«Володимирський» - це ресторан-бенкет-хол, який розмістився в Святошинському районі Києва, на вулиці Жмеринській.
У розпорядженні гостей просторий основний зал, який слугує за бенкет-хол, вміщує до 80 запрошених.
Витончений інтер'єр приміщення виконаний у класичному стилі - кремові й пісочні відтінки в оформленні, білосніжне драпірування, стилізовані грецькі колони, плазмові екрани, окантовані позолоченими багетними рамами.
Для невеликих компаній гостей передбачений затишний віп-зал, місткістю 10 персон, інтер'єр якого доповнюють колекція порцелянових фігурок, годинників і свічників на тумбах.
У теплу пору року відвідувачі можуть відпочити на літньому майданчику, який являє собою світлий критий павільйон з декількома столиками й турецькими тапчанами для куріння кальяну.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних страв європейської, української, кавказької й італійської кухонь.
У меню гості можуть знайти українські вареники в горщиках, кавказькі шашлики, м'ясні страви з авторськими соусами, італійську піцу на тонкому тісті з різними варіантами начинок, закуски, салати, перші й основні страви, солодку випічку і десерти.
Серед фірмових позицій меню ресторану відзначають:
- свинячий окіст «Фламбе»,
- телячу корейку «Фламбе»,
- ніжку ягняти в тісті,
- курку, фаршировану апельсинами,
- качку з яблуками й індичку, запечену з рисом і грибами.
Регулярно в закладі проходять бенкети, фуршети, розважальні шоу-програми й трансляції спортивних подій.