Переглядів: 2738 Час на прочитання: 6 хв
Куди піти у Києві

Бари та ресторани Києва пропонують гостям різноманітні напої. Готують класику, надихаються традиціями та створюють цікаві твісти, придумують оригінальні авторські коктейлі. У добірці від Tomato.ua – новий досвід класичних коктейлів. Розповідаємо про Black bar, P2В, Gastro Bar 7, 4844 Outlaw Bar, Hendrick’s Bar, Kimberli.

Столичні заклади продовжують працювати, завдяки чому в місті вирує життя. Ресторани й бари надають робочі місця, сплачують податки, підтримують економіку, влаштовують різноманітні благодійні заходи та акції на підтримку захисників і тих, хто потребує допомоги під час війни.

Намагайтеся хоча б іноді жити звичним життям. Створіть собі гарний настрій і отримайте нові враження – завітайте на улюблений коктейль до атмосферного закладу.

Black bar

Black bar – лаунж бар у ЖК Sofia Residence. Тут ви можете заспокоїти свої нерви та хоча б на деякий час забути про всі турботи.

Black bar – чудове місце для зустрічі з друзями. На вас чекають кальян, кінопокази та жива музика, захоплююча гра на PlayStation, караоке та DJ сети.

У барі завжди безпечно та автономно. Підвальне приміщення – на випадок повітряної тривоги, генератор і Starlink – на випадок відключення електроенергії.

У меню закладу – класичні та авторські коктейлі, шоти та алкогольні напої, китайські чаї (улун, пуер, луй), а також різноманітні страви: бургери, салати, закуски, паста й десерти.

Яскраві страви – фірмовий Бургер Black з яловичиною + картопля фрі (280 грн), Брускети з телятиною (250 грн), Паста з морськими гадами і пармезаном (260 грн), салат Цезар з куркою (190 грн). З напоїв рекомендуємо замовити китайський чай, який подають у проливному чайнику з термосом, і крафтові коктейлі (по 232 грн): Asia Sour на основі золотого рому і лікеру з лічі та Donna Rose з джином, аперолем і Triple Sec.

P2В

Сучасний стильний коктейль-бар P2В підготував для вас багато цікавого. У меню ви знайдете авторські твісти на легендарні класичні коктейлі.

Late Breakfast (200 грн) – фіз на основі джину, цитрусового лікеру та ігристого. Це цитрусовий, легкий твіст на класичний коктейль French 75.

Bramble (190 грн) – кислий ягідний сауер на основі джину, червоного вермуту, смородинового лікеру та ожиново-лайкового кордіалу зі свіжістю огірка. Твіст на класичний брамбл.

Bloody Mary (220 грн) – справжня класика. P2В пропонує цікавий твіст з оригінальною подачею. Горілка настояна на обсмаженому беконі, соус на основі томатів пілаті, свіжого базиліка, апельсинового фрешу, гострого соусу шрірача, табаско, спецій і кілька секретних інгредієнтів. Це щільний, насичений, середній за міцністю коктейль із приємною гостринкою.

Garibaldi (180 грн) – легкий літній мікс на основі кампарі біттера з додаванням апельсинового фрешу та апельсинового олео. Має цитрусовий смак із легкою гіркуватістю. Цікава варіація класичного Гарібальді.

4844 Outlaw Bar

4844 Outlaw Bar – концептуальний бар з духом свободи та атмосферою сучасного Мангеттена. Заклад запрошує на пару-трійку коктейлів у компанії друзів. Саме такі моменти дарують справжні емоції. Улюблена атмосфера 4844 Outlaw Bar – сміх, легкі розмови, ненав’язлива музика та радісні обличчя.

Яскравий класичний коктейль – New York Sour. У складі – бурбон, лимон, цукор і особливий інгредієнт – ароматне сухе червоне вино. Традиція додавати сухе червоне вино з’явилася в Чикаго, звідки родом цей коктейль. Приємний і свіжий смак, насолода гармонує з кислотністю і відмінно втамовує спрагу.

Coco Jambo (250 грн) – оригінальній коктейль на кокосовому ромі, манговій горілці та пряному сиропі манго. Нагадує справжнє щастя, котрого зараз нам всім так не вистачає.

Angel Face – екстравагантний кальвадос і ніжний феєречний бренді зроблять настрій феєричним, а вечір казковим.

Hendrick’s Bar

Hendrick’s Bar – атмосферний бар, який розташувався у квітучій оранжереї на території ВДНГ.

Нещодавно у Hendrick’s Bar створили благодійний гімлет MRIYA, кошти з якого відправлятимуть до фонду Харкову Мир. MRIYA Gimlet – тонке поєднання джина Hendrick’s та ароматного кордіала з ромашки та пало санто. За 5 місяців такі коктейлі стали справжньою класикою в українських закладах.

Літня новинка – Ramos Highball – поєднання джина Hendrick’s з ароматною водою з апельсинового цвіту, соком лимона та лайма. Ідеально втамовує спрагу та має вершковий післясмак.

