Переглядів: 2219 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Київ

Завдяки ресторанам і кафе у вас є можливість смачно, корисно та поживно обідати не лише вдома, а й на роботі. Заклади столиці пропонують вигідні варіанти, які допоможуть заощадити. Tomato.ua розповість про бізнес-ланчі з доставкою в Києві від Ris&Riba, Eastman, Хачапурі та Вино, Кулінарний дім «ІБІС», Мафія.

Де замовити бізнес-ланч у Києві

Ris&Riba

Ris&Riba – молоді ентузіасти, для яких приготування суші та ролів – особлива магія. Тут ретельно відбирають найсвіжішу рибу прямо з Норвегії та самостійно її обробляють. Шеф-кухар розробляє унікальні рецептури. Одна з його найбільших таємниць – рецепт фірмового солодкуватого рису. У меню представлено багато позицій, які чудово підходять для ланчу – роли, боули та салати, сашимі, суші та гункани. Яскраві позиції – Боул з тигровою креветкою (190 грн) та рол Філадельфія в манговому соусі (270 грн). На компанію колег чи друзів можна замовити сет. Наприклад, Сет 2 (860 грн) з 4 ролів чи Сет 10 (1750 грн) з 7 ролів.

Ris&Riba дбає про вас та економить ваші гроші. Заклад пропонує -15% знижки в Щасливі години. Акція діє з понеділка по четвер включно з 10:00 до 15:00. Пропозиція не діє у святкові дні та не поширюється на попередні замовлення. Акція не діє на сети, напої та доповнення, а також не сумується з іншими акціями. Замовити доставку можна зручним для вас способом: через сайт або додаток.

Eastman

Eastman – найбільший заклад Дмитра Запорожця та компанії First Line Group (Любимый Дядя, Жизнь замечательных людей). У ресторані готують різноманітні страви Азії: від Близького до Далекого Сходу. Тут можна скуштувати і хумус, і рамен, і карі, і багато іншого.

У Eastman є special пропозиція на обід. Ви можете замовити Курочку тандурі, яку подають з паратою та огірковим салатом. На гарнір: рис басматі та макхни дал. Напій пропонують на вибір: тамариндовий лимонад або лайм-сода. Вартість пропозиції – 350 гривень. Обід доставляють з 12:00 до 16:00 з понеділка по п’ятницю. Ви можете замовити на обід і інші страви з меню. В асортименті – усілякі пельмені, супи, салати, овочі, закуски, страви з м’яса, риби та морепродуктів, десерти та солодощі. Окрема категорія меню – Ділимось з друзями – страви на компанію. Це Цілий горщик щастя, Довгоочікувана курочка на 2-х або навіть на 3-х та Равлики массаман.

Хачапурі та Вино

Хачапурі та Вино – мережа кафе грузинської кухні в Києві. Перший заклад відкрився 2 роки тому, а зараз у мережі їх уже 9. Зверху до низу кафе пронизані атмосферою тепла й затишку, просякнуті грузинською привітністю. Гостям пропонують соковиту свинину, ніжну телятину, незрівнянну баранину, а великий вибір страв з риби, птиці та овочів, традиційні чашашулі, чкмерулі, пхалі та інші страви. Візитна картка мережі – хінкалі й хачапурі, приготовані за традиційними рецептами.

Хачапурі та Вино пропонує 3 види бізнес-ланчів. Перший – Лагман з телятиною, Асорті пхалі, Лобіо з квасолі з ароматними травами. Другий – Крем-суп з сочевицею, Салат з бастурмою, Люля-кебаб з курячого м’яса. Третій – Курячий бульйон, Салат Тбілісо, Хінкалі з м’яса курки. Вартість кожного бізнес-ланчу – 169 грн. З доставкою також вигідно замовляти комбо-набори страв.

Кулінарний дім «ІБІС»

Кулінарний дім «ІБІС» – продуктовий магазин із власною кулінарією у Печерському районі з досвідом приготування страв професійними кухарями понад 14 років. Компанія пропонує широкий асортимент страв і різноманітне меню на будь-який смак. У меню представлені стандартні бізнес-ланчі, в які входять перша й основна страви, гарнір і салат. Також є дієтичні, пісні та вегетаріанські страви. Меню коригують індивідуально під запит клієнта. У приготування страв використовують натуральні продукти від надійних постачальників. Не використовують барвники, домішки та підсилювачі смаку.

Кулінарний дім «ІБІС» пропонує 2 види готових бізнес-ланчів: демократичний (80 грн) та VIP (120 грн). Меню розроблене на 2 тижні, тому страви вам не набридатимуть. Кожного дня на вас чекатимуть нові, свіжі та гарячі страви, які готують чітко на замовлений час. Страви доставляють безкоштовно у Печерському районі при замовленні від 500 грн та по Києву від 1000 грн.

Мафія

Мафія – мережа ресторанів італійської та японської кухні. тут можна скуштувати традиційні та авторські страви у виконанні шеф-кухаря. Для найменших гостей розробили дитяче меню та влаштовують майстер-класи. У закладах можна насолодитися стравами та весело провести час у караоке. У меню представлені піца, бургери та закуски, салати та боули, закуски, суші та сети, гарячі страви, десерти, напої.

Мафія пропонує різні види бізнес-ланчів, які можна замовити з 12:00 до 17:00 по буднях. Ви можете обрати 2 страви за 109 грн та 3 страви за 139 грн + компот у подарунок. заклад пропонує на вибір 3 категорії страв. В асортименті – Зелений борщ, Курячий бульйон, Окрошка з куркою, Салат грецький, Салат з куркою-масала, Салат Цезар, Паста з овочами та куркою, Котлета по-київськи зі смаженою молодою картоплею, Кус-кус зі шніцелем. Кожен п’ятий ланч ви отримуєте в подарунок.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Доставка та самовивіз: нові пропозиції від закладів Києва у серпні

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все