Ресторан Публіцист

Публіцист
?
Київ, вул. Січових Стрільців 25
?
Все фотографии
Ресторан Публіцист
Київ, вул. Січових Стрільців 25
Київ, вул. Січових Стрільців 25
+38 095 535 5524
Лук'янівська, Золоті ворота
Кухня:  Європейська
Середній чек: 
$$$$
Опис
«Публіцист» – це м'ясний ресторан, який розмістився на вулиці Січових Стрільців у Шевченківському районі столиці. Заклад займає приміщення, в якому раніше було видавництво. Просторий зал доповнюють панорамні вікна, жива зелень і велика кількість оздоби з натурального дерева. Особливістю ресторану вважається відкрита кухня, де гості можуть спостерігати процес приготування замовлених страв. Більшість позицій меню готують у печі над вогнем на дубових дровах. У ресторані «Публіцист» представлена ​...

«Публіцист» – це м'ясний ресторан, який розмістився на вулиці Січових Стрільців у Шевченківському районі столиці.

Заклад займає приміщення, в якому раніше було видавництво. Просторий зал доповнюють панорамні вікна, жива зелень і велика кількість оздоби з натурального дерева.

Особливістю ресторану вважається відкрита кухня, де гості можуть спостерігати процес приготування замовлених страв. Більшість позицій меню готують у печі над вогнем на дубових дровах. У ресторані «Публіцист» представлена ​​авторська кухня від шеф-кухаря Алекса Якутова.

У закладі дотримуються концепції простих і знайомих страв з авторським підходом до приготування, приправами та інгредієнтами. Меню «Публіциста» містить закуски, салати, супи, страви з м'яса, птиці та риби, ковбаси, піцу та десерти.

Серед коронних страв відзначають:

  • борщ з качки з капустою кімчі,
  • салат зі свіжим тунцем, анчоусами й соусом з чорного часнику,
  • карпачо з телятини з маринованим фенхелем і сиром грюер,
  • телячу ковбасу з сиром чедер і соусом айвар,
  • кебаб з баранини з соусом дзадзикі,
  • качку, мариновану в тамаринді з соусом хаусін і карі айолі,
  • ніжку ягняти, томлену в білому вині з гарбузовим кремом і шпинатом,
  • судака з соусом Бер Блан, броколі й томатами,
  • піцу з баклажаном, солодким перцем і рікотою.
Спеціально для ласунів у ресторані готують ряд авторських десертів - карамельний медовик, тарт татен з яблуками, шису і банановим морозивом, меренговий рулет з фруктами й фісташками.

У барній карті закладу представлені лимонади, соки, колекція чаю, еспресо і кавомікси, коктейлі й міцний алкоголь, крафтове пиво, вина Італії, Іспанії, Франції, Нової Зеландії, Німеччині, Португалії, Чилі, Південної Африки, США, Австралії.

Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!