Переглядів: 2873 Час на прочитання: 4 хв
Топ-5 Київ

Комбуча – незвичайний, але неймовірно корисний напій, який виготовляють з чайного гриба. Це натуральний пробіотик, який виконує функцію детоксикації, покращує роботу ШКТ, зміцнює імунітет, збільшує енергію, сприяє зниженню ваги та уповільненню старіння. Комбуча – це корисна альтернатива солодким газованим лимонадам, яка чудово втамовує спрагу. Tomato.ua розповість про місця в Києві, які пропонують комбучу. У підбірці Crabzilla: Seafood&Emotions, Kombucha Live, Health Way, Balakucha Kombucha, Kim Kimchi.

Комбуча в Києві: де придбати та скуштувати

Crabzilla: Seafood&Emotions

Crabzilla: Seafood&Emotions – невеличкий заклад на Подолі з концептуальним інтер’єром 90-х. У закладі готують лангустини, м’ясо краба з клешні, курку, різноманітні супи, бургери, попкорн з креветок і багато іншого.

Crabzilla: Seafood&Emotions пропонує широкий асортимент напоїв. Одна з героїнь меню – комбуча Bee&Tea. Напій представлений в асортименті 0.33 л (69 грн): ківі-яблуко, дикі ягоди, лимон-ялівець, шу-пуер та 0.7 (149 грн): ягоди, фейхоа-клементин. Наявні смаки радять уточнювати у офіціанта.

Kombucha Live

Kombucha Live – перша комбуча в Україні з 2015 року. Це 100% натуральний, легкий, здоровий напій з кисло-солодким смаком і невисокою природною газацією, без консервантів і фарбників. Комбуча наповнена вітамінами та органічними кислотами, які дозволяють завжди бути здоровим і бадьорим. Це унікальний дижестив, який чудово смакує до поживного обіду та легкого перекусу.

Компанія використовує подвійну ферментацію з додаванням корисних компонентів. Смак доповнюють настойками та відварами з квітів. В асортименті Kombucha Live – різноманітні смаки: клюква, імбир, гібіскус, орхідея, оригінал. До замовлення доступні сети з 5, 10 та 20 пляшок по 500 мл. Вартість – від 300 грн/сет.

Health Way

Health Way – виробник крафтового напою пробіотику – живої натуральної комбучі. Сильна сторона компанії – якість напою. Комбуча не фільтрується та не пастеризується. Виробник використовує чайний гриб, різносортовий чай і цукор, які утворюють природний газований напій з кисло-солодким смаком. Це свідчить про справжність комбучі, яка не втрачає корисних властивостей, набутих у процесі ферментації.

Ще одна особливість Health Way – різноманіття смаків. Тут можна знайти все: від класики до освіжаючого мохіто, ялинки-базиліку чи незвичного поєднання ванілі та сицілійського апельсину. Одна з оригінальних позицій – кавова комбуча. Вартість напою – 45 гривень за 220 мл.

Balakucha Kombucha

Balakucha Kombucha – сімейне крафтофе виробництво комбучі. Це повністю натуральний продукт без барвників, консервантів, регуляторів. Зроблений на основі тайського синього чаю Анчан з додаванням цвіту та натуральних домашніх плодів. Навіть блискітки – натуральні. Більшість продуктів для ферментації вирощують та збирають люблячими руками у бабусі на дачі.

Balakucha Kombucha – екологічне виробництво – напій настоюють та зберігають у склі. Ви можете здати пляшку назад і отримати гроші за тару чи знижку на наступне замовлення. Балакучу комбучу можна придбати в різних закладах Києва та інших містах України (перелік місць – в Instagram). В асортименті – різноманітні смаки: апероль, лаванда, фіалка, троянда, шишки, лічі та інші (35 грн/250 мл та 55 грн/350 мл).

Kim Kimchi

Kim Kimchi – ресторан корейської кухні в Києві. Тут можна спробувати корейське BBQ, зібратися за традиційним столом бапсан та скуштувати популярні та унікальні корейські страви. Одна з героїнь меню – трендова комбуча, яку тут називають кімбуча.

Напій, особливо популярний у США та Європі, насправді народився на сході понад 200 років тому. Його корисні властивості перевірені часом. Комбуча містить пробіотики, які допомагають травленню. Це може здаватися дивом, але водночас напій є однією зі складових здорового способу життя. В асортименті Kim Kimchi – різноманітні смаки комбучі. Цікаві позиції – смородина-імбир і лемонграс-кардамон. Вартість пляшки Кімбучі 0.33 л – 79 гривень. Крім комбучі, можна придбати різноманітні коктейлі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Літні тераси та веранди ресторанів Києва

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все