Пивний паб «Ципа» розмістився в Шевченківському районі Києва, на вулиці Великій Житомирській.
Тут гостям представлений широкий асортимент крафтового пива від гуцульської броварні «Ципа».
У барній карті можна знайти понад 30 сортів пінного напою, зокрема лагер, портер, стаут, вайцен, індійський і американський елі.
Також гості можуть замовити дегустаційні сети з різними сортами фірмового пива. Основу меню становлять авторські страви української та американської кухонь.
Акцент зроблено на пивних снеках і стравах, які готують з курки.
Відвідувачі можуть обрати закуски, супи, гуцульську піцу з різними варіантами начинок, міні-піцу, салати, смажені страви, бургери, хот-доги, страви для компаній, десерти.
До фірмових позицій меню «Ципи» відносять:
- копчені курячі крильця «Курча-Fly BBQ»,
- гуцульський гаспачо,
- окрошка на пиві,
- піцу «Гуцульська» з гуцульською моцарелою і бринзою,
- хот-дог «Астердам» з голландським оселедцем,
- шоколадно-маковий пиріг.