Поціновувачам класики варто звернути увагу на Negroni, Penicilin, Apеrol Spritz, French 75, Whiskey Sour. Вартість будь-якого коктейлю – 238 грн.

Цікава варіація класики – Sunny spritz. Освіжаючий Шрітц на основі джина Хендрікс, з додаванням французького аперетиву Сюз, кордіалу зі свіжого ананасу, лемонграссу та коріандра, що поєднані ігристим вином.

Kimberli

Kimberli – заклад незвичайного формату, де на вас чекають прикраси для вашого серця та коктейлі для вашої душі.

Цікава пропозиція – коктейль Black prince (330 грн). У складі джин, пряний лікер, вишневий лікер, гранат, сік лайма, хмільний грейпфрут.

Окрема категорія барної карти – Campari classic cocktails. Тут ви знайдете Negroni, Americano, Garibaldi, Boulevardier та інші коктейлі. Цікава варіація – Negroni Sbagliato (295 грн) – Campari, мікс вермутів, ігристе.

Рекомендуємо також скуштувати Peregrina (395 грн) – односолодовий шотландський віскі, лікер Pama, лікер Benedectine, лавандовий біттер.

У барі Kimberli оголосили подвійне коктейльне задоволення. Купуй один з коктейлів Aperol Spritz, Hugo або Ametist і отримуй другий у подарунок. Вартість – 295 грн. Супер пропозиція діє з понеділка по четвер з 11:00 до 18:00.

Випив коктейль — задонать на ЗСУ!??

FAQ

У Києві та околицях є багато популярних місць, де можна насолодитися класичними коктейлями, наприклад, Alchemist Bar, Pink Freud, Parovoz Speak Easy, Barmen Diktat. У цій статті ми розповідаємо про не менш яскраві заклади – Black bar, P2В, Gastro Bar 7, 4844 Outlaw Bar, Hendrick’s Bar, Kimberli, Gamondi.

До класичних коктейлів належать легендарні напої, такі як Old Fashioned, Manhattan, Martini, Negroni та багато інших. Ці напої мають десятилітню історію та відомі своїм витонченим смаком і складними рецептами.

Tomato.ua в цій статті розповідає про нові тренди та тенденції у світі класичних коктейлів, а також про те, де можна ці коктейлі спробувати. У деяких закладах класичні коктейлі готують за традиційними рецептами, в інших – бармени готують твісти, частково змінюють рецептуру, інгредієнти або спосіб приготування та пропонують авторські варіації.

У цій статті ми зосередили основну увагу саме на коктейлях, проте розповідаємо також про різноманітні закуски й страви, які пропонують до напоїв.

Найчастіше кияни обирають такі коктейлі:

  • Маргарита – коктейль на основі текіли, лайма та апельсинового лікеру.
  • Космополітен – кислий коктейль на основі горілки, лайма, соку журавлину та Triple Sec.
  • Мохіто – освіжаючий кубинський напій із білим ромом, м’ятою, лаймом і содовою.
  • Манхеттен – готують на основі бурбону, вермуту та біттера Ангостура.
  • Дайкірі – напій на основі рому, лайма та цукру.
  • Негроні – коктейль із джином, вермутом і кампарі.
  • Піна колада – з білим ромом, кокосовим молоком і ананасовим соком.

Ці коктейлі популярні в багатьох барах і ресторанах у Києві та околицях.

Наразі в столиці діє комендантська година з 23:00 до 05:00. У зв’язку з цим більшість закладів працюють з ранку до 22:00. У мирний час деякі заклади працювали до півночі або цілодобово. Зверніть увагу на те, що 27 березня дія комендантської години змінюється, тому може змінитися і графік роботи закладу. Детальну і актуальну інформацію про графік роботи ви можете знайти на сторінках профілів барів і ресторанів та у соціальних мережах.

Більшість барів пропонує завчасно забронювати столик. Ця функція доступна прямо на сайті Tomato.ua.

Київ вражає своєю унікальною атмосферою та різноманіттям барів і ресторанів, які пропонують новий досвід класичних коктейлів. Це місто завжди йде в один крок із останніми трендами у світі кулінарії та міксології.

Київські бармени славляться своєю майстерністю, талантами, творчістю та інноваційним підходом до міксології. Багато закладів пропонують авторські коктейлі та експериментують із зіставленням різних смаків. Звісно ж, готують і класичні коктейлі, які мають шанувальників у всьому світі. Ці напої стали вже справжньою класикою. У деяких ресторанах бармени надають індивідуальні рекомендації та створюють унікальні коктейлі під смак кожного клієнта.

При виборі місця, щоб насолодитися класичними коктейлями, слід звертати увагу на атмосферу, репутацію та меню закладу. Враховуйте власні смакові уподобання та мету вечора: нові знайомства, побачення, вечірка, зустріч із друзями, вечеря в сімейному колі тощо.

Головна фотографія: Black Bar.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 2

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все