У когось передноворічні вихідні – це завжди метушня. А хтось вже підготувався до свята, купив усім близьким подарунки та може розслабитись. Tomato.ua, у свою чергу, дізнався, куди піти у Києві цього вікенду за новорічним настроєм? Розповідаємо про Італійська редакція, China Ma, Food Couture, Charles Baker, Gelarty.
Куди піти у Києві 24 – 26 грудня
П’ятниця, 24 грудня
У п’ятницю о 19:00 Італійська редакція влаштовує гастрономічну вечерю, яка пройде у форматі сімейної різдвяної вечері з шейрингом страв між своєю сім’єю та друзями. Бренд-шеф Вова Ташаєв підготував крудо з гребінця з трюфелем, тартаром з обпаленого філе ягняти, медовим гарбузом, качкою з каштанами та ще парою гастрономічних сюрпризів. Безлімітне вино вечора забезпечують партнери заходу — Sabotage Wine та Good Wine. Вартість участі: 2800 грн.
Ще варіант для вечора – China Ma. Тут о 19:00 влаштовують першу коктейльну вечірку. Гості продегустують різноманітні коктейлі та знайдуть свій улюбленний смак. Вартість: 700 грн. Кількість місць обмежена.
Субота, 25 грудня
У суботу о 19:00 ресторан Food Couture влаштовує дегустацію португальських ігристих вин. Гості зможуть продегустувати сет португальських ігристих вин з різних куточків Португалії та різних автохтонних сортів винограду, починаючи зі свіжих та ароматних ігристих та закінчуючи елегантним ігристим з витримкою більш ніж 12 років. Оливки, сир, тартар з тунця та червоною ікрою та шу за качиним пате та апельсиновим пюре доповнять смак ігристих вин. Вартість участі: 1100 грн.
Бар Charles Baker запрошує о 21:00 на вечірку American Christmas Party. На гостей чекають три особливі різдвяні коктейлі, сет закусок, живий джаз, Санта і DJ-сет на афтепаті. Вартість участі: 1100 грн.
Неділя, 26 грудня
У неділю об 11:00 кафе Gelarty влаштовує різдвяний майстер-клас і бранч від Massimo Gelarty. Будемо вчитись готувати гастрономічне морозиво – з підкопченого лосося, з фуа-гра та карамелізованою цибулею, з чорного хліба та крипсами із бекону. А крім того будуть: ігристе та закуски з гастрономічним морозивом під цікаві історії про морозиво; шоу з рідким азотом; дегустація нового святкового десерту з морозива; безпрограшна різдвяна лотерея. Вартість участі: 850 грн.
І ще..
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.
Вишукані гастро-композиції від ресторанів Києва: новинки грудня 2021