Переглядів: 872 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Нарешті довгоочікувані вихідні, сидіти вдома немає причин. Tomato.ua дізнався, що планують ресторани і кафе міста – день портвейну, дегустація вин, кулінарний майстер-клас. Куди піти у Києві у цей осінній вікенд, щоб провести його максимально цікаво і смачно. Вино і здоров’я, Кувшин, Публіцист, Razzle Dazzle, Fabius – у цій добірці.

Куди піти у Києві 10 – 12 вересня

П’ятниця, 10 вересня

Почніть свої вихідні у п’ятницю у ресторані Вино і здоров’я. Тут о 19:00 святкуватимуть міжнародний день портвейну. На гостей чекає дегустація рідкісних вин, окрасою вечора стане портвейн білий з Каберне Совіньон врожаю 1947 року. Також спробуємо херес Масандра 1991, Каберне Совіньйон біле 2017, Каберне Совіньйон рожеве 2017, Каберне Совіньйон червоне 2014, Столове червоне Алушта 2003, портвейн червоний Лівадія 2007, Порто Валдуро 2014. Вартість участі: 1500 грн.

Ще варіант для вечора – ресторан Кувшин. Тут о 19:00 влаштовують еногастрономічну дегустацію у супроводі вин Шато Мухрані. Гості скуштують такі вина: Chardonnay 2018 Chateau Mukhrani біле,сухе Collection Secret 2017 Chateau Mukhrani біле сухе Shavkapito 2018 Chateau Mukhrani червоне, сухе Saperavi Reserve Royale 2015 Chateau Mukhrani червоне, сухе Muscat Chateau Mukhrani біле, десертне. Смак вин доповнить сет-меню страв від шефа. Спікер: бренд-амбасадор Шато Мухрані — Георгій Чікваїдзе. Вартість участі: 1200 грн.

Субота, 11 вересня

У суботу завітайте до ресторану Публіцист. Тут на честь свого другого дня народження о 18:00 влаштовують святкову вечірку. На гостей чекають ігристе, пунш і легкі закуски. Протягом вечора барменеджер готуватиме 5 спешл-коктейлів. Музичний настрій створює джазова кавер група Wonderland, а dj Timan грає запальні танцювальні сети. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Неділя, 12 вересня

У неділю йдіть до ресторану Razzle Dazzle. Тут о 12:00 шеф-кухар Еміль Алієв відкриє секрети приготування вишуканих ресторанних страв. У меню програми: дізнаємось секрети приготування ароматного вершкового масла; приготуємо та скуштуємо паштет із фермерської качиної печінки з тім’яном та солодким вермуто; навчимося готувати справжню заправку до салата Цезар; дізнаємось всі тонкощі приготування качиної грудкі з золотавою скоринкою; поєднаємо, на перший погляд прості інгредієнти в неймовірно ніжний, повітряний десерт крем брюле. Доповнить бранч келих білого освіжаючого та келих насиченого, повнотілого червоного вина. Вартість участі: 950 грн.

О 14:00 ресторан Fabius запрошує на щорічний фестиваль сиру та вина. На гостей чекають: презентація відібраних вин та сирів власного виробництва; фуд-станції з авторськими стравами від шефа Євгена Грибеника; цікаві майстер-класи для дорослих та дітей; дитяча анімація з улюбленими героями. Вхід вільний.

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Нові заклади Києва, які відкрилися у серпні

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все