Один з ресторанів мережі закладів «Viva Oliva» розмістився в центральній частині Києва, на вулиці Рогнідинській.
Гостей зустрічає затишний інтер'єр, де дизайнерами відтворена атмосфера сімейної італійської траторії – тепла пісочна палітра, затишні дивани й невеликі столики з картатими скатертинами, жива зелень і кухонне начиння для декору.
Основу меню становлять традиційні страви середземноморської кухні.
Основний акцент зроблено на фірмовій італійській піці, яку готують на тонкому тісті з додаванням різних закусок, у тому числі за індивідуальним вибором гостей.
Також e ресторані можна замовити різні супи, салати, гарніри, основні страви та десерти. У ранковий час тут готують комплексні сніданки.
До фірмових страв «Viva Oliva» відносять:
- лазанью з рубаним м'ясом і 4 видами сиру,
- равіолі з моцарелою, помідорами й песто-кремом,
- різото з білими грибами,
- баранину в червоному вині з овочами «Особуко»,
- філе дорадо з гарбузовим пюре,
- медальйони з телятини в беконі на грилі,
- рубаний біфштекс від шефа з соусом Дор Блю,
- тигрові креветки з баклажанами, цукіні й томатами.
Карта напоїв включає різні сорти чаю та кавові мікси. В алкогольній карті основний акцент зроблено на колекційних італійських винах.
У теплу пору року гості можуть відпочити на відкритій літній терасі.