Рибний ресторан «Catch» розмістився в самому центрі столиці, недалеко від станції метро «Золоті Ворота», на вулиці Володимирській.
Заклад входить у мережу ресторанів La Famiglia.
Оригінальний інтер'єр поєднує в собі сучасну класику і стиль лофт - цегляне муровання стін, оздоблення з натурального дерева, металу і шкіри, багаторівневе освітлення.
Особливістю ресторану є комунальний стіл, за яким може зібратися компанія друзів.
Меню закладу включає широкий асортимент середземноморських і європейських страв в авторській інтерпретації шеф-кухаря.
Родзинкою «Catch» вважається величезний вибір свіжої риби й морепродуктів, серед яких вісім видів устриць, ред снеппер, океанічна барабулька, камбала тюрбо, морський півень, скорпена, морський язик Доверсоль, лосось Label Rouge, лобстери, лангусти, краби Турто й королівські краби.
Гості ресторану можуть замовити закуски, салати, фірмові плато морепродуктів, супи, пасти, різото, основні страви, страви з креветок, лобстерів і крабів, страви з м'яса, гарніри та десерти.
До фірмових страв меню «Catch» відносять:
- брускети з м'ясом краба,
- крабкейк з японським майонезом,
- салат з восьминогом, картоплею і копченими томатами чері,
- сашимі сет з лососем, тунцем, гребінцем і креветками Гамба Роха,
- традиційний марсельський буябес,
- паста з м'ясом королівського краба,
- чилійський сібас з картопляним пюре і чорнилом каракатиці,
- соте з морепродуктів,
- шоколадний торт з карамельним соусом.
Наголос зроблено на асортименті бургундських вин легендарного будинку Bonneau du Martray. У цілому гості можуть замовити понад 200 позицій вина.