У Шевченківському районі столиці, на вулиці Пушкіна, розмістився тематичний гастробар «Bar N7».
Лаконічний інтер'єр закладу оформлений у стилі лофт - цегляні стіни, лампочки Едісона, шкіряні дивани і меблі з натурального дерева, безліч пляшок Jack Daniel's N7 та оригінальні настінні написи. У гастробарі є всесезонна тераса, основний зал з зонуванням, віп-кімната, в якій може розміститися компанія гостей до 15 чоловік.
Особливістю закладу вважається барна карта, яка містить асортимент фірмових авторських коктейлів на основі легендарного віскі Jack Daniel's з додаванням натуральних сиропів, фруктових пюре, біттерів і лікерів.
У гастробарі відзначають:
- коктейлі «Jack's Lucky 7» з віскі «Jack Daniel`s Old No.7», пюре Юзу, абрикосовим джемом і лимонним фрешем,
- «Red Dog» з віскі Jack Daniel`s Old No.7, малиновим лікером, морсом з журавлини й лимонним фрешем,
- «Blueberry Thym» з джином, лохиною, чебрецем і тоніком,
- «White Rabbit» з віскі Jack Daniel`s Old No.7, пюре маракуї, мандариновим сиропом, лимонним фрешем і білком,
- «Тimut Negroni» на основі джина, настояного на сичуанському перці з червоним вермутом.
До фірмових позицій меню відносяться:
- тар-тар з лосося з авокадо і томатним конкасе,
- смореброд з норвезьким лососем і руколою,
- тайський овочевий салат з креветками,
- салат з курячою печінкою в медово-гірчичній заправці,
- тайський суп «Том Ям»,
- стейк з телятини з овочами-гриль,
- телячі медальйони з грибним соусом,
- лосось з чорним кус-кусом і вершково-шпинатним соусом,
- кус-кус з індичкою солодко-гострому соусі,
- креветки темпура з васабі соусом,
- мідії у винно-вершковому соусі,
- халумі на грилі з філе апельсина,
- тальятеле з морепродуктами,
- шоколадний фондан.
Кожні п'ятницю і суботу тут проходять музичні вечірки. Регулярно в гастробарі влаштовують бенкети й фуршети.