Недалеко від Солом'янської площі розмістився пивний ресторан мережі «Солом'янська Броварня».
Двоповерховий заклад займає територію в парку імені Островського.
Затишний інтер'єр виконаний у класичному стилі - кавові й шоколадні відтінки в оформленні, шкіряні дивани, масивні меблі з натурального дерева темних порід, цегляне муровання стін і оздоба дерев'яними панелями.
Головною особливістю ресторану є наявність власної броварні.
Так, на першому поверсі стоять сусловарильні чани, гості можуть спостерігати процес пивоваріння.
Другий поверх ресторану відведений під просторий зал, місткістю 140 персон, де є сцена з музичним і акустичним обладнанням.
Регулярно тут проходять виступи кавер-груп.
Також на другому рівні міститься літня тераса з мальовничим виглядом на паркову зону.
У барній карті представлено кілька сортів фірмового пива власного приготування - Blonde Ale, Pilsner, Weissbier, American Amber Ale, American Stout, Weizebock, Golden Ale, Imperial Stout.
Меню складається з асортименту популярних європейських страв.
Основний акцент зроблено на пивних снеках.
Гості можуть замовити холодні закуски, салати, страви з м'яса, риби й морепродуктів, страви для великих компаній, супи, гарніри та ковбаски власного приготування.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- курячі молочні сосиски,
- телячу ковбасу з базиліком,
- гострі ковбаски зі свинини в пивній глазурі,
- франкфуртські сосиски,
- котлети з тріски під вершковим соусом з овочевим соте,
- філе лосося з пюре з цвітної капусти,
- рапани з овочами-гриль, томатами й базиліковим соусом,
- скумбрію-гриль з прованськими травами,
- курча-гриль з домашньою аджикою,
- шашлик з телячого язика з солодким перцем,
- рагу з баранини з кінзою і соусом «Зелений ткемалі»,
- стейк «Тендерлоін»,
- теплий салат з тигровими креветками й кальмарами,
- український борщ зі свининою,
- асорті фірмових ковбасок,
- хачапурі з сиром.