Переглядів: 12540 Час на прочитання: 12 хв
Куди піти у Києві

Дякуємо ЗСУ за кожен день і за усі можливості, та намагаємось проживати кожну хвилинку життя.

Новий рік — це про затишок, про тепло, традиції. Зберіться разом із улюбленою командою та влаштуйте атмосферне душевне зимове свято!  Ресторани для новорічних банкетів пропонують організувати захід під ключ. Вам потрібно лише довіритися професіоналам. Завдяки досвідченим і натхненним командам свято пройде яскраво і незабутньо.

Tomato.ua розповість, де відсвяткувати корпоратив на Новий рік 2024 у Києві. У добірці — пропозиції від закладів на новорічний корпоратив у Києві у закладах Malbec, BeerЖа, HayLoft 2.0, Prynada, Fiji Lounge Bar, Argentina Grill, Кулінарний дім «ІБІС».

Ресторани для Нового року та інші заклади продовжують працювати у складних умовах, аби підтримувати економіку, захисників і всіх українців.

Malbec

Якщо ви обираєте, де відсвяткувати корпоратив у Києві, рекомендуємо звернути увагу на Malbec. Це бар-бістро для істинних гедоністів на Подолі. Тут на вас чекає камерна атмосфера, затишне приміщення, досвідчені бармени, вишукані коктейлі та цікаві страви. Щотижня в барі влаштовують танго та джазові вечори, запрошують діджеїв і проводять різноманітні івенти. Команда готова зустрічати вас і ділити найщасливіші моменти життя. Заклад працює з 17:00 до 22:00 у ср-чт і з 12:00 до 22:00 у пт-нд.

Банкетні зали

У закладі є простора велика зала, де можна розмістити до 30 людей. Щоб можна було і потанцювати, і навіть побігати. Корпоратив можна влаштували у будь-якому форматі: банкет, тематична вечірка, фуршет тощо. У цьому плані команда досить гнучка.

Меню та страви

У барній карті – широкий асортимент коктейлів на будь-який смак: на віскі, джині, горілці, ромі, агаві та безалкогольні. А також – вина з різних країн: Італії, Іспанії, України, Франції, Чилі, Німеччини, Нової Зеландії, Австралії. У меню кухні ви знайдете стартери, основні страви й десерти. На корпоративний захід меню з замовником обговорюють індивідуально.

Розваги та програма

У Malbec можна влаштувати свято мрії. Це може бути камерний новорічний корпоратив чи більш масштабний яскравий захід. У закладі є музична апаратура, яка допоможе створити чудовий настрій і святкову атмосферу. Локація чудово підходить для концертів, виступів і фотосесії з колегами. Ви можете запросити будь-яких артистів/музикантів/стенд ап коміків/ діджеїв. Під конкретну подію за домовленістю заклад може працювати і у вихідні дні (пн, вт). Якщо виникне потреба, команда може взяти питання організації розважальної програми на себе.

Середній чек

Вартість святкування максимально демократична. Ви можете дуже вигідно, на умовах депозиту, забронювати весь заклад під свій корпоратив (до 30 осіб):

  • Пн, вт, ср, чт — депозит 15000 грн.
  • Пт, сб, нд — депозит 20000 грн.

Ви не просто платите цю суму, а замовляєте на неї позиції з меню кухні та бару.

Адреса: вул. Боричів Тік, 41. Спускайтеся з Андріївського узвозу і ліворуч до Malbec.

Новорічна атмосфера

У закладі завжди панує затишна атмосфера — ідеально для новорічних та будь-яких інших свят і особливих подій.

BeerЖа

BeerЖа – пивний ресторан у стилі лофт. Тут можна відпочивати й святкувати навіть під час повітряної тривоги – заклад розташувався в підвальному приміщенні та виконує роль бомбосховища. Особливості ресторану – відкрита кухня, супер контактний бар, мультименю + бенкетна пропозиція.

У випадку блекауту в BeerЖа працює генератор, тому світло тут є завжди. Також підключили постійний Wi-Fi, щоб гості завжди залишалися на зв’язку. Заклад працює щодня з 13:00 до 23:00.

Бенкетні зали

Простір ресторану умовно поділений на 4 зони:

  • основний зал;
  • зона бару;
  • лаунж зона;
  • подіум.

