На вулиці Ярославів Вал в історичній частині столиці розмістився пивний ресторан «VAL bar & pub».
У закладі представлено асортимент фірмового крафтового пива, а також великий вибір коктейлів.
Основу меню ресторану складають традиційні київські та європейські страви, а також акцент зроблено на пивних закусках. Гості можуть замовити також бургери, салати, холодні й гарячі закуски, страви для великих компаній, супи, основні страви, гарячі сковорідки, гарніри та десерти.
У ранковий час у «VAL bar & pub» подають різні варіанти комплексних сніданків - омлети, яєчню, яйця Бенедикт, млинці з м'ясною начинкою та солодкі млинці, сирники з родзинками, курагою, сметаною і згущеним молоком.
До фірмових позицій меню ресторану відносяться:
- брускети з лососем і руколою,
- фірмовий сет «VAL» зі свиними ребрами й курячими крильцями BBQ, з ковбасками, грінками, солоними горішками й картопляними діпами,
- хвости креветок панко з соусом «Айолі»,
- бургер з куркою і соусом «Дор Блю»,
- фірмовий салат з запеченою скумбрією і горіховим соусом,
- український борщ зі свининою, сметаною і пампушками,
- деруни з лососем,
- биток з телятини з картоплею по-домашньому,
- медальйони з телячої вирізки зі спаржевою квасолею і в'яленими томатами,
- фірмові котлети з телятини,
- ошийок на грилі з овочами й м'ясним соусом,
- качина грудка з гарбузовим пюре і малиново-базиліковим соусом,
- судак з овочевим рататуєм,
- торт «VAL Київський».
Часто в ресторані проходять виступи музичних колективів.