«Златий лев» - це бар-ресторан, який розмістився в Шевченківському районі столиці, на вулиці Тешебаєва.
У розпорядженні гостей просторий основний зал зі справжнім каміном, а також другий зал, де обладнана дитяча ігрова кімната. Для відпочинку невеликою компанією в закладі обладнана віп-кімната.
Основу меню бару-ресторану складають популярні страви європейської, італійської та української кухонь. Гості можуть замовити салати, закуски, перші страви, основні страви з м'яса, птиці, риби й морепродуктів, італійську пасту, піцу з різними варіантами начинок, бургери, гарніри, пивні снеки й десерти.
Уранці тут подають комплексні сніданки – англійський сніданок, яєчню з беконом, омлет з шинкою і грибами, млинці з джемом, сирники зі сметаною.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- теплий салат з телятиною, томатами чері, вином, пармезаном і соєвим соусом,
- теплий салат «Ді Маре» з морепродуктами під медово-гірчичним соусом,
- суп-пюре з білих грибів з крутонами, пармезаном і зеленню,
- лосось зі шпинатом, вершками й сиром моцарела,
- лангустини по-тайськи з білим вином,
- м'ясний сет «Златий лев» з куркою, свинячим ошийком, телятиною, соусом BBQ і картоплею по-селянськи,
- фірмові ребра BBQ,
- медальйони з телятини під гірчичним соусом з картопляним пюре,
- тальятеле «Ді Маре» з креветками, куркумою, вершками, руколою, пармезаном і білим вином,
- піцу «Прошуто» з каперсами, томатами чері, руколою й орегано,
- бургер з телятини «Гострий Чилі» з біфштексом, солоним огірком і сиром чедер,
- шоколадний фондан з морозивом і соусом кюлі.
Велика карта пропонує чай, каву і кавові мікси, фреші, молочні коктейлі, пиво, міцний алкоголь і коктейлі, а також білі, червоні та ігристі вина. Часто в барі-ресторані проходять трансляції спортивних подій, кіноперегляди, інтелектуальні ігри, майстер-класи для дітей.