Переглядів: 3831 Час на прочитання: 4 хв
Чернигов

Важливий етап підготовки до весілля – вибір місця для святкування. У місті є кафе, заклади з банкетними залами, заміські ресторани для весілля з будиночками, літніми терасами та цікавим інтер’єром. Команда професіоналів допоможе організувати незабутнє свято. А Tomato.ua розповість про ресторани для весілля у Чернігові. У підбірці Арменія, Губернія, Хряк, Колиба, Велюров.

Арменія

Ресторан Арменія – це сучасний заклад із власною доглянутою територією, яка дозволяє провести красиву та ніжну церемонію з аркою, пелюстками троянд, вишуканою доріжкою та сльозами радості на очах наречених, їх батьків і гостей. Церемонію можна провести в будь-яку пору року.

Арменія допоможе організувати фуршет або традиційний банкет в основній залі, яка вміщує до 120 гостей. Вартість банкету – від 350 грн. У меню – різноманітні страви вірменської та європейської кухні від шеф-кухаря.

У якості доповнення пропонують оригінальні коктейлі, гірку з шампанського, пунш, декорування зали та території ресторану, флористику, вірменські солодощі та каву, кенді бар, весільний торт, фотозону, послуги тамади та аніматора для дітей. Приємний бонус від закладу – 10% знижки на проведення парубочого чи дівич-вечора.

Губернія

Губернія – заміський еко-ресторан у Чернігові. Це заклад традиційної, здорової європейської та української кухні, самогонна ресторація. На молодят у Губернія чекають велика зала, мальовничі пейзажі, тераса біля озера, локації для фото та вишукані страви. На території ресторації розмістились 5 затишних будиночків, а також Парк кохання та вірності з Підковою кохання та виконання бажань.

Меню розроблене за класичними рецептами 200-річної давності з використанням здорових технологій. Цікаві позиції – Есколар під вершковим соусом (350 грн), Куряча грудка за найкращим смаком (89 грн). Тут готують страви з виключно свіжих, натуральних та органічних продуктів українського виробництва. Фірмові настойки приготовані за рецептами знаменитих губернаторів.

Хряк

Хряк – титулований ресторан у центрі Чернігова з вишуканими стравами та фірмовими напоями. Ресторан пропонує декілька банкетних залів для проведення весілля. Додаткові розваги для вашого свята – бармен-шоу, жива музика, послуги фотографа. Команда закладу допоможе підібрати страви, які приємно здивують гостей.

У меню Хряк представлені страви європейської та української кухні, преміальні стейки, фірмові страви з субпродуктів, сорбети та морозиво власного виробництва. Цікаві позиції – Стейк з тунця (328 грн) та Філе Міньон (398 грн) на хоспер-грилі. У барному меню – найбільша винна карта в місті, широка карта односолодового віскі, українські фірмові настойки, коктейлі, крафтове пиво.

Колиба

Колиба – колоритний ресторан української кухні на березі річки Стрижень. Заклад оформлений у гуцульському стилі. У розпорядженні гостей – основний зал на 40-50 гостей з автентичною ватрою (відкритим вогнищем), зала на 20 осіб з каміном і внутрішнім двориком, зала на 10 гостей з каміном, весільний зал на 60 осіб. Тут на наречених та їх рідних чекає атмосфера української щедрості та гостинності.

Колиба пропонує страви української та європейської кухні. Акцент зроблений на м’ясних стравах, приготованих на вугіллі: Шашлик із сома (95 грн), Стейк сьомги з горіховим пюре (195 грн), Стейк з мармурової телятини (186 грн). У закладі також можна скуштувати мазурики, банош, грибну юшку та інші національні страви.

Велюров

Велюров – душевний ресторан біля Філармонії в Чернігові. Його історія почалася влітку 2007 року. Засновники надихнулися спогадами про безтурботне дитинство та смачні мамині обіди. До послуг молодят – зала на 30 місць та затишна літня тераса, робоча барна стійка, де професіональні бармени дивуватимуть ваших гостей.

У Велюров пригощають стравами домашньої кухні в авторській інтерпретації з шармом душевного ресторану. Тут можна спробувати Тар-тар з філе яловичини з грінками (145 грн), Шубу з лососем шеф-посолу (95 грн), Бефстроганов з лісовими грибами та картопляним пюре (135 грн).

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

ТОП-10 кафе та кав’ярень з доставкою у Чернігові

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в Чернигове

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Чернигов

Показати все Показати все

Читати статті про Чернигов

Показати все