У закладі можна влаштувати бенкет на 150 гостей і фуршет на 300 персон. Є можливість закриття ресторану під ваше свято – ви можете влаштувати тематичну вечірку або захід іншого формату.

Меню та страви

Спеціально для святкових заходів шеф-кухар BeerЖа розробив бенкетно-фуршетне меню. На вас чекають качина ніжка «Конфі», салат з морепродуктами, барбекю сет, вітелло тонато, сет брускет, хоспер сет та інші цікаві страви.

Розваги та програма

Команда допоможе влаштувати яскраве незабутнє свято від 10 до 300 осіб. До послуг гостей:

  • сцена;
  • величезний екран та 14 моніторів по периметру;
  • сучасний зонований звук;
  • гардероб;
  • wi-fi;
  • парковка.

Ресторан допоможе у підборі музикантів, діджеїв. Є можливість оренди музичного обладнання.

Середній чек

Вартість святкування новорічного корпоративу – 1500 грн з особи.

Адреса: вул. Регенераторна, 4а, Дніпровський район (вхід зліва від NOVUS).

Новорічна атмосфера

Команда створить для вас незабутню атмосферу свята, яку чудово доповнить новорічний декор.

HayLoft 2.0

HayLoft 2.0 – безпечний сімейний ресторан у серці мальовничого парку ВДНГ. Це свобода, смак, інтелігентність і стиль. Якщо ви шукаєте, де відсвяткувати новорічний корпоратив 2024, гриль-ресторан стане чудовим варіантом. Тут є все, що притаманне традиціям сучасного українця: щедрий стіл, гостинність, гарна музика – і все це в подачі натхненної команди. У ресторану є власний генератор, тому вам не доведеться переривати святкування у випадку блекауту. Поруч в одному з павільйонів на території ВДНГ є укриття. Заклад працює кожного дня з 12:00 до 22:30.

Банкетні зали

Сучасний ресторан з еко-інтер’єром HayLoft 2.0 пропонує різні зали на новорічні корпоративи:

  • Основний зал до 60 гостей;
  • VIP зал до 25 гостей.

При повному закритті закладу можуть розміститися до 100 гостей.

Основний зал та VIP можна по-різному обіграти та об’єднати в рамках конкретної події, або навпаки зробити їх абсолютно автономними.

Меню та страви

Основу меню складають страви, приготовані на відкритому вогні: стейки, медальйони, морепродукти на грилі, бургери. У барному меню – авторські настоянки та багато іншого. На корпоративні заходи меню підбирається індивідуально для вашої компанії.

Розваги та програма

Команда із задоволенням допоможе в організації свята під ключ: декорування зали, складання меню, фотозони. А також надасть рекомендації щодо підрядників: фотографа, відеографа, ведучого, діджея.

Середній чек

Вартість святкування – від 1000 грн з особи + лояльні умови щодо алкогольних напоїв. Спеціальні пропозиції на листопад і першу половину грудня:

  • Компаніям від 20 гостей із середнім чеком від 1000 грн на персону дарують супровід професійного діджея на 2 години.
  • Компаніям від 30 гостей можна принести свій алкоголь без доплат, дотримуючись умов середнього рахунку – від 1000 грн з людини.

Адреса: просп. Академіка Глушкова, 1, парк відпочинку та розваг ВДНГ. Заклад знаходиться у пішій доступності від станції метро «ВДНГ», тому до нього легко дістатися.

Новорічна атмосфера

В інтер’єрі багато декору ручної роботи, що створює чарівну атмосферу, яка органічно буде доповнена новорічним декором.

Prynada

Prynada Ukrainian Cafe – сучасний український ресторан. Команда закладу – експерти в організації святкувань. Частина залів знаходиться на -1 поверсі, тому ваш відпочинок буде не лише комфортним, але й безпечним. Вам не доведеться хвилюватися і про наявність світла – у закладу є власний генератор. Ресторан працює у пн-нд з 12:00 до 22:30.

Банкетні зали

Автентичний заклад із бункером у підвалі на Оболоні пропонує кілька залів для святкування:

  • Петриківка зі справжнім петриківським розписом,
  • Вишиванка з затишним інтер’єром для камерних свят,
  • Всесезонна тераса з дитячою кімнатою,
  • Витинанка з грайливою симетрією і ніжними кольорами.

