Переглядів: 4371 Час на прочитання: 6 хв
Чернигов

Доставка їжі з кав’ярні у Чернігові – ідеальна пропозиція для жителів міста. Тепер не потрібно йти у заклад, щоб випити кави, з’їсти запашний круасан чи салат. Кур’єр привезе будь-яку страву на сніданок, обід або вечерю. Tomato.ua розповість, де замовити їжу з кафе чи кав’ярні. У підбірці Шарлотка, Українське підпілля, Хряк, Pasta Basta, Львівська майстерня шоколаду, Колос, Milky Day, Shava Kava, Ya Hala, AVO.

ТОП-10 кафе та кав’ярень з доставкою у Чернігові

Шарлотка

Шарлотка – кафе на проспекті Миру у самому серці Чернігова. Тут можна скуштувати популярні страви європейської кухні, замовити комплексний обід і випити кавовий коктейль. У десертній карті – власна випічка від Шарлотка, також є торти на замовлення, круасани, млинці, сендвічі та пироги з різними начинками.

Чудовим варіантом обіду від стане шпинатний крем суп та круасан з тунцем (96 грн). Також рекомендуємо спробувати Житні вафлі з лососем та шпинатом (76 грн) і Цибулевий пиріг з беконом (32 грн). А на десерт візьміть Чізкейк Нью-Йорк (44 грн).

Українське підпілля

Українське підпілля – атмосферне націоналістичне кафе, розташоване на центральному проспекті Чернігова. Це заклад для справжніх патріотів. Колоритний інтер’єр оформлений у стилі українського села. Тут можна спробувати класичні страви української кухні. Алкогольна карта містить фірмові авторські коктейлі та домашні настоянки. У кафе Українське підпілля часто проходять тематичні вечірки.

Цікаві позиції з меню – Ребро москаля (125 грн) та Драна картоплю з м’ясом (60 грн). На компанію рекомендуємо замовити Пташник (450 грн/1190 г) – перепілка, курячий шашлик, крила зламані, шашлик з індички, картопля по-чернігівськи, соус.

Хряк

Хряк – дім м’яса та пива, розташований у старовинному дерев’яному особняку у середмісті Чернігова. У меню ресторану представлені страви авторського виробництва європейської та американської кухні, хоспер-гриль, сніданки. До страв можна замовити живе пиво з власної броварні закладу Bierwelle, односолодовий віскі, вино чи інший напій.

У Хряк їжу можна замовити з собою та з доставкою. Рекомендуємо спробувати салат З качиною грудкою (188 грн), Філе міньон (398 грн) і нову закуску Ніжній ростбіф з соусом на основі каперсів, тунця та анчоусів (118 грн).

Pasta Basta

Pasta Basta – італійське кафе в центрі Чернігова. Заклад спеціалізується на приготуванні популярних італійських страв. Історія кафе почалася у 2012 році. Гостям пропонують піцу на заквасці, домашню пасту, лазанью, раволі, авторські коктейлі та багато іншого. Сніданки можна замовляти по будням all day.

Рекомендуємо спробувати з доставкою Крем-суп із сочевиці (75 грн), Різоні з креветками в соусі з базиліка та цукіні (141 грн) і Тальятелле з лососем у вершковому соусі (153 грн). У Pasta Basta зараз діє акція 1+1 на Піцу з мисливськими ковбасками (157 грн) та інші піци.

Львівська майстерня шоколаду

Львівська майстерня шоколаду – мережа кав’ярень родом зі Львова. Компанія відома своїм шоколадом і цукерками власного виготовлення. Користуючись технологіями, Львівська майстерня шоколаду зуміла відтворити чарівну формулу. І тепер Львів, який славився «добрим солодким» ще у ХІХ столітті, тішить жителів Чернігова та всієї країни.

