Ресторан авторської японської кухні «Три вилки» розташований у Голосіївському районі столиці. У закладі три окремі зали, в одному з яких знаходиться акваріум з живими морськими гадами – устрицями та лобстерами. Інтер'єр закладу оформлений в світлих пастельних тонах, в оздобленні натуральне дерево, дорогий текстиль та дизайнерські люстри. На відкритому тепані готують азіатські закуски й рис, а також гостям подають супи у сковороді-вок, салати, пасту, роли, суші, сашімі, м'ясні та рибні страви, пр...
Ресторан авторської японської кухні «Три вилки» розташований у Голосіївському районі столиці. У закладі три окремі зали, в одному з яких знаходиться акваріум з живими морськими гадами – устрицями та лобстерами. Інтер'єр закладу оформлений в світлих пастельних тонах, в оздобленні натуральне дерево, дорогий текстиль та дизайнерські люстри. На відкритому тепані готують азіатські закуски й рис, а також гостям подають супи у сковороді-вок, салати, пасту, роли, суші, сашімі, м'ясні та рибні страви, приготовані в хоспері. У барі є велика винна карта з європейськими винами, а також значна чайна карта. Для дітей часто проводять майстер-класи з приготування традиційних японських страв.