Переглядів: 11787 Час на прочитання: 10 хв
Куди піти у Києві

Live music, романтична вечеря, атмосфера тепла й затишку – це саме те, шо нам усім зараз так потрібно. Талановиті вокалісти й музиканти допоможуть хоч на хвильку відволіктися та перезагрузитися. Tomato.ua розповість про ресторани Києва з живою музикою. У добірці – Malbec, За двома зайцями, Кувшин, Мацоні, Saxagansky Restaurant, BeerЖа, 11 Mirrors, Odnodumtsi, Avalon, 32 Jazz Club.

Заклади продовжують працювати, щоб підтримувати економіку, захисників і всіх українців.

Заклади для гедоністів: ТОП ресторанів з живою музикою в Києві

Malbec

Malbec – затишний заклад із атмосферною літньою терасою, який розташувався на Подолі, неподалік від Андріївського узвозу. Це велика гарна локація, яка чудово підходить для різних заходів: побачень, свят, камерних концертів, стендапів, виступів, фотосесій тощо.

Атмосфера закладу сприяє відпочинку за келихом чогось п’янкого з коханою людиною. Сюди впевнено можна запрошувати на романтичну вечерю.

Malbec – це також бар-бістро, у меню ви знайдете цікаві стартери, основні страви та закуски. Яскраві позиції – Кубано бургер з тунцем (300 грн), Мексиканські кульки фрі (220 грн), Асорті закусок до вина (350 грн) та Брауні (200 грн) з морозивом і соусом з сезонних ягід, що подається на пательні.

Бар пропонує велику й різноманітну коктейльну карту. Ви можете також обрати щось з винної полиці для себе та коханої людини. В асортименті – біле, рожеве, червоне ігристе вино Іспанії, Німеччини, Франції, Чилі, Австралії, Нової Зеландії та, звісно, України.

Тут часто грає живий джаз або діджей-сети. Анонси та афіші можна знайти на сторінці в Instagram.

За двома зайцями

За двома зайцями – один із небагатьох тематичних ресторанів Києва, який розташувався в історичному й культурному серці столиці – на Андріївському узвозі. Заклад з 23-річною історією знайомить гостей зі старокиївською кухнею у неповторній, автентичній атмосфері.

За двома зайцями – ідеальне місце для романтичного побачення. У холодну пору тут розпалюють справжній, старовинний камін, також на столиках завжди горять свічки.

Головною родзинкою закладу є дует заслужених артистів України «За двома зайцями», який виконує українські народні пісні, весільні й застільні хіти та інші пісні. В ресторані також можна насолодитися грою мультиакордеоніста Олександра Музики, імпровізатора гри на піаніно Антона Рижинко та класичною грою на фортепіано від Володимира Тартарковського.

На романтичну вечерю рекомендуємо замовити фірмові страви – Філе кролика томлене з овочами в горщику з цільнозернового хліба власного виробництва (350 грн), Запатентований крем суп з жолудів, Котлету по-київськи (250 грн), Ніжку кролика на баноші, а на десерт – торт Київ (190 грн) або морозиво з жолудів, як щось незвичне!

Кувшин

Ресторан Кувшин уже 17 років сповідує незмінні цінності: кавказьку гостинність, традиції та домашній затишок. Для закладу головне – це Смак. За цим пильно слідкують одразу 2 шеф-кухарі 0 справжні кавказці Трістан Арабулі та Гурген Сарафян. Вони готують автентичні страви кавказької кухні. У закладі зібрали найбільшу в Києві колекцію вин Кавказу – ідеально для романтичної вечері.

Команда ресторану поважає традиції та започатковує нові. З понеділка по неділю на гостей чекає особливий традиційний кавказький плов із баранини, що готується в казані на відкритому вогні. У меню ви також знайдете особливий розділ страв з баранини.

Рекомендуємо скуштувати страви з нового авторського меню, до кожної з яких сомельє підібрав ідеальну пару вина. Чудові пропозиції для вечері з коханою людиною – Хачапурі з лисичками (435 грн) з келихом Tsolikouri, Тріска у кавказьких травах, овочі, тархун (785 грн) з Піно Неро або Фаршировані міні-перці з бараниною (615 грн) і Ojaleshi.

