Переглядів: 5459 Час на прочитання: 11 хв
Топ-5

Насолоджуватися піцою та компанією друзів, посміхатися та просто бути в моменті — це ідеально. Tomato.ua розповість, де шукати «шматок спокійного життя». Ви дізнаєтеся, де замовити італійську, американську та авторську піцу в Києві До вашої уваги – гід київськими піцеріями. У добірці – ароматна піца від Pink Rbbt, Bro Pizza, Napule, Ха, Ninja Pizza, Adriano pizza, Positano, Mimosa Brooklyn Pizza, Kometa, Veterano Pizza, Автостанція, Chicago Pizza.

Столичні заклади активно допомагають захисникам, лікарям, рятувальникам, поліції та всім, хто цього потребує. Наразі головне для всіх – це Перемога! ??

Неаполітанська, американська, італійська, харківська, традиційна та авторська піца в Києві

Pink Rbbt

Pink Rbbt – сучасна піцерія від молодих ентузіастів. Команда любить їжу та закохує в неї гостей. Меню закладу зрозуміле, універсальне та комфортне як для дітей, так і для дорослих. Є позиції для справжніх поціновувачів м’яса та ті, які не залишать байдужими вегетаріанців.

Особливість піци від Pink Rbbt – у тому, що її готують із кукурудзяного борошна. Воно робить її хрусткою й ніжною за текстурою водночас.

Серед нетипових піц – Піца блек енд вайт з кров’янкою (290 грн) та Лардо з салом (240 грн). Команда ризикнула і не пошкодувала.

Любителям простих смаків неодмінно сподобаються піци Чізі, Машрум, Мортаделла та Хотпепероні (від 270 грн).

Заклад не залишив без уваги й тих, хто обожнює морепродукти. Кримстайл з рапанами та картоплею (330 грн) нагадає про теплі спогади з відпочинку на морі в дитинстві, про яскравий тріп до Ялти або Євпаторії.

Окрім піци, у меню представлені соковиті бургери, крила, фіш енд чіпс, вафля орео, сирнички з солоною карамеллю та багато іншого.

Bro Pizza

Bro Pizza – проєкт заснований ветеранами російсько-української війни для всіх, хто підтримує тверду проукраїнську позицію.

Bro Pizza має декілька особливостей. Це ресторанний рівень кухні з досвідченим персоналом. У меню безліч видів піци: від класичних Маргарити, Чотири сири до вишуканих авторських, суші, паста, десерти з натуральними начинками, власні крафтові напої. Дві піци в одній – ви можете замовити половинки й смакувати різними за тією ціною.

Яскраві піци – Belissimo! (265 грн) з рікотою, пармезаном, італійським мясом Di Parma, Білі грибочки (270 грн), Вегетаріано (265 грн), Селянська (265 грн) з беконом, шинкою, салямі, помідорами, цибулею, Хантер (від 265 грн) з мисливськими ковбачками, печерицями, пармезаном.

Pizza Bro підтримує українських військовослужбовців. Ви можете підвісити піцу, яку передають пораненим воїнам і медикам у шпиталь. Долучайтеся!

Для ветеранців, військових, добровольців і поліції діють знижки 25% на всі види піц.

pizzeria Napule’

pizzeria Napule’ – це справжня неаполітанська історія в серці Києва від братів Гусовських. Піцайоло щодня випікають більше 30 видів піци. У 2008 році заклад першим в Україні отримав сертифікат Associazione Verace Pizza Napoletana, який офіційно підтверджує, що піца в Napule – справжня неаполітанська.

Яскраві піци – Сoppa di parma (269 грн) з шинкою коппа ді парма, копченою моццареллою, грана падано й базиліком, Сalzone provola e salame (269 грн) із салямі, копченою моццареллою, соусом із томатів й грана падано, Diavola (289 грн) з гострою салямі, соусом із томатів, Моццареллою, базиліком, Quattro Formaggi (269 грн) з сирами Ементаль, Фонтіна, Горгонзола, Моццарелла, Рікотта, вершкам, Regina di Salmone (389 грн) з лососем, тигровими креветками, Моццареллою, томатами, вершками, червоною ікрою. Піца доступна у двох розмірах – приблизно 250 і 500 г.

З 9:00 в закладі подають каву й десерти, з 12:00 готують усі інші страви. Окрім піци, в меню ви знайдете пасту, Капрезе, карпаччо, мінестроне, гаспачо, качуко та інші ароматні страви італійської кухні.

Ха

Легендарну харківську квадратну піцу можна скуштувати в Києві! Ха – затишний харківський куточок у столиці. Тут готують саме те, що знайоме багатьом харківянам.

Ми знаємо, що величезній кількості вимушено переселених людей такий куточок допоможе не відчувати себе самотнім, — розповідають у закладі.

Харківська піца – це квадратна піца на пухкому тісті, яку в Харкові асоціюють зі студентством. Це доволі популярний формат у Харкові і області. І в закладах, і навіть у столових. Команда Ха кілька місяців експериментувала з приготуванням і знайшла те ідеальне співвідношення продуктів, яке за смаком нагадує неймовірні студентські роки.

Рекомендуємо скуштувати піци Курка і ананас (85 грн), Фірмова подвійна (109 грн) з куркою, шинкою, маслинами грибами, сиром, томатним і білим соусами, Салямі подвійна (109 грн).

