Ресторан «WISH» входить до складу закритого клубу преміум-класу, який розкинувся в екологічно чистій місцевості, у декількох хвилинах їзди від Києва в селі Вишеньки.
У розпорядженні гостей ресторану просторий зал з затишними обідніми зонами, а також літня тераса. Інтер'єр оформлений у стилі сучасної класики – теплі відтінки кавового і фісташкового, м'які крісла та дивани з подушками, оздоблення з натурального дерева, жива зелень.
У меню відвідувачам представлено широкий асортимент авторських страв європейської та паназіатської кухонь. Основний акцент зроблено на м'ясних стравах, які готують у хоспері й на мангалі.
Гості можуть замовити різні салати, перші страви, закуски, бургери, страви з фермерського м'яса й птиці.
До фірмових страв меню відносять:
- бурату з авокадо й малиновим соусом,
- лосось шеф-засолу з хрусткою чіабатою,
- салат з буряком су-вид, руколою і фермерською бринзою,
- мідії з соусом з білого вина і чебрецю,
- рапани по-одеськи з томатами,
- соте з морепродуктів,
- хачапурі з домашнім сулугуні,
- вареники з картоплею і лисичками,
- лосось на подушці з картопляного пюре,
- каре телятини з овочевим кус-кусом і соусом шампань,
- телятину су-вид з січуанським соусом,
- український борщ з копченою грушею і свинячими ребрами,
- рибну страву на відкритому вогні «WISH-Фіш»,
- стейк з фермерської свинини з фреш-маринадом,
- WISH-бургер з телятиною і фермерською куркою.
З-поміж десертів відзначають фірмовий шоколадний фондан з ванільним морозивом, а також подають тріо пана-кота з абрикоса, малини й чорниці, нетрадиційний крем-брюле з кави й лісових ягід.