Переглядів: 9359 Час на прочитання: 6 хв
Чернигов

Доставка їжі додому чи в офіс – зручна пропозиція, яка допоможе зекономити час і гроші. Заклади міста пропонують різноманітні страви за вигідними цінами. Tomato.ua розповість, де замовити їжу в Чернігові. У підбірці Armenia, Буба, Хряк, Цапа, La Storia, М’ясник, Хата Тата, Peperoni, Chicken Hut, Roaster & Beer.

ТОП-10 ресторанів з доставкою у Чернігові

Armenia

Armenia – ресторан вірменської кухні в Чернігові. Її секрет – у заощадженні вікових традицій приготування страв. У меню представлений широкий асортимент європейських і національних страв, приготованих за унікальною рецептурою. Тут ви можете спробувати ароматну Шурпу з телятини, Люля-кебаб, Садж з телятини, Юшку по-царськи та багато іншого. Одна з фірмових страв – Долма – телятина, приготована в виноградному листі.

Сніданок, ланч, обід, вечерю та будь-яку страву з меню від Armenia можна замовити з доставкою додому чи в офіс. При замовленні від 500 грн доставка безкоштовна. Рекомендуємо спробувати Чалахач (60 грн/100 г), справжній вірменський шашлик з баранини (75 грн/100 г) та овочі на вуглях (70 грн).

Буба

Буба – сучасне міське кафе в Чернігові з традиційною грузинською кухнею. Це місце, де можна провести час із сім’єю, влаштувати роботу зустріч чи перше побачення. Тут буде зручно підприємцям і по кишені студентам. Буба зустрічає гостинністю, сучасним інтер’єром з етнічним акцентом, демократичними цінами.

У меню представлені зрозумілі та класичні страви грузинської кухні, фірмові страви від шеф-кухаря, знаменита грузинська чача та великий вибір вин. Рекомендуємо замовити з доставкою Хінкалі Міські з м’ясом та кінзою (19 грн/шт), та Велику м’ясну дошку Буба (750 грн/1000 г) – поєднання трьох страв з меню на одній дошці – це купати, люля кебаб, шашлик.

Хряк

Хряк – ресторан сучасної європейської кухні, дім м’яса ти пива. Кухня – м’ясна, у ній гармонійно поєдналися гриль і хоспер. Особливості закладу – всі страви власного виробництва, преміальні стейки, фірмові страви з субпродуктів, великі порції, морозиво і сорбети власного приготування. У меню ресторану Хряк представлені ранні сніданки та обіди, страви на пательні, риба, м’ясо та багато іншого. А також широка карта односолодового віскі та вина, крафтове пиво з власної броварні та різноманітні напої.

Рекомендуємо спробувати Стріплойн-стейк (394 грн), Овочі на грилі (98 грн) та Мозок смажений (128 грн) з чорничним соусом на бородинських тостах. На десерт замовте Наполеон (74 грн) з кремом Патіс’єр.

Цапа

Цапа – нове урбаністичне кафе в центрі Чернігова. Це міська пекарня з оригінальним дизайном і особливою атмосферою. Тут можна спробувати круасани, штрудлі, торти, лимонад власного виробництва. У меню представлені страви європейської кухні. Акцент зроблено на солених та солодких штрудлях.

Страви можна скуштувати в Цапа та замовити на виніс або з доставкою. Рекомендуємо замовити Штрудель з куркою та грибами (60 грн) та Лосось з грибами та пюре броколі (160 грн). У якості десерту візьміть Томпус шоколадний з манго та маракуя (69 грн).

La Storia

La Storia – ресторан італійської кухні в Чернігові. У закладі готують домашню пасту, 15 видів піци, аранчіні, равіолі та інші страви. У La Storia зараз діє акція 1+1=3 на піцу 45 см. Рекомендуємо замовити піцу Маргарита 45 см (180 грн) з соусом пелаті, моцарелою, маслинами, томатами чері та соусом песто.