У подвійній піці вдвічі більше начинки. Ви також можете замовити піцу Харків ЗСУ – 60 грн з продажу кожної піци відправляють  79 ОДШБ.

Інші яскраві позиції меню – Окрошка та Бургер з яловичиною.

Ninja Pizza

Ninja Pizza – преміальний сервіс доставки піци в Києві додому та офіс. Команда обєднала найкраще з кожного кулінарного континенту: італійську простоту з її неймовірними сирами та інгредієнтами високої якості, американську начинку з величезною кількістю апетитних компонентів і азіатський колорит, яскраво виражений у фірмовому соусі на основі рибного бульйону та куркуми.

Тісто для піци готують із 4-х видів італійського борошна в печі при температурі вище 240 градусів. Тому піца Ніндзя не розвалюється, а бортики повітряні та хрумкі. Обирають лише якісні, натуральні інгредієнти, ковбаси й помідори закуповують в Італії.

У меню є все, що потрібно: піца сирна, м’ясна, вегетаріанська, з креветками та лососем. Мясні піци: Чiзбургер, З телятиною у соусі BBQ, Пепероні з гострим медом, З качкою в соусі теріякі, З італійським беконом і грибами, З ковбасками і чеддером фламбе (від 345 грн). Піци з морепродуктами: фірмова авторська Том Ям, З креветками і солодким чилі (від 420 грн). Вегетаріанські: Маргарита, Кватро Формаджі з цибулевим мармеладом (від 290 грн).

Adriano pizza

Adriano pizza – доставка піци в Києві, яка працює з 2008 року. Компанія стала однією з перших у столиці.

Команда зосереджена на виготовленні піци з ідеальною рецептурою та налагодженими технологічними процесами на всіх етапах згідно світових стандартів.

На сайті Adriano pizza можна замовити піцу в Києві всього за декілька кліків. Тут готують італійську піцу в спеціальній печі з кам’яним піддоном. Вона робить смак піци неймовірним і по-справжньому «італійським».

У меню – традиційна й авторська піца. Цікаві позиції – 4 сири (259 грн) з моцарелою, пармезаном, гаудою, дор блю, орегано, Козацька (269 грн) з курячим філе, печерицями, маслинами, салямі, шинкою, мисливськими ковбасками та фірмова Адріано (249 грн) з моцарелою, салямі, курячою грудкою, помідорами, болгарським перцем, печерицями та базиліком.

Окрім піци, можна замовити сайди, салати, десерти, напої. Яскраві варіанти – Нагетси (139 грн), Картопляні діпи запечені у печі без використання фритюру (69 грн) та Салат Орнелла (119 грн). Зручна та вигідна пропозиція для компанії – Сет П’ять хітів (1092 грн) – 5 найпопулярніших піц.

Positano

Positano – відома піцерія, яка входить у рейтинг 50 TOP PIZZA три роки поспіль (19/20/21). Візитна картка закладу – традиційна Неаполітанська піца з дров’яної печі.

Шлях від невеличкого шматочка тіста до неперевершеного неаполітанського шедевра займає лічені хвилини. Неймовірні хвилини – десятки доведених до досконалості рухів. Сотні градусів у полум’ї кам’яної печі та тисячолітні рецептури, привезені з самої Італії.

Якщо ви шукаєте, де замовити піцу, вам точно в Positano. У меню – піца, приготована за авторськими й традиційними рецептами. Яскраві позиції – класична Маргерита (155 грн), Пескатора (410 грн) з каракатицею, тигровими креветками, кальмарами, мідіями в мушлях, Кальцоне Ріп’єно (215 грн) – закрита піца з в’яленою салямі.

Рекомендуємо замовити фірмову Позітано (265 грн) з обсмаженими томатами чері, Горела (220 грн) з горгонзолою та рубленою яловичиною та 4 сезони (200 грн) – щоб спробувати одразу декілька смаків.

Окрім піци, пропонують цікаві неполітанські страви.

Mimosa Brooklyn Pizza

Mimosa Brooklyn Pizza – атмосферна бруклінська піцерія на Бессарабці, де готують піцу в американському стилі у дров’яній печі.

Доставка піци Київ – це ідеально з будь-якої нагоди та без. Для зустрічі з друзями, романтичного вечора з коханою людиною та просто для вечері після важкого робочого дня.

У меню ви знайдете улюблену вічну класику та оригінальні піци: Гостра Ндуя з ковбасками (285 грн), Маргарита (235 грн), Буррата з томатами (265 грн), Польпетте з ягняти (325 грн), Слабосолений лосоь, фенхель та крем-сир (395 грн).

Нещодавно шеф презентував новинку – Popcorn Pizza – ідеальна перегляду фільму. Це оригінальна Сирна піца з карамельним попкорном.

Піцерія Київ Mimosa Brooklyn Pizza також пропонує цікаві сезонні піци – Баклажан, печений перець, страчатела (295 грн), Груша та горгонзола з гострим медом (355 грн), З білими грибами та лисичками (465 грн).

Kometa

Kometa – сучасна піцерія на Рейтарській, молодша сестра кафе Zigzag.

Цікава позиція – Філлі Чізстейк (315 грн) – вершковий бешамель, моцарела, рвана яловичина, карамелізована цибуля, печений перець, чилі, гауда. Піца біла (380 грн) – моцарела, рікота, таледжіо, витримана гауда, мигдаль.

Нещодавно заклад презентував нову Маргариту (285 грн) – томