Переглядів: 1379 Час на прочитання: 3 хв
Новости

Перша річниця стосунків – важлива, серйозна та особлива дата. Це ще один привід влаштувати свято з коханою людиною та виразити свої почуття. Tomato.ua розповість, як підготуватися до святкування річниці в Києві.

1.Оберіть подарунок

Коли ми плануємо про свято, перше, що приходить на думку – подарунок. Куди ж без нього в особливий день? Ідеальний варіант – срібні та золоті прикраси. Нижче ми детальніше розглянемо цікаві ідеї презентів.

2. Оберіть ресторан і завчасно забронюйте столик

Ви можете відвідати улюблений ресторан і замовити улюблену страву з меню. Або ж піти до закладу, де ще ніколи не були, та спробувати щось нове та оригінальне.

3. Замовте квіти

Квіти – це завжди гарно, мило та зворушливо. Щоб зробити букет ще більш особливим, зберіть його самостійно. Це можна зробити в будь-якій квітковій крамниці.

І хто сказав, що квіти дарують лише чоловіки жінками? Ми живемо в 21 столітті – ніяких упереджень і стереотипів.

4. Оберіть вбрання

Ми впевнені, що ви бажаєте вразити свого коханого/кохану. Це можна зробити за допомогою ефектного вбрання: привабливої чи романтичної сукні, елегантного костюма тощо.

5. Придумайте програму на вечір

Не обов’язково обмежуватися одним лише походом до ресторану. Прогуляйтеся парком або затишними вуличками Подолу, відвідайте улюблене місце в Києві, насолодіться неймовірними краєвидами. Підіть на бачату, сальсу або танго. Влаштуйте день релаксу в спа – варіантів безліч.

6. Зробіть приємний сюрприз

Неочікуваний приємний сюрприз ідеально доповнить святковий день, подарує незабутні емоції та створить нові яскраві спогади. Сюрприз можна влаштувати з самого ранку: це може бути, наприклад, кава або сніданок у ліжко. Також можна замовити доставку квітів або солодощів.

Сюрпризом може бути й саме свято – ви можете повести свою другу половинку на концерт, до театру або в інше особливе місце.

Якщо ви планували побачення разом, зробіть сюрприз посеред вечора. Вручіть особливий подарунок, замовте привітання від закладу або напишіть любовного листа.

7. Нагадайте про чудові спогади з вашого спільного життя

Згадайте, як ви познайомилися, де пройшло ваше перше побачення, коли ви вперше освідчилися одне одному. Одна з цікавих ідей – зробити фотоальбом зі світлинами або відвідати знакове для вас місце.

Tomato.ua розповідав про ресторани для романтичного побачення – ідеально для вашого свята.

Обираємо подарунок для коханої людини на річницю

Tomato.ua підготував список цікавих подарунків для другої половинки:

  • Ювелірні прикраси – у магазині Gold.ua ви знайдете безліч стильних і чарівних прикрас зі срібла й золота: сережки, браслети, каблучки, підвіски чи ланцюжки.
  • Сертифікат на яскраве враження: політ на повітряній кулі, романтична вечеря, кулінарний майстер-клас неодмінно здивують вашу кохану людину.
  • Піжама, халат або пеньюар – корисний, але водночас романтичний презент, який продемонструє турботу. Чудова ідея – подарувати одне одному однакові халати або піжами.
  • Смартгодинник – практичний і функціональний аксесуар, який сподобається сучасному чоловіку або дівчині.
  • Вазон квітів або флораріум – це оригінальний подарунок, який тішитиме око ще довгий час.
  • Столик для сніданків – ідеальний варіант для пар, котрі живуть разом. Повернемося до пункту з сюрпризом: цей презент можна обіграти, якщо ви вирішили приготувати сніданок у ліжко.

Незалежно від того, який подарунок ви обрали, пам’ятайте, що головний секрет вдалого сюрпризу до річниці – це щирі почуття, помножені на креатив!

Готуєтеся до річниці – задонатьте на ЗСУ!??

Головна фотографія: Pexels.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Нові заклади Києва 2023: свіжі новини про відкриття ресторанів і кафе

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Лайфхаки

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все