У Шевченківському районі Києва, на вулиці Симона Петлюри, недалеко від Ботанічного саду і станції метро «Університет», розмістився гастрономічний бар «Юджин Бургер».
Тут гостям готують близько двох десятків різних бургерів. Булочки для страви можуть бути як світлі бріош, так і чорні здобні за бажанням гостя. Булочки в барі випікають самостійно.
Котлети для бургерів готують з мармурової яловичини й курки. Для тих, хто віддає перевагу вегетаріанській кухні, в «Юджин Бургер» готують бургери трьох ...
У Шевченківському районі Києва, на вулиці Симона Петлюри, недалеко від Ботанічного саду і станції метро «Університет», розмістився гастрономічний бар «Юджин Бургер».
Тут гостям готують близько двох десятків різних бургерів. Булочки для страви можуть бути як світлі бріош, так і чорні здобні за бажанням гостя. Булочки в барі випікають самостійно.
Котлети для бургерів готують з мармурової яловичини й курки. Для тих, хто віддає перевагу вегетаріанській кухні, в «Юджин Бургер» готують бургери трьох видів - з начинкою з лосося, з яйцем, кільцями цибулі й моцарелою, з тофу й авокадо.
Крім цього, у меню є закуски, страви у фритюрі, ряд салатів, домашні соуси, комбо-меню, морозиво і десерти.
До фірмових позицій меню закладу відносяться:
- бургер «Чотири сири»,
- чорний бургер «Мексиканець» з котлетою з мармурової яловичини, сиром моцарела і сальсою,
- бургер «Беконатор» з котлетою з мармурової яловичини, сиром чедер і потрійним беконом,
- чорний бургер «Шефбургер» з подвійною котлетою з мармурової яловичини, пармезаном, беконом і соусом Джек Деніелс,
- бургер «Фірмовий віп» з подвійною котлетою з мармурової яловичини, сиром дорблю і соусом на основі вишні,
- бургер «Грибний» з трюфелем, картопляні кульки з беконом і сирним соусом,
- салат «Цезар» з куркою, беконом і пармезаном,
- салат «Коул Слоу» з капустою і морквою,
- салат з лососем, руколою й авокадо,
- чорний бургер з лососем і каперсами,
- мега-бургер «Термінатор» з великою котлетою з мармурової яловичини, сиром моцарела, соусом «Джек Деніелс» і кільцями цибулі,
- чизкейк «Ферреро».