Також варто спробувати Салат з кальмаром (165 грн), обсмаженим цукіні, свіжим огірком і шпинатом з додаванням фірмового соусу Дор Блю та кедрових горішків. Ідеально смакує з аперолем чи просекко. До 13:00 у закладі можна замовити сніданки з акцією 1+1.

Хата Тата

Хата Тата – затишний сімейний ресторанчик, в якому розуміються на традиціях українського народу та на їжі. Меню складається з українських страв, приготовані за найкращими домашніми рецептами. Це фірмові закуски від шефа, ароматний бульйон, червоний борщик, страви з мангалу, закуски до пива. А також широкий асортимент різноманітних коктейлів, настоянок і вин.

Рекомендуємо замовити Люля-кебаб з м’ясного асорті (55 грн/100 г) , Шашлик з ошийка «За татовим рецептом» (60 грн/100 г) та Картоплю з м’ясом у глечику (75 грн). Нещодавно у Хата Тата з’явилися напівфабрикати, які також можна замовити з доставкою. Вартість доставки – 30 грн.

М’ясник

М’ясник – ресторан, розташований на проспекті Миру у середмісті Чернігова. У меню представлений широкий вибір популярних і авторських страв європейської та української кухні. Основний акцент зроблено на стравах з м’яса та риби, які готують на грилі.

Будь-яку страву від М’ясник можна замовити з доставкою. Рекомендуємо спробувати Стейк Рібай (100 грн/100 г), Печеню з телятиною та лісовими грибами (95 грн) та Стейк з лосося (98 грн/100 г). Якщо ви вирішили влаштувати сімейний вечір чи вечірку з друзями, чудовим варіантом для компанії стане Великий м’ясний ящик (450 грн/1.5 кг).

Peperoni

Peperoni – затишний ресторан з італійським меню вдень, який ввечері перетворюється на місце зустрічей з сім’єю, вечері з коханими та друзями. Ви зможете поринути у справжню атмосферу Італії. У закладі готують страви за старовинними італійськими рецептами, а також піцу у дров’яній печі.

Рекомендуємо спробувати Чіабату з рваною свининою (78 грн), Салат з ростбіфом, шпинатом під соусом вітелло тонато (72 грн) та фірмову піцу Пепероні (110 грн) з беконом, шинкою, беконом, ковбасками мисливськими, перцем чилі. Кур’єр доставить страви з меню Peperoni у будь-яку частину Чернігова. Вартість доставки – від 50 грн у межах міста.

Chicken Hut

Chicken Hut – ресторан швидкого харчування, розташований у Деснянському районі Чернігова по проспекту Мира. Основний акцент зроблено на приготуванні поживних страв, контролі якості продуктів і обслуговуванні. Chicken Hut на власному прикладі доводить, що їжа швидкого приготування може бути якісною, корисною та поживною.

У меню представлені популярні та фірмові страви американської та європейської кухні, перші страви, бургери, салати, снеки, піца на тонкому тісті, десерти, напої. Рекомендуємо замовити піцу М’ясну (85 грн) з баварськими ковбасками, курячим, філе, салямі, шинкою, Даблчізбургер (55 грн) з двома курячими котлетами та Грильлаваш (48 грн) з курячми стріпсами. Замовлення від 300 грн доставляють безкоштовно.

Roaster & Beer

Roaster & Beer – паб-піцерія у Чернігові. Заклад пропонує піцу з найсвіжіших продуктів, приготовану з любов’ю. У меню представлений широкий асортимент піц, які задовольнять потреби найвибагливіших гурманів. Також у ресторані готують бургери та шаурму.

Рекомендуємо замовити доставку піци Капрічоза (125 грн) з шинкою, салямі, печерицями, маслинами та Бургер Нью-Йорк + бекон (80 грн) з курячою котлетою. Любителі азіатської кухні теж зможуть обрати щось собі до смаку – у Roaster & Beer є рисова локшина, яку можна замовити з куркою, свининою чи овочами (від 75 грн). Меню постійно оновлюється, в ньому з’являються цікаві позиції.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Де замовити піцу та суші в Чернігові з доставкою?

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в Чернигове

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Чернигов

Показати все Показати все

Читати статті про Чернигов

Показати все