Переглядів: 3114 Час на прочитання: 6 хв
Чернигов

Доставка суші та піци – завжди гарна ідея. Це ті страви, які можна замовити на обід з колегами, на вечерю з сім’єю або коханою людиною чи на вечірку з друзями. Tomato.ua розповість, де замовити піцу та суші в Чернігові з доставкою. Це Marconi, Челентано, New York Street Pizza, IQ Pizza, Босуши, Хочу суші, Alfonso, Pizza Fabbrica, YOKO Sushi, Inari.

Marconi

Marconi – затишне кафе та доставка піци й пасти, які готують за італійською рецептурою. Головна героїня меню – піца. Вона представлена у двох розмірах – з діаметром 30 та 45 см. Рекомендуємо спробувати піци Чілі кон карне (145 грн) з гострим фаршем і цибулею, Ай формаджі (195 грн) з трьома видами сиру й горіхами та Чотири фермера (185 грн) з салямі, шинкою, язиком і копченими сосисками. За бажанням можна додати будь-який інгредієнт.

Крім піци, на сайті доступні бургери, хот-доги, пасти, салати, страви з хоспер меню, соуси, десерти, напої. Замовлення приймаються з 10:00 до 23:00. Від 400 грн – доставка безкоштовна. Зараз у Marconi діє акція – при замовленні двох будь-яких піц ви отримаєте Маргариту в подарунок.

Челентано

Челентано – відома мережа піцерій, історія якої почалась 20 років тому. Один із закладів знаходиться у самому центрі Чернігова на проспекті Миру. У ресторані швидкого харчування готують піцу в двох розмірах – з діаметром 28 та 40 сантиметрів. Також є піца-роли та піца зроби сам. Крім того, в Челентано ви можете замовити напівфабрикат і самостійно приготувати піцу вдома за 6-7 хвилин.

Рекомендуємо спробувати авторську новинку – Піца-рол з салямі та маринованою цибулею (46 грн), а також піци Барбекю 28 см (92 грн) з куркою, цибулею і пепероні та Кватро Формаджі 28 см (140 грн) з 4 видами сиру. Замовлення приймаються з 10:00 до 21:30.

New York Street Pizza

New York Street Pizza – атмосферний і стильній ресторан. Команда закладу подорожує світом у пошуках найбільш вдалих рецептів і вже більше 15 років тішить великим вибором авторських піц, стравами італійської, азіатської та європейської кухні. New York Street Pizza пропонує різноманітні роли, сети, піцу 30 та 50 см.

На компанію друзів варто замовити Сети Ніагара та Макі-сет. У рамках акції Разом дешевше – 644 грн замість 920. А також Дует піци Європейська 30 см та Гавайська 30 см (220 грн). При замовленні цієї позиції ви отримаєте піцу Маргарита у подарунок.

IQ Pizza

IQ Pizza – нова мережа онлайн-піцерій з інтелектуальним підходом до створення продукту. У меню представлені найрізноманітніші варіанти: для дітей та дорослих, для цінителів м’яса та вегетаріанців, для любителів гостренького. За бажанням ви можете додати до піци різні інгредієнти. Також в IQ Pizza можна замовити бортик з крем-сиром або сосискою, подвійне м’ясо та подвійний сир.

Рекомендуємо спробувати піци 4 м’яса 45 см (162 грн) з куркою, салямі, ковбасками, беконом, Сирну салямі 30 см (59 грн) с салямі, маслинами, помідором та Тропікана 30 см (72 гн) з куркою шинкою, ананасом. При замовленні від 399 грн будь-яка піца 30 см у подарунок.

Босуши

Босуши – мережа закладів японської кухні. Це єдиний в країні продукт українського виробництва. Страви готують виключно за технологічними картами, які ретельно та прискіпливо розробляють. У меню Босуши представлені традиційні та авторські роли й сети.

Рекомендуємо спробувати Червоний Дракон (139 грн) з лососем, масаго, вукрем, Мікс рол (115 грн) з лососем і вугрем та рол Кітамі (75 грн) з мідіями, стружкою тунця. На компанію замовте Паті сет (575 грн/1030 г) з 50 шматочків або Сет Пекін (399 грн/735 г) з 4 ролів.