У теплу пору року Кувшин запрошує насолодитися симфонічним оркестром на затишній терасі. Для гостей виконують українські та світові хіти.

Мацоні

Мацоні – грузинське кафе-сироварня з морем вина, горами страв і дитячою кімнатою.

У Мацоні на гостей чекає насичений драйвовий вересень. Щопятниці приходьте танцювати разом із ансамблем «Асса». Ви відчуєте справжній ритм, зможете забути про буденні клопоти й трошки відволіктися. А щосуботи приходьте співати разом із ансамблем «Попурі», який занурить вас у чарівну атмосферу музики.

У меню закладу ви знайдете безліч страв грузинської кухні на будь-який смак. Рекомендуємо скуштувати Сири власного приготування, Хінкалі Калакурі смажені з соусом «Мацоні» (192 грн), Запечені хінкалі під сиром сулугуні (189 грн), Хачапурі від шефа (445 грн), Телятину Блек Пепер (132 грн).

Чудова пропозиція для компанії, яка обожнює рибу, – Тевзіс таігулі (3150 грн). Це дошка розрахована на 4-6 осіб (наприклад, для подвійного або потрійного побачення): стейк лолося, форель на грилі, скумбрія на грилі, шашлик із конгріо, овочі гриль, соуси. Поціновувачам м’яса рекомендуємо замовити Мцвадіс таігулі (2950 грн): шашлик зі свинини, телятини й курки, каре телятини, люля-кебаб курка, люля-кебаб телятина, картопля з салом на мангалі, овочі гриль, соуси.

Saxagansky Restaurant

Saxagansky Restaurant – затишний італійський ресторан у центрі Києва з вишуканим інтер’єром і оновленим авторським меню від бренд-шефа Елеонори Баранової.

У ресторані регулярно влаштовують атмосферні вечори живої музики. Тут можна насолодитися чарівним співом вокалістів, захоплюючим звучанням фортепіано та неймовірним виступами музикантів. Це ідеальний варіант романтичного побачення з коханою людиною.

У меню представлені оригінальні страви італійської кухні. Яскраві позиції – Ризото з грибами, Пармезаном та лісним горіхом (335 грн), Мінестроне з лисичками, ерінгами та трюфельною пастою (185 грн), Запечений Судак в маринаді з прованських трав, картопляно-трюфельним пюре, спаржевою квасолею та томатами чері (295 грн). Страви ідеально смакують з вином. Досвідчений сомельє допоможе підібрати найкращий напій.

23 грудня у Saxagansky Restaurant відбудеться яскрава подія – вечір живої музики з чарівним вокалом від Tanya Shelest і романтичним звучанням саксофону у виконанні Tony Sax. Початок о 18:00, вхід вільний.

Ресторан запрошує разом відсвяткувати Різдво. 25 грудня влаштовують вечір фортепіано з Володимиром Чаловим. На вас також чекає яскраве різдвяне меню, вхід вільний.

BeerЖа

BeerЖа – атмосферне місце для романтичного побачення з коханою людиною. Тут також можна зустрітися з давніми друзями або зібратися в колі родини. Ресторан знаходиться у підвалі та виконує роль укриття. Тут завжди безпечно та комфортно, заклад працює навіть під час повітряної тривоги. А завдяки генератору постійно є світло й тепло.

Кожну п’ятницю та суботу в ресторані можна послухати живу музику. На вас чекають виступи вокалістів і кавер бендів. У програмі – популярні українські та іноземні хіти. Жива музика створить неймовірну атмосферну та гарний настрій. Початок о 19:30.

У BeerЖа на вас чекають яскраві авторські коктейлі та оригінальні страви. Тут можна скуштувати пасту, піцу, бургери, салати, ковбаски власного виробництва, страви з хоспер меню та багато іншого.

Цікаві пропозиції для романтичної вечері – Вирізка сі свинини, обсмажена в хоспері (295 грн), Паста 4 сири (277 грн), Салат з лососем, авокадо, огірком, томатами черрі та пармезаном (337 грн) та фірмовий бургер BeerЖа (265 грн) з картопляною булкою, котлетою зі свинини, чеддером і курячим яйцем.

