На вулиці Севастопольській в Києві гостей зустрічає ресторан грузинської кухні «VANO IVANO Megobari», який входить в однойменну мережу закладів.
Колоритний інтер'єр дизайнери виконали в автентичному кавказькому стилі - тепла коричнева колірна гама, різьблені меблі й оздоблення з натурального дерева, колони й кам'яне муровання, настінні розписи, ковані елементи декору, жива зелень, солом'яні світильники й мереживний текстиль в оформленні. У розпорядженні гостей просторі зали, крита літня веранда, а також дитяча кімната з аніматорами.
Основу меню закладу складають традиційні страви грузинської кухні. Акцент зроблено на стравах, які готують на мангалі.
Гості можуть замовити шашлик зі свинини й телятини, який подають на лаваші із зеленню, каре баранини, люля-кебаб з курки, телятини й баранини, а також овочі й кукурудза-гриль.
Крім того, у «VANO IVANO Megobari» готують холодні й гарячі закуски, салати, перші й основні гарячі страви, гарніри, хінкалі з різними начинками, хачапурі, кубдарі, лобіані, а також традиційні грузинські соуси й десерти.
Серед фірмових позицій меню в закладі відзначають:
- теплий салат з телятиною і баклажанами,
- рулети з баклажанів і перцю, фаршировані горіховою пастою, перцем цицак та імеретинським сиром,
- міні-голубці «Толма» у виноградному листі з телятиною і рисом під соусом мацоні,
- суп «Харчо» з телятиною і грузинськими спеціями,
- суп «Хінкалі» з хінкалі-калакурі,
- смажене курчати «Чкмерулі» у вершково-часниковому соусі,
- печеню зі свинини «Оджахурі» з картоплею, цибулею, спеціями й зеленню,
- телятину «Чашушулі», тушковану в томатному соусі з цибулею, зеленню і перцем чилі,
- філе баранини «Чакапулі» з цибулею, зеленню й аличею, тушковане в сухому білому вині,
- курчати тапака,
- скумбрію з морквою, спеціями й горіхами,
- лосося, запеченого у базиліковому соусі з помідорами, міксом салату і грузинськими спеціями,
- телятину «По-грузинськи», запечену з печерицями та цибулею в сметанному соусі під сиром сулугуні,
- картоплю «По-кавказьки» з часником і зеленню,
- хінкалі з бараниною і кінзою,
- хінкалі «Калакурі» з яловичиною та свининою,
- великий фірмовий пиріг «VANO IVANO»,
- кубдарі з посіченою телятиною, цибулею, зеленню і спеціями.
Для ласунів у ресторані подадуть плато грузинських солодощів, шоколадний торт з вишнею, торт «Наполеон» за грузинським рецептом, мацоні.
У великій карті бару представлені кава і кавомікси, фірмова кава по-грузинськи, класичний чай і пунш-чай, лимонад, фреші, морс, пиво, фірмове домашнє червоне і біле вина, вина грузинських заводів Marani й Kondoli, а також глінтвейн і грог, ігристі вина Італії, коктейлі й міцний алкоголь, фірмова грузинська чача.