У меню кав’ярні представлені шоколадні тафлі, ексклюзивний шоколад, набори, цукерки, драже, фігурки. Також є шоколад для привітань, для дорослих і на вагу. Рекомендуємо спробувати цукерки Полуничні цьомки (11 грн/шт) і Шоколад чорний/молочний з лісовим горіхом (405 грн/700 г). Чудовим варіантом подарунку стане Набір цукерок «Lviv Сollection» (393 грн).

Колос

Колос – мангал-хаус у Чернігові. Ресторан-барбекю пропонує широкий вибір м’ясних страв, приготованих на відкритому вогні. Меню складається з популярних страв європейської та східної кухні. Є багато страв на компанію, салати, перші страви, закуски до пива, які кур’єр доставить у будь-яку точку міста.

Рекомендуємо замовити Асорті овочів гриль з печерицями (65 грн), Шашлик свинний (65 грн/100 г) та Скумбрію на грилі (150 грн). Чудовим варіантом для вечірки з друзями чи сімейного вечора від Колос стане Свиняча лопатка, запечена з картоплею та грибами (550 грн/2000 г).

Milky Day

Milky Day – нова сімейна кав’ярня, яка розташувалася в центрі міста. Заклад пропонує широкий асортимент кавових напоїв, виготовлених з відбірної кави спешелті, а також альтернативу. До кави можна замовити авторські мусові десерти та цукерки. А підкріпитися – боулом, суширіто, корейським ролом Кімбап, сендвічем або солоним круасаном. Для веганів і для тих, хто слідкує за фігурою та притримується правильного харчування, Milky Day створив лінійку особливих десерті без цукру, лктози та глютену.

Рекомендуємо спробувати Боул з лососем та авокадо (95 грн) та Суширітто з яловичиною (80 грн). На десерт варто замовити Шоколадний пломбір брауні (65 грн) чи мусове тістечко Ягода (70 грн).

Shava Kava

Shava Kava – streetfood кафе у Чернігові. Тут можна з’їсти шаурму чи ход-дог. А до їжі взяти каву, чай, какао, фірмовий лимонад або кавовий напій. Shava Kava пропонує найбільший вибір шаурми в місті: веган, з лососем, з куркою, зі свининою, тайська, цезар.

Рекомендуємо замовити з доставкою Шаурму з куркою XXL (79 грн) і Хот-дог в лаваші з 2 сосисками (50 грн). Любителям гострого варто спробувати Шаурму Тайська (59 грн) з куркою, болгарським перцем, соусом Кім чи та барбекю, морквою по-корейськи.

Ya Hala

Ya Hala – кафе зі справжньою вуличною їжею. Арабський шеф-кухар Мустафа готує популярні страви арабської кухні. Заклад пропонує найбільший вибір фастфуду в місті. У меню представлені бургери, шаурма, фагіта з куркою, донер кебаб, фаляфель, хомус, лаваш, чікен-рол та різноманітні закуски. Також є різні меню. Наприклад, Сімейне меню №3 включає 3 бургери, 3 картоплі фрі, 2 соуси та 1л pepsi.

Рекомендуємо спробувати Бургер + яйце max з телятиною (70 грн), Шаурму з куркою та грибами super max (80 грн) та Фагіта в Арабському хлібі з куркою max. Страви можна замовити через партнерів-служб доставки Ya Hala.

AVO

AVO – перший healthy food заклад у Чернігові. У меню представлені різноманітні роли, салати, поживні сніданки. Для тих, хто не їсть м’ясо, AVO пропонує вегетаріанські, веганські страви та навіть веганське вино.

Рекомендуємо спробувати Салат з хурмою (85 грн), Рол Чорний дракон з вугром (199 грн) і Рол з лаваша з копченою курочкою (75 грн). На вечерю з друзями чи коханою людиною замовте Суші-сет Мудрий сенсей зі знижкою 40% (299 грн замість 499 грн).У закладі діє акція — понеділка по п’ятницю з 17:00 до 21:00 знижка 50% на всі роли.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Де замовити піцу та суші в Чернігові з доставкою?

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в Чернигове

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Чернигов

Показати все Показати все

Читати статті про Чернигов

Показати все