У Шевченківському районі Києва, на площі Львівській, розмістилася кав'ярня-пекарня мережі закладів «Vertuta».
Особливістю меню вважається асортимент свіжої випічки з тіста філо за рецептами балканської кухні.
Гості можуть замовити фірмовий пиріг «Vertuta» з телятиною, куркою, бринзою, грибами, з вишнею і заварним кремом, з маковим пудингом, з домашнім сиром та родзинками, зі шпинатом, а також з абрикосом і білим шоколадом.
Також тут готують ситний пиріг «Баниця» з начинками з м'яса або з трьо...
У Шевченківському районі Києва, на площі Львівській, розмістилася кав'ярня-пекарня мережі закладів «Vertuta».
Особливістю меню вважається асортимент свіжої випічки з тіста філо за рецептами балканської кухні.
Гості можуть замовити фірмовий пиріг «Vertuta» з телятиною, куркою, бринзою, грибами, з вишнею і заварним кремом, з маковим пудингом, з домашнім сиром та родзинками, зі шпинатом, а також з абрикосом і білим шоколадом.
Також тут готують ситний пиріг «Баниця» з начинками з м'яса або з трьома видами сиру, невеликі вертутки з телятиною, куркою, вишнею, яблуком, сливовим скрамблом і зі шпинатом.
На десерт у кав'ярні-пекарні подають морозиво.
У карті напоїв є натуральна кава і кавові мікси на його основі.