Переглядів: 2459 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Київ

Обожнюєте спорт і полюбляєте дивитися ігри, матчі та поєдинки разом із друзями за келихом пінного та закусками? Tomato.ua розповість про спортивні трансляції у закладах Києва. У добірці паби, бари та пивні ресторани: To Dublin, Солом’янська броварня, Пивна дума, FanFest, AlexGut Grill.

To Dublin

To Dublin – справжній ірландський паб і пивоварня, де панує особлива атмосфера. Заклад запрошує усіх любителів футболу та крафтового пива приємно провести вечір. У двоповерховому пабі встановлено великий проєктор спеціально для перегляду спортивних трансляцій. По всьому залу розташовані екрани – вболівати з комфортом зможе кожен гість.

Ідеально доповнить вечір пиво з власної пивоварні To Dublin. В асортименті – різноманітне «Своє Пиво». Світле, янтарний ель, пшеничне, стаут, авторське – на будь-який смак (від 75 грн/0.3 л). Для початку рекомендуємо замовити дегустаційний набір (125 грн).

До улюбленого пива рекомендуємо замовити хіт – особливі Кролячі язички (230 грн) та Мариновані свянячі вушка (120 грн). Також варто спробувати Свинячі ребра від шефа (280 грн), Рульку в хоспері (580 грн), Бургер з яловичиною (248 грн) та Шніцель по-ірландськи (265 грн).

У To Dublin можна вболівати за улюблену команду в компанії однодумців та в атмосфері справжнього ірландського пабу.

Солом’янська броварня

Солом’янська броварня – ресторан-пивоварня, відомий своїм унікальним напоєм, звареним власноруч за класичними технологіями. У міні-пивоварні на постійній основі варять 6 сортів пінного напою за традиційними та авторськими рецептами.

У закладі регулярно дивляться футбольні матчі та інші трансляції. Для цього у броварні є проєктор з великим екраном, а також плазмові телевізори, які оточують гостей з усіх сторін.

Зараз у Солом’янській броварні в наявності 8 сортів крафтового пива на будь-який смак (65 грн/0.5 л). Це класичний Polsner з гірчинкою, імперський Stout з приємними винно-шоколадними нотками, світлий, легкий і освіжаючий Blonde Ale, найпопулярніший – Golden Ale з яскраво вираженим фруктовим ароматом і солодким присмаком та інші. Щоб скуштувати всі смаки та обрати один або декілька собі до душі, рекомендуємо замовити Пробний набір з 6 сортів пива.

До пива пропонують різноманітні страви та закуски. Цікаві страви для компанії – Плато гарячих пивних закусок (620 грн) та Велика порція курячих крил і свинячих реберець (780 грн).

Пивна дума

Пивна дума – мережа пивних ресторанів із власною крафтовою броварнею. У закладі пропонують завжди свіже світле, темне, пшеничне або сезонне пиво (65 грн/0.33 л). Тут варять класичні сорти напою за авторською рецептурою під керівництвом пивовара Сергія Гойко. За 8 років з моменту відкриття першого закладу пивовари зварили більше 100 сортів пива.

До пива пропонують американські стейки, ковбаси та снеки власного виробництва. У меню є багато вигідних пропозицій для компаній – спеціальні страви, метр пива та інші. Рекомендуємо скуштувати Легендарну пивну рульку (450 грн), Асорті ковбас (300 грн) та Свинячі вушка хрусткі з пармезаном (150 грн).

У закладі встановлено плазмові телевізори та проєктори для перегляду спортивних трансляцій у дружній атмосфері. Також є настільний футбол.

Поки ви з друзями насолоджуєтесь матчами та іграми, ваші діти можуть весело провести час із аніматорами в ігровій кімнаті.

FanFest

Легендарний готель Premier Palace, який розташувався у центрі Києва на вулиці Пушкінській, пропонує гостям різні види відпочинку. Крім номерів, тут є панорамні та вишукані ресторани, бари та багато іншого.

FanFest – спорт-бар, який розташувався на 1 поверсі готелю поряд із фітнес-клубом. Заклад чудово підходить для неквапливої ділової розмови, а також для веселого проведення часу у шумній компанії друзів. На гостей чекає демократична атмосфера та перегляд спортивних трансляцій усіх важливих подій.

У меню FanFest представлено широкий асортимент пива на будь-який смак, а також різноманітні коктейлі та інші напої. Чудовим доповненням до напоїв стануть цікаві ситні закуски.

Крім перегляду трансляції, у барі можна потренуватися або провести турнір із друзями з гри на більярді на 9-футовому столі. Ціна оренди більярду: 1 година – 500 грн, 3 години – 1400 грн, 6 годин – 2750 грн, 12 годин – 5500 грн.

AlexGut Grill

Підтримати улюблену команду – відповідальна справа для кожного вболівальника. AlexGut Grill підготував чудові умови для перегляду спортивних змагань.

AlexGut Grill – це ароматне м’ясо на грилі, різноманітні напої та цікаві авторські страви, а також затишна атмосфера відпочинку, яка створить гарний настрій.

Для перегляду трансляцій заклад пропонує великі плазмові телевізори. У меню представлений величезний вибір страв на справжньому грилі, різноманітні закуски та розливне пінне на будь-який смак.

Рекомендуємо скуштувати Ковбаски на грилі (255 грн), Ребра у соусі «Барбекю» (235 грн) та Стейк «T-bone» (185 грн). Цікаві варіанти для компанії – Плато м’ясних делікатесів (265 грн), Сет хрумких брускет (165 грн), Пивний сет на компанію (285 грн): кільця кальмарів, кільця цибулі фрі, смажені мисливські ковбаски, хрусткі житні сухарики з часником, соуси. У якості легких закусок до пива можна замовити смажений арахіс, фісташки, чіпси та ковбаски «Кабаноси».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Куда сходить 14 февраля в Киеве

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все