Переглядів: 2888 Час на прочитання: 6 хв
Чернигов

Доставка їжі – зручний варіант для вечора з друзями, родичами та близькими. Ресторани пропонують різноманітні варіанти: від закусок до пива до ексклюзивних вишуканих страв. Tomato.ua знає, де замовити страви на велику компанію у Чернігові. У підбірці Привіт, Кіт, Carlucci, Grill Pub, Велюров, Rusty Amber, Балувана Галя, Вертел, АМстердАм, Zivot a Pivo, RiverSide.

Привіт, Кіт

Привіт, Кіт – онлайн-ресторан, який доставляє страви азійської кухні. Компанія поставила собі за мету просувати смаки сходу в Чернігові. Привіт, Кіт запрошує вас у подорож азіатською гастрономією.

У мяу-меню представлені лапша, рис і бао. Рекомендуємо замовити Бао з яловичиною (89 грн) – два пухких бао з яловичиною, солодким перцем, морквою, печерицями, роменом і гостро-солодким соусом. А також лапшу пшеничну з куркою (79 грн) та рис з креветками (111 грн). Замовлення можна зробити з 10:00 до 21:30. Страви також можна взяти з собою.

Carlucci

Carlucci – сімейний ресторан у Чернігові. У закладі готують піцу, м’ясні та рибні страви, гарячі та холодні закуски, перші страви, гарніри, салати. Є десерти та полуничне меню.

Рекомендуємо спробувати лазанью «Болоньєзе» (104 грн) та равіолі з шинкою та грибами (65.60 грн). У якості десерту візьміть Вишневий клафуті (54.40 грн). На компанію друзів рекомендуємо замовити піцу Флоренція ХХL (208 грн). Carlucci пропонує знижку -20% на доставку (ціни вказані зі знижкою). Замовлення приймаються з 10:30 до 21:20.

Grill Pub

Grill Pub – це дім грилю, диму, м’яса. Один із закладів міжнародної мережа гриль-ресторанів знаходиться в Чернігові. У Grill Pub є відкритий гриль-барбекю, що працює на натуральному вугіллі. М’ясо готують свіжим – воно не піддається попередньому заморожуванню. Яскрава позиція гриль меню від Андрія Дромова – свині реберця у вишневій глазурі з кукурудзою гриль (139 грн).

На велику компанію рекомендуємо замовити М’ясне тріо (730 грн) з яловичиною, свининою, куркою, лавашем, кукурудзою, соусами та Плато до пива (224 грн) з часниковими грінками, сирними паличками, картоплею фрі, курячими крильцями, сиром косичка, соусами. Замовлення приймаються з 10:00 до 21:30.

Велюров

Велюров – душевний ресторан у Чернігові. Це місце зустрічі добрих друзів, родичів, теплих компаній. Засновники закладу дитинство. Велюров названо на честь Аркадія Велюрова – одного з головних героїв московської комуналки з п’єси Леоніда Зоріна «Покровські ворота».

У ресторані пригощають стравами домашньої кухні в авторській інтерпретації. У меню представлені салат Шуба з лососем шеф-посолу (99 грн), український борщ з хрумкими тостами, салом, часником і зеленою цибулею (65 грн) та інші страви. У якості закусок на компанію варто замовити м’ясну тарілку по-домашньому (169 грн) та тарілку сала по-чернігівськи (95 грн).

Rusty Amber

Rusty Amber – атмосферний паб, розташований у центрі міста. У закладі відображені традиції американських і британських пабів. Тут можна послухати живу музику, подивитись спортивні трансляції та відпочити на літньому майданчику. Rusty Amber – бар з найкращими сортами пива, широким асортиментом віскі, пивними, алкогольними та безалкогольними коктейлями, авторська кухня. У меню представлені американська, азіатська, британська кухня.

Курєр доставить страви у будь-яку точку міста. Ви можете спробувати домашні ковбаски, бургери, м’ясні та рибні закуски, оригінальні гарніри, десерти, страви з гриль-меню та багато іншого. Серед страв на компанію – Асорті мікс (285 грн), дошка ковбасок (172 грн), м’ясна (390 грн) та рибна дошки (226 грн).

