Ресторан одеської кухні «Цаца» зустрічає своїх гостей на вулиці Набережно-Хрещатицькій в історичному центрі Києва, на Подолі.
Заклад стоїть поруч з Поштовою площею, на мальовничому березі Дніпра. Затишний інтер'єр ресторану дизайнери виконали в стилі сучасної класики - тепла кремово-коричнева колірна гама, шкіряні крісла і різьблені меблі з натурального дерева, букети квітів, картини в позолочених рамах і дзеркала.
Спеціально для маленьких відвідувачів у ресторані обладнана дитяча ігрова кімната, де з малюками займаються няні та аніматори.
В основі меню представлено традиційні одеські страви, які готують з чорноморського вилову. Гості можуть замовити закуски, салати, перші страви, гарніри, м'ясо на мангалі, основні страви з риби й м'яса, а також десерти.
Серед коронних страв ресторану відзначають:
- рибу «Цаца» з соусом «Дзадзикі» або «Азіатський»,
- чорноморські рапани у вершковому соусі,
- одеські канапе зі шпротами, тюлькою і печінкою тріски,
- форшмак,
- бабагануш,
- хумус,
- плов з мідіями,
- сіфуд салат з кіноа й авокадо,
- балканський рибний суп,
- посічений кебаб з аджикою,
- каре бесарабського ягняти,
- рибні котлети з паровими овочами,
- коропа в кисло-солодкому соусі,
- форель з лавандовим кус-кусом,
- фірмовий торт «Наполеон-Цаца».
Крім цього, у закладі можна замовити крафтову каву й крафтове пиво, фреші, смузі, домашній чай, міцний алкоголь.
У теплу пору року при ресторані працює відкритий літній майданчик. Щоп'ятниці й щовихідного в закладі вступають кавер-бенди.