11 Mirrors

Панорамні ресторани Києва дарують неповторні емоції від неймовірних краєвидів. 11 Mirrors – ресторан і бар у центрі Києва, який розташувався на 11 поверсі однойменного готелю. У закладі ви можете дозволити собі відпочити та відволіктися. 11 Mirrors – це оригінальні страви, гарячі коктейлі та жива музика Київ.

Сьогодні, 21 грудня, ви можете послухати Live Vocal з Alexander Boratinets. У четвер, 22 грудня, для вас гратимуть Violin & Guitar з Black Rainbow Duo. Музика гратиме з 19:00 до 21:00.

Ресторан з живою музикою Київ – це не лише зворушливі мотиви та вражаючий вид на місто, але й неймовірні гастрономічні поєднання. У меню – авторські страви в стилі ф’южн, у яких об’єдналися сучасна вишуканість, елементи паназійської кухні та переосмислені національні традиції.

Тут можна скуштувати національні бестселери, наприклад, легендарний Борщ український (450 грн) і Котлету по-київськи (480 грн), а також світову класику – улюблені страви місцевих жителів і мандрівників. Яскраві позиції – Карпаччо з восьминога з каперсами, пармезаном та гірчично-трюфельним соусом і Фреш-салат салат із качкою унагі (490 грн).

Odnodumtsi

Odnodumtsi – атмосферний бар для однодумців, які гуртуються довкола вінілу, арту, коктейлів, вина, вайбу та ненависті до путіна.

У закладі можна послухати блюз, джаз, фанк, свінг, вокал, клавіші, саксофон, скрипку, гітару та іншу живу музику. Тут влаштовують акустичні та інструментальні вечори каверів (українських і не тільки), джазові імпровізації, джем-сейшн, виступи вуличних музикантів, вечори французького джазу та інші цікаві події.

Заклади Києва з живою музикою та танцмайданчиком запрошують перепочити, розслабитися та перевести подих. 22 грудня в Odnodumtsi це можна зробити під звучання клавішних. Початок о 19:00, вхід вільний. А у п’ятницю 23 грудня на вас чекає тепло й Різдвяний джаз. Початок о 19:00, вхід – будь-яка купюра.

У меню – Паста Мафальде з соусом болоньєзе (240 грн), Мелт з трьома видами сиру (200 грн), Курячі нагетси з прямим соусом (190 грн) та інші страви. Атмосферу чудово доповнять авторські коктейлі, натхненні музикою: IGOR (230 грн) з джином і рожевим сиропом і зігріваючий Sweater Weather (210 грн) на основі білого вина, вермуту, маракуї та лікеру Dry Curacao.

Avalon

Avalon – вишуканий ресторан, який працює у столиці з 1992 року. На атмосферній терасі Києва можна насолодитися чарівною живою музикою та запальними ритмами від діджеїв.

У ресторані Авалон вам запропонують будь-які страви з риби, м’яса та морепродуктів, а також особливе меню від шеф-кухаря Тараса Шевченка. Особливості страв – насичений смак і оригінальна подача.

Гречаники з гірчичним соусом (350 грн), Філе міньйон з грибами ерінгами, морквяним пюре та трюфельним соусом (695 грн), Філе дорадо в картопляній скоринці з салатом у японській інтерпретації (510 грн). Чудова пропозиція для двох – сет ролів Дракон (2200 грн). Страви ідеально смакують з оригінальними коктейлями в дивовижній подачі. І не забудьте про десерт!

32 Jazz Club

32 Jazz Club – стильне місце на Воздвиженці для проведення різноманітних виступів, концертів і заходів. Тут панує неймовірна атмосфера старих нью-йоркських клубів.

Jazz Club допоможе створити новорічний настрій. 23 грудня харизматичні Jazz Girls проведуть святковий концерт. А 24.12 у спеціальній різдвяній програмі Magic Moments від WHITE CHRISTMAS band прозвучать легендарні хіти «Jingle Bells», «Let it snow», «White Christmas» та інші.

Заклад запрошує насолодитися улюбленими джазовими композиціями, а також послухати авторську музику українських виконавців.

Вечір стане ще більш романтичним із цікавими стравами з меню. Рекомендуємо скуштувати Тапас з креветкою і крем-сиром (155 грн), Мідії Мариньє з картоплею по-французьки (270 грн), Куряче філе з соусом на основі тархуну (250 грн).

