Ось і добіг кінця останній осінній місяць. Куди піти у Києві 26–28 листопада? Tomato.ua зібрав добірку найсмачніших та найцікавіших подій цих вихідних. Розповідаємо про ESHAK, Пивна дума, Catch, Pilpili, Seafood Room.
Куди піти у Києві 26 – 28 листопада
П’ятниця, 26 листопада
Почніть вихідні в п’ятницю у ресторані ESHAK. Тут розпочався фестиваль хачапурі. Скуштуйте хачапурі з сиром брі, хачапурі з копченим лососем, хачапурі з телятиною, хачапурі з трюфелем, хачапурі з грушею та горгонзолою, хачапурі з червоною ікрою (від 280 грн).
Любителям вечірок радимо завітати до ресторану Пивна дума. Тут о 22:00 влаштовують вечірку зі смачними коктейлями та гучною музикою. Цього вечора діятиме спеціальна єдина ціна на всі фірмові коктейлі (120 грн). А на гостей, які знають ім’я головного пивовара закладу чекає велкам дрінк. У меню обирайте салат з креветками, авокадо та пармезаном (175 грн). І медальйони з телятини з лисичками (350 грн).
Субота, 27 листопада
У суботу о 13:00 ресторан Catch влаштовує устричний бранч під звуки легкої музики. Гості зможуть спробувати 24 види устриць із відбірних клерів Франції та Ірландії. Дегустаційний сет з ікрою осетра краще смакуватиме з Champagne Billecart Salmon Brut Reserve. Тому на бранчі пригощатимуть шампанським Billecart-Salmon та устричним супом. Вартість: уточнюйте у менеджера.
Неділя, 28 листопада
Беріть малечу та йдіть у неділю до ресторану Pilpili. Тут о 13:00 влаштовують дитячий майстер-клас з приготування аджарського хачапурі. Також юні кухарі дізнаються неймовірну історію виникнення цього виду хачапурі й прадавній рецепт приготування. Вартість участі: 150 грн. Кількість місць обмежена, тому потрібен обов’язковий попередній запис.
Ресторан Seafood Room о 19:00 влаштовує гала-вечерю у чотири руки від іменитого лондонського шефа Оллі Дабу та шеф-кухаря Queen Kyiv Володимира Болібруха. Оллі Дабу — молодий, проте відомий шеф з Британії, який першу зірку Мішлена отримав через 8 місяців після відкриття власного ресторану. Для гостей вечора шефи розробили особливе сет-меню з 6 страв. Кожну страву супроводжуватиме келих вина, спеціально підібраний шефом-сомельє Максимом Ісаковим. Вартість: уточнюйте у менеджера.
І ще..
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.
Ідеальне місце для новорічного корпоративу в Києві. Частина 2