?
Київ, вул. Межигірська 82
Chers amis, Божолє Нуво прибуває в цей четвер за французькими традиціями, але ще краще буде його смакувати зі стравами, приготовленими власноруч на кулінарному майстер-класі з його постійним ведучим Мсьє Матьйо Арденом і шефом Famille Très Français Климом Деркачем.
Кулінарний майстер-клас відбудеться вже 24.11 об 11:30.
Цього разу будемо готувати крамбл з лосося з цибулею порей та грушу у вині.
І в найкращих традиціях Très français будемо багато та тепло спілкуватися, пригощати усіх вином та гарячими напоями і дуже смачно їсти.
Дата:24.11 об 11:30
Ціна: 1100 для постійних відвідувачів, 1250 для тих, хто бажає доєднатися вперше