Балувана Галя

Балувана Галя – мережа українських міських кафе вареничних. Це класична українська кухня в сучасній подачі. Візитка закладу – вареники ручної ліпки зі здобного тіста, як у бабусі. У Балувана Галя ви знайдете традиційні та інноваційні начинки.

Крім вареників, у меню представлені пельмені, перші та основні страви, закуски, салати, страви у пательні, гарніри, салати, десерти, напої. Новинка – страви польської кухні. Ви можете замовити доставку готових страв і фірмових заморожених виробів. Рекомендуємо спробувати Курячий Жульєн для великої компанії (170 грн), Фірмові вареники з сиром сулугуні, помідорами та зеленню (67 грн) та Комбо набір з солоних та солодких млинців (195 грн).

Вертел

Вертел – культурна шаурма & кава. Це новий ресторан швидкого харчування у самому Центрі Чернігова. Тут можна поживно, корисно та швидко підкріпитися. Курєр доставить будь-яку страву до вас додому, в офіс чи в будь-яке інше місце. Візитка закладу Вертел – шаурма. Її готують з соковитою куркою/свининою, добре підсмаженою на вертикальному вертелі. До мяса додають сир, капусту, помідор, моркву, свіжу зелень. Все це поливають соусом і загортають у хрумкий лаваш.

Рекомендуємо спробувати Шаурму зі свининою Подвійну (80 грн) та Фалафель у лаваші (50 грн). На компанію замовте Сет Роял з бургером Вертел, двома бургерами Chicken, poutine, сирними паличками, цибулевими кільцями, картопляними ліпами, кока-колою (3 шт) та 4 різними соусами.

АМстердАм

АМстердАм – ресторан сучасної європейської кухні в Чернігові. На гостей чекають атмосфера старого світу, традиції голландської гостинності, атмосфера скандинавських міфів і легенд. У меню АМстердАм представлені страви вишуканої європейської кухні, ніжний норвезький оселедець, м’ясо, птиця, риба, салати та ексклюзивні страви від шеф-кухаря.

Рекомендуємо спробувати салат Цезар класичний (135 грн) та телятину в гранатовому соусі (155 грн). У якості закуски для компанії візьміть тарілку Сирна колекція (160 грн). Замовлення приймаються з 10:00 до 21:30.

Zivot a Pivo

Zivot a Pivo – чесько-німецький паб у Чернігові. Це атмосферне місце з автентичними стравами чеської та німецької кухні, німецьким пивом і пивом власного виробництва. Zivot a Pivo пропонує пивні розваги, гарніри, цікаві салати, соусі, гарніри, м’ясо, у тому числі й власного копчення, десерти.

У меню великий вибір різноманітних закусок до пива та страв для компанії, які чудово підходять для вечора з друзями вдома, наприклад. Рекомендуємо спробувати Мікс мяса XXL, асорті ковбасок (155 грн) та Набір закусок для великої компанії (400 грн) із сирних скибок та дрібної рибки (тюлька/хамса), смажених у фритюрі, асорті чіпсів (з курятини, з телятини, з картоплі), курячим філе у хрусткій паніровці та грінками з бородинського хліба.

RiverSide

RiverSide – унікальний ресторан авторської локальної кухні. Ресторан-клуб розташований на мальовничому березі Десни поруч із готельним комплексом Парк-Готель. У RiverSide готують авторські страви з елементами авангардної кухні. У меню ви знайдете холодні та гарячі закуски, устриці, крафтові напівфабрикати, салаті, рибні та мясні страви. Особливу увагу приділено десертам. У десертній карті представлені фірмові солодощі: авторський мармелад, птіфур, цукерки на основі натуральних інгредієнтів.

На компанію рекомендуємо замовити Картопляні крокети з вершковим соусом та лісовими грибами (95 грн), Аргентинські креветки у пластівцях панко та sweet chili соусом (225 грн) та Дюжину устриць Чорна королева №2 (1150 грн).

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Гастросчастье: где заказать доставку еды в заведениях Киева

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в Чернигове

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Чернигов

Показати все Показати все

Читати статті про Чернигов

Показати все