В інтер’єрі гармонійно поєдналися культурний спадок і сучасні тенденції. У ресторані можна влаштувати корпоратив на Новий рік у Києві для компанії від 20 до 100 осіб.

Меню та страви

У Prynada готують страви, актуальні для сучасного українця, адаптовані під його смак і спосіб життя. Меню включає найкращі страви європейської та сучасної української кухні в елегантній подачі:

  • Шпинатні завиванці з лососем,
  • Салат з печінкою під медово-гірчичним соусом,
  • Вареники з кроликом під вершковим соусом,
  • Качина ніжка су-від з гречаною локшиною та ін.

Розваги та програма

Команда допоможе організувати новорічний корпоратив у Києві, враховуючи ваші побажання. Ресторан пропонує цілий ряд додаткових послуг:

  • плазмові панелі,
  • проектор для проведення презентацій,
  • святковий декор,
  • послуги фотографа,
  • музичний супровід,
  • виступи музичних гуртів, діджея, живий вокал,
  • ведучі та дитячі аніматори,
  • запальні танці,
  • фотозона.

У якості розважальної програми можна організувати караоке-вечір.

Середній чек

Середня вартість – від 1000 грн з особи + лояльні умови по алкоголю. Спецпропозиція на листопад і першу половину грудня – компанії від 30 гостей можуть принести свій алкоголь без доплат, дотримуючись умов середнього рахунку – від 1000 грн на персону.

Адреса: проспект Володимира Івасюка, 24 (Героїв Сталінграду), неподалік від станції метро «Мінська». Сюди легко дістатися як громадським транспортом, так і на власному авто. В закладі є безкоштовна парковка для гостей.

Новорічна атмосфера

Зали ресторану будуть святково прикрашені до Нового року. Також є можливість індивідуального оформлення обраного залу для вашого свята.

Fiji Lounge Bar

Fiji Lounge Bar – атмосферний бункер на Подолі, який гарантує яскравий і безпечний новорічний корпоратив у Києві. Заклад пропонує індивідуальний підхід і лояльні умови, цікаві страви та організацію розважальної програми. Тут безпечно під час повітряних тривог, а також завжди є світло завдяки генератору. Графік роботи ресторану: пн-пт з 12:00 до 23:00. Щоденно з 17:00 до 22:00 працює зал караоке, де завжди панує особова музична атмосфера.

Банкетні зали

Fiji Lounge Bar пропонує різноманітні зали, які підходять під різні формати заходів. Кожен із залів відрізняється своїм оригінальним інтер’єром:

  • «Оазіс» – 15 осіб,
  • «Акваріум» – гостей,
  • «Фіджі»  – 60 персон,
  • «Віп Фіджі» – до 30 осіб
  • «Фіджі + Віп» – до 90 гостей.

При повному закритті локації можна розмістити до 200 осіб.

Меню та страви

Заклад пропонує банкетне й фуршетне меню. В асортименті гастрономічні бестселери європейської, азійської та японської кухні. На корпоративний захід меню складається індивідуально для кожної компанії.

Розваги та програма

Гостинна команда з задоволенням допоможе в організації вашого свята й додаткових послуг, таких як: ведучий, діджей, фотограф і відеограф, корпоративні подарунки, фотозона, декорування зали, караоке, програма з квестами, виступами, іграми та інше. Обираючи ресторан на Новий рік Fiji Lounge Bar, ви отримуєте особистого менеджера, який вестиме ваш захід «від і до».

Середній чек

Середній чек – від 800 грн з особи + лояльні умови щодо алкоголю. Спеціальна пропозиція на листопад – Святкуючи в будній день із чеком від 1000 грн, у вас є можливість принести свій алкоголь без жодних доплат.

Якщо ви вирішили святкувати в офісі чи на іншій локації, заклад запропонує послуги кейтерингу.

Адреса: вул. Сагайдачного, 14 В, у пішій доступності від Поштової площі.

Новорічна атмосфера

Зали прикрасять ялинками та святковим декором, тому новорічна атмосфера гарантована!

Argentina Grill

Argentina Grill – чудовий ресторан, де можна відсвяткувати новорічний корпоратив. Це місце особливої атмосфери, де панує затишок і запальний вайб. Візитівка ресторану – аргентинський гриль Parilla. Всі страви, приготовані на грилі, мають вишуканий смак. Заклад працює з 10:00 до 22:00 з пн до чт і з 10:00 до 23:00 у пт/сб/нд.

