Шевченківському районі столиці недалеко від станції метро «Шулявська» розташована закарпатська колиба. Ресторан «На-Децу-До-Газди» пропонує гостям страви закарпатської кухні. Інтер'єр і меблі закладу зроблені з ялини й дуба, прикрашені різьбленням, предметами гуцульського побуту та мальовничими пейзажами. У ресторані є 7 залів. У меню представлені традиційні страви української кулінарії, приготовані за старовинними домашніми рецептами. Фірмовою стравою вважається «Шовдарь» - свинина, копчена на ...
Шевченківському районі столиці недалеко від станції метро «Шулявська» розташована закарпатська колиба. Ресторан «На-Децу-До-Газди» пропонує гостям страви закарпатської кухні. Інтер'єр і меблі закладу зроблені з ялини й дуба, прикрашені різьбленням, предметами гуцульського побуту та мальовничими пейзажами. У ресторані є 7 залів. У меню представлені традиційні страви української кулінарії, приготовані за старовинними домашніми рецептами. Фірмовою стравою вважається «Шовдарь» - свинина, копчена на тирсі фруктових дерев. Серед алкогольних напоїв є авторські настоянки.