У Шевченківському районі Києва, на вулиці Бориса Грінченка, розмістився громадський ресторан «Urban Space 500».
У розпорядженні відвідувачів простір, який поділений на чотири окремі зали - «Печерськ», «Борщагівка», «Русанівка» та «Троєщина». Крім цього, є майданчик зі сценою, професійним освітленням та звуковою апаратурою, а також зона коворкінгу для проведення лекцій, тренінгів, прес-конференцій та тематичних заходів.
В одному із залів є відкрита кухня і барна зона. Інтер'єр ресторану виконаний у сучасному стилі - світлі пісочні, кавові й сірі відтінки, лаконічні меблі з екологічних матеріалів, оздоба з дерева і металу, а також геометричні малюнки на стінах.
Меню закладу містить асортимент популярних і авторських страв європейської кухні з акцентом на здоровому харчуванні. У ранковий час і до першої години дня тут подають комплексні сніданки.
Також у ресторані готують овочеві й сирні закуски, салати, супи, основні страви, десерти.
До фірмових страв відносяться:
- свинина, яку готують вакуумним методом су-вид і подають з бататом і броколі,
- лосось з картопляно-імбирним пюре,
- гарбузовий крем-суп на кокосовому молоці з імбиром,
- поке-боул з креветками й тунцем, авокадо, кукурудзою і норі.
На території ресторану також працює магазин з книгами й товарами від українських виробників.