Банкетні зали

Ресторан готовий приймати до 150 гостей. Тут можна влаштувати яскраве свято будь-якого формату: банкет, фуршет, тематичну вечірку тощо.

Меню та страви

У меню ви знайдете стейки, закуски, салати, основні страви, гарніри, супи, а також безліч страв із м’яса, риби та морепродуктів. Одна з найпопулярніших позиції – COSTILLAS ABERDEEN. Це тушковані яловичі ребра зі смаженою картоплею та соусом демігляс. Ще одна яскрава страва – TORTILLA CON CARNE – аргентинська кукурудзяна випічка на грилі з яловичиною, маринованою в соусі чімічурі. Також рекомендуємо скуштувати PROVOLETTA – ніжний сир проволета з аргентинською подачею.

Розваги та програма.

Команда допоможе організувати атмосферне свято вашої мрії. Додатковий бонус від закладу – можливість відсвяткувати зі своїми напоями без мінімального замовлення.

Середній чек

Вартість новорічного корпоративу – 1300 грн з особи.

Адреса: Левка Лук’яненка, 18, Оболонь, неподалік від м. Мінська.

Новорічна атмосфера

Argentina Grill унікальна тим, що тут почуваєте себе, як у затишному аргентинському домі, де всі про вас піклуються. І водночас тут панує святкова атмосфера життя. До новорічних свят зали прикрашають декором – це створює особливий настрій.

Кулінарний дім «ІБІС»

Кейтеринг від Кулінарного дому «ІБІС» – це команда професіоналів зі створення свят і доброго настрою. Унікальне меню, підбір і оформлення локації, обслуговування свята – все це ІБІС бере на себе. Ви просто насолоджуєтесь атмосферою, спілкуванням і цікавими стравами без жодних турбот.

Банкетні зали

Менеджер з організації допоможе знайти й забронювати на новорічний корпоратив банкетний зал, ресторан або іншу ідеальну для вас локацію.

Меню та страви

Шеф-кухар створить унікальне меню відповідно до стилю та формату вашого корпоративного заходу. Меню переважно складається зі страв європейської кухні. Всі страви готують з найкращих продуктів високої якості.

Розваги та програма

КУЛДІМ подбає про організацію та проведення вашого заходу: від їжі до ведучих і діджеїв. Для будь-якої тематики свята в команди є безліч цікавих ідей, які готові для вас реалізувати. Команда сервісу подбає про комфорт гостей на святі. Фотографи та оператори допоможуть закарбувати яскраві моменти не лише в пам’яті, але й на світлинах і відео.

Середній чек

Вартість святкування:

  • Фуршет – від 550 грн.
  • Банкет – від 750 грн.
  • Кава-брейк – від 150 грн.

Новорічна атмосфера

Дизайнер і декоратор втілять у життя ваші найсміливіші ідеї та створять неймовірну новорічну атмосферу.

Рекомендації для успішного корпоративу

Організація успішного новорічного корпоративу важлива для створення приємної атмосфери та підтримки командного духу серед співробітників. Ось декілька порад, які можуть допомогти вам у цьому:

  • Планування заздалегідь: Почніть підготовку заздалегідь, оскільки успішна організація заходу вимагає часу для планування. Розпочніть щонайменше за кілька тижнів до дати корпоративу.
  • Бюджет: Визначте бюджет та розподіліть кошти на різні аспекти заходу, включаючи приміщення, розваги, їжу та напої, декор та подарунки.
  • Вибір локації, де відсвяткувати корпоратив: Обирайте місце, яке відповідає кількості учасників, можливостям для розваг та загальній атмосфері свята.
  • Безпека: Краще обирайте ресторан або кафе, яке має укриття або бомбосховище чи знаходиться в підвальному приміщенні. Так ви будете в безпеці навіть під час повітряної тривоги. Також звертайте увагу на наявність генераторів і на те, чи працюватиме заклад у разі блекауту.
  • Тематика та декорації: Виберіть тему для корпоративу, яка відображатиме святковий настрій. Стильні декорації та атрибути допоможуть створити чарівну атмосферу.
  • Розваги та програма: Розробіть розважальну програму, яка враховує інтереси та вподобання вашої команди. Можливі варіанти: музика, конкурси, лотереї, виступи артистів тощо.
  • Їжа та напої: Забезпечте різноманітність страв та напоїв, враховуючи дієтичні обмеження, потреби та смакові вподобання колег.
  • Подарунки: Подумайте про символічні подарунки для працівників. Це можуть бути корпоративні подарунки, сертифікати на послуги або товари, або навіть персоналізовані подарунки.
  • Фото- та відеозона: Створіть зону для фотографування, де учасники можуть зберегти приємні спогади зі святкування.
  • Комунікація: Чітко і своєчасно інформуйте співробітників про всі деталі та розклад події.
  • Фідбек: Після святкування зберіть фідбек від учасників для подальшого поліпшення організації майбутніх подій.

