Переглядів: 786 Час на прочитання: 2 хв
Львов

Ще не вирішили, куди піти у Львові 11 – 13 лютого, щоб насолодитися смачною їжею та отримати максимум гарного настрою? Tomato.ua знає все про гастрономічні пропозиції від ресторанів та кафе у місті Лева. Докладніше розповімо про Mon Chef, Grand SoLie, Вежа, Самогонка Траторія.

Куди піти у Львові 11 – 13 лютого

П’ятниця, 11 лютого

У п’ятницю ресторан Mon Chef о 19:00 влаштовує особливий гастрономічний вечір «Афродизіак». На гостей чекають: ігристе на аперитив; сліпа дегустація продуктів-афродизіаків; кулінарний майстер-клас з приготування трьох вишуканих страв від шеф-кухаря. Вартість участі: 1200 грн.

Субота, 12 лютого

Беріть кохану людину та йдіть до ресторану Grand SoLie. Тут влаштовують вечерю до Дня закоханих. На гостей чекає жива музика, спеціальне святкове меню, романтична атмосфера. Для зручності ресторан сформував спеціальні сети, де поєднанні рибні, м’ясні й вегетаріанські страви. Щоб доповнити вечір п’янким шармом офіціант допоможе підібрати напій з винної або коктейльної карти. Вартість участі: 1350 грн/особа.

Любителям вечірок радимо завітати до панорамного бару Вежа. Тут о 22:00, на найвищому танцполі міста, почнеться запальна вечірка Лютий Dance. Отримайте насолоду від улюблених треків та п’янких коктейлів. Вартість входу: 100 грн.

Неділя, 13 лютого

У неділю Самогонка Траторія запрошує усіх закоханих на романтичну вечерю. Спеціально до цього свята шеф-кухар ресторану приготував ексклюзивне меню: салат з тигровою креветкою і авокадо, заправлений лаймовим дресінгом; на вибір м’ясна або рибна страва – філе дорадо з овочами, шпинатним спонжем та соусом лемонграс або філе телятини з овочами, грибним пюре та соусом деміглас; лаймово-мангове парфе на десерт; пляшка ігристого вина. Вартість: 1200 грн на двох.

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

?Найцікавіші заклади Львова: ТОП-8

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные во Львове

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все