У середмісті Києва, на перетині вулиць Льва Толстого та Володимирської, розмістився ресторан-дайнер «Жовток».
З ранку і до 18.00 заклад працює у форматі кафе, а ввечері – як ресторан. Основу меню складають популярні страви американської кухні.
Особливістю закладу є можливість гостей замовити сніданки та ланч-сети протягом усього дня.
У ранковому і денному меню кілька розділів відведені стравам з яєць. У «Жовток» готують омлети з беконом, пармезаном і цукіні, яйця Бенедикт і яйця-кокот зі спеціями й лососем.
Крім того, у «Жовток» можна замовити традиційний американський сніданок – гранолу, запечену суміш з вівсяних пластівців з горіхами, молоком і медом, а також різні млинці та сирники з кленовим сиропом, медом і джемом, оладки-панкейки з арахісовим маслом, гарячим шоколадом і чорницею.
У закладі діє кавовий безліміт. Салати, супи, сендвічі, снеки й десерти можна замовляти протягом усього дня.
Вечірньої пори в ресторанному меню акцент зроблено на м'ясних стравах і закусках, серед яких є фірмові:
- традиційна американська індичка,
- ростбіф,
- свинячі ребра барбекю,
- стейк з тунця,
- вегетаріанське карпачо,
- тартар з тунця,
- зварені некруто перепелині яйця з дрібно рубаними беконовими чіпсами.
- какао з маршмелоу,
- гоголь-моголь,
- «Домашня кола» з американських сиропів,
- «Улюблений Мілкшейк Елвіса Преслі» з арахісовим маслом і бананами,
- еспресо з тютюновим бітером,
- авторські шоти й коктейлі в барному меню.