На Малій Житомирській у Шевченківському районі Києва розмістився бар «Вундербар».
Інтер'єр закладу оформлений у стилі лофт – цегляні стіни, лаконічні меблі, барна стойка.
У меню представлений асортимент популярних страв європейської кухні.
Основний акцент зроблено на закусках до пива. Також гості можуть замовити салати, холодні й гарячі закуски, супи, пасту, тости, страви з м'яса й риби, а також усякі ковбаски.
До фірмових страв меню відносять:
- закуску до пива «Вундербар» з моцарелою фрі, бастурмою і курячими крильцями,
- смажені морські гребінці з салатним міксом,
- карпачо з лососем,
- кальмари фрі під коктейльним соусом,
- пасту з морепродуктами й томатами,
- гуляш-суп,
- сирний стейк «Філадельфія»,
- свинячу рульку з тушкованою капустою.
На десерт можна замовити яблучний штрудель.
У барній карті представлений широкий асортимент алкогольних коктейлів, міцного алкоголю, розливного пива, а також усякі марки вин Італії, Німеччини, Австралії, України, Чилі.
Фірмовими позиціями алкогольної карти вважаються настоянки власного виробництва: хреновуха, обліпиха, журавлинка, чорна смородина, цитринівка, яблучна.
Регулярно в барі влаштовують тематичні вечірки.