Враховуйте те, що кожна компанія має свої унікальні особливості, тому важливо враховувати особливості своєї команди під час планування новорічного корпоративу.

Питання та відповіді

У Києві є багато прекрасних місць для святкувань, таких як ресторани, кафе, готелі, клуби та просторі зони й локації для оренди. Якщо ви шукаєте, де провести новорічний корпоратив, рекомендуємо розглянути для святкування заклади з нашої добірки. Tomato.ua розповідає про Malbec, BeerЖа, HayLoft 2.0, Prynada, Fiji Lounge Bar, Argentina Grill, Кулінарний дім «ІБІС».

Багато місць пропонують широкий спектр розваг та послуг, таких як жива музика, DJ, тематичне оформлення, фотозона, аніматори, та, звісно, новорічна програма. Сервіс також може включати обслуговування столів, вишукане меню та декорації.

Вартість може значно відрізнятися в залежності від обраного місця, обраного меню та кількості гостей. Зазвичай це може бути відносно фіксована ціна на особу або плата за оренду приміщення та послуги. Середня вартість святкування корпоративу в ресторані в Києві — 1000 грн з людини.

Більшість місць пропонують різноманітні новорічні меню, які можуть включати традиційні страви, страви різних кухонь світу, закуски, напої, а також вегетаріанські та дієтичні варіанти. Можливість замовлення банкету або фуршету залежить від обраного місця.

Найкраще замовляти локацію для новорічного корпоративу заздалегідь — переважно за кілька місяців перед святом. Найчастіше заклад обирають у листопаді — на початку або в середині грудня (іноді ще в жовтні). У цей період буде більше вільних місць, дат і кращих умов для проведення події. Це дозволить вибрати оптимальну локацію для проведення свята саме на ту дату, яка вам підходить, а також забезпечити належне планування події.

Тривалість новорічного корпоративу може коливатися від кількох годин до кількох днів, залежно від обраної програми та формату заходу. Зазвичай це вечірка або обід/вечеря з розважальною програмою, танцями, іграми та іншими активностями. Деякі команди обирають формат святкування за містом або, наприклад, у горах з ночівлею.

Так, існують спеціальні декорації та оформлення для новорічних корпоративів. Ви можете обрати ї самостійно залежно від тематики заходу та бюджету. Це можуть бути гірлянди, декор для приміщення, дощик, серпантин, мішура, шторки, новорічні іграшки та інші атрибути святкового настрою. Багато закладів прикрашають до Нового року зали, використовуючи ялинки, різноманітні світлові ефекти, тематичні декорації тощо. Деякі ресторани спеціалізуються на оформленні та декораціях, тому можуть запропонувати вам додатковий особливий декор.

Зимові корпоративи в ресторані найчастіше влаштовують у форматі банкету чи фуршету, майстер-класу, вечірки або презентації.

Деякі заклади можуть мати окрему дитячу кімнату з розвагами, іграми та аніматорами, щоб забезпечити розваги для молодших гостей. Але не всі кафе або ресторани для корпоративу мають такі пропозиції і можуть забезпечити простір для дітей на корпоративі. Рекомендуємо заздалегідь уточнювати цю інформацію в обраному закладі, якщо виникла така необхідність.

Ресторани для корпоративу в Києві часто пропонують організацію свята під ключ. Це позбавить вас зайвих турбот. Також можуть пропонувати додаткові послуги й розваги. Іноді команди самостійно організовують собі свято й шукають підрядників. Важливо уточнити це при бронюванні та обговорити всі деталі з організаторами.

Влаштовуєте свято — донатьте на ЗСУ або волонтерам!

Перемога вже близько!??

Головна фотографія: Unsplash.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 7

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все