FAQ

У Києві є кілька ресторанів, які пропонують живу музику для справжніх поціновувачів. Деякі з них: Malbec, За двома зайцями, Кувшин, Мацоні, Saxagansky Restaurant, BeerЖа, 11 Mirrors, Odnodumtsi, Avalon, 32 Jazz Club. Тут на вас чекають виступи музикантів, яскраві емоції, вишуканий інтер’єр, цікаві страви й неймовірний краєвид на місто.

Ресторани з живою музикою в Києві пропонують різноманітні музичні жанри, щоб задовольнити різні музичні смаки. Ви можете послухати в ресторані популярні відомі хіти, джаз, блюз, рок, поп, класичну музику, латиноамериканську музику тощо. Кожен ресторан має свої особливості й концепцію, тому жанри можуть різнитися. Рекомендуємо враховувати це при виборі закладу.

У цій статті Tomato.ua розповідає про романтичні ресторани Києва. Рекомендуємо сходити на вечерю з коханою людиною в Malbec, Кувшин, Мацоні, Saxagansky Restaurant, 11 Mirrors, Odnodumtsi, Avalon, 32 Jazz Club.

Ресторани, кафе, бари та паби з музикою Київ запрошують насолодитися запальними мотивами та відірватися на танцмайданчику. Популярні місця столиці – ProRock, Портер Паб, sloibar, Vognyk Bar, Хвильовий, Kureni, Spezzo та інші. Мацоні запрошує на танці й співи разом із гуртами.

Кафе з живою музикою Київ запрошують вокалістів і музикантів, влаштовують тематичні вечори та цікаві заходи. У закладах можна послухати авторські пісні й кавери, а також саксофон, фортепіано, гітару, скрипку, віолончель та інші музичні інструменти.

Для бронювання столика у ресторані з живою музикою в Києві, відвідайте веб-сайт ресторану, який вас цікавить, і знайдіть розділ «Бронювання столика» або «Контакти». Там ви знайдете інформацію про те, як здійснити бронь онлайн або зв’язатися з рестораном для резерву. Забронювати столик у ресторані для романтичного побачення з живою музикою можна також у соціальних мережах або на нашому порталі Tomato.ua.
Зверніть увагу, що резервація може бути обов’язковою в деяких популярних ресторанах, особливо у вихідні дні та вечори та якщо влаштовується концерт або спеціальний захід із запрошеними музикантами. Рекомендується заздалегідь перевірити наявність вільних місць та забронювати столик заздалегідь.

Ресторани з живою музикою Київ пропонують неперевершену атмосферу, де ви можете насолоджуватися чудовою їжею при свічках та виступами талановитих музикантів. Усе це робить ресторан ідеальним для проведення романтичного вечора або особливих подій. Жива музика створить особливий настрій, допоможе розслабитися та подарує яскраві емоції.

В історичному центрі Києва є декілька ресторанів, які пропонують живу музику та романтичну атмосферу. Рекомендуємо відвідати Saxagansky Restaurant на вулиці Саксаганського, 11 Mirrors біля Національного академічного театру опери та балету на Театральній, бар Однодумці на Олеся Гончара, Авалон неподалік від Золотих Воріт, 32 Jazz Club на Воздвиженці, Мalbec на Подолі та Кувшин неподалік від Костелу Святого Миколая (м. Олімпійська).

Так, багато ресторанів з живою музикою в Києві можуть створити особливу атмосферу для святкування особливих подій, таких як Дні народження, весілля, річниці або приватні вечірки. Рекомендується заздалегідь зв’язатися з рестораном і домовитися про деталі та можливості організації святкування.

Окрім ресторанів, є інші цікаві місця в Києві, де ви можете насолоджуватися живою музикою. Деякі з них включають:

  • Концертні зали та музичні клуби, де виступають відомі артисти та молоді таланти.
  • Літні музичні фестивалі, які проводяться в парках та на відкритих майданчиках у літній період.
  • Кав’ярні та бари з акустичними виступами молодих музикантів.

Зверніть увагу, що програма та розклад музичних заходів можуть змінюватись, тому рекомендується перевіряти актуальну інформацію перед відвідуванням обраного місця.

Сходили на романтичну вечерю з живою музикою? Не забудьте про донат на ЗСУ!??

Головна фотографія: Malbec.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4.8 / 5. Кількість оцінок: 5

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все