Хочу суші

Хочу суші – доставка суші в Чернігові від компанії Хочу. В онлайн-ресторані поєдналися якісні продукти, демократичні ціни, швидкість та технологічність. У меню представлені популярні класичні та оригінальні роли, а також суші-сети. В Хочу суші діють різноманітні акції. З понеділка по п’ятницю до 16:00 можна замовити 2 будь-які роли та отримати рол Каліфорнія зі свіжим лососем у подарунок. Є сети тижня за суперціною.

Рекомендуємо спробувати Рол Філадельфія Делюкс з тигровою креветкою в стружці тунця (149 грн) та Каліфорнія Блек з лососем (99 грн). На компанію замовте Суші-сет Фірмовий (624 грн) з 48 шматочків. Замовлення від 200 грн доставляють безкоштовно.

Alfonso

Alfonso – піцерія у Чернігові, яка була відкрита італійцем. Альфонсо Ракіеле родом із південної Італії. У ресторанному бізнесі він уже більше 35 років. У закладі на відвідувачів чекають тьмяне світло, шкіряні дивани, музика в стилі 80-х і старе піаніно.

У меню представлені піца та різноманітні італійські страви. З 12:00 до 16:00 з понеділка по п’ятницю можна замовити комплексні обіди. Рекомендуємо замовити з доставкою піци Frutti di Mare (165 грн) з морепродуктами та Maialona (115 грн) з шинкою, ковбасою, сосисками, грудинкою. В Alfonso діє акція на постійній основі. При замовленні двох піц – третя піца Prosciutto Funghi у подарунок.

Pizza Fabbrica

Pizza Fabbrica – ресторан-піцерія, розташований на вулиці Ціолковського у центральній частині Чернігова. У закладі можна замовити піцу, яку випікають на тонкому тісті з різноманітними варіантами начинок. Наповнення також можна вибрати самостійно. Крім піци, у Pizza Fabbrica готують перші та другі страви, салати, гарніри, закуски, бургери, локшина по-азійському, соуси, напої.

Рекомендуємо спробувати піцу Карбонара (95 грн) з дрібно порізаним беконом, пармезаном, моцарелою, Гаваї (96 грн) з курячим філе й ананасами та Гран піцу (98 грн) з беконом, шинкою, салямі, печерицями.

YOKO Sushi

YOKO Sushi – суші студія, яка здійснює доставку японських страв у Чернігові. Компанія використовує найсвіжіші продукти від провідних постачальників в Україні. Місія YOKO Sushi – зробити гостей щасливими не тільки стравами, а й сервісом. Служба доставки пропонує широкий асортимент японських страв с урахуванням потреб любителів і гурманів, а також тих, хто вирішив спробувати щось нове.

У меню представлені роли, гарячі роли, гункани, суші, сети, макі роли, дракони, нігірі, напої. Рекомендуємо спробувати роли Чорний дракон (109 грн) з вугрем і соусом унагі та Філадельфія класік (79 грн) з лососем. На вечерю з коханою людиною замовте фірмовий Суші-сет Yoko (429 грн) з ролів та нігірі.

Inari

Inari sushi & seafood – суші-студія, розташована в самому центрі Чернігова. Компанія використовує фірмові еко-упаковки, корисний мікрогрін і біо-розкладні пакети з турботою про гостей та природу. В Inari проходять різноманітні акції, наприклад, 1+1=3 на роли. При замовленні від 349 грн ви отримаєте подарунок.

У меню представлені суши-сети, роли Філадельфія, Калфіорнія, Дракони, оригінальні роли, макі та футомакі, гункани, нігірі та сашимі, салати. Рекомендуємо спробувати Суші-сет Дракон (249 грн) з трьох Драконів, рол Філадельфія Зеро (99 грн) з лососем і подвійним сиром, а також нігірі з тигровою креветкою (25 грн). На обід з сім’єю чи з друзями замовте Суші-сет Королівський улов (899 грн) з ролами, гунканами та нігірі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Доставка їжі: де замовити страви на велику компанію у Чернігові?

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в Чернигове

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Чернигов

Показати все Показати все

Читати статті про Чернигов

Показати все