Ресторан «VINO TAPAS» розмістився на вулиці Леонтовича в Шевченківському районі Києва, між станціями метро «Золоті Ворота» та «Університет», недалеко від Володимирського Собору.
Основний акцент у меню закладу зроблено на традиційних іспанських закусках тапас, які готують з прошутто крудо, телячим язиком, з ростбіфом і шпинатом, з лососем і сиром, з тунцем, з анчоусами, вегетаріанський тапас, а також тапас сирний і з креветками й авокадо.
Крім цього, відвідувачі можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, супи, гарячі страви, стейки, гарніри, десерти.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- «Страва від шефа» (філе міньйон, який подають на подушці зі спаржевої квасолі з хвостами лобстерів, креветками, печеною картоплею, шпинатом, топленим маслом і соусом зі сметани),
- тар-тар з морським гребінцем і грінками,
- смажений сир брі в сухарях зі смородиновим кюлі,
- салат «Цезар» з креветками,
- філе сібаса з картопляно-шпинатним пюре й овочевою сальсою під трюфельною олією,
- стейк з білого амура з соусом із чорного перцю,
- креветки у винно-часниковому соусі з тостами,
- медальйони з телятини під соусом «Деміглас» з міксом салатів, томатами чері й сиром Грана Падано,
- соте з морепродуктів,
- чизкейк «Нью-Йорк» з полуничним кюлі.
Затишний інтер'єр закладу виконаний у стилі середземноморської траторії - цегляні стіни, теплі пісочні, вохристі й зелені відтінки, м'які дивани блакитного кольору, меблі та оздоблення зі світлих порід дерев, абажури й строкаті картини, полиці з кухонним начинням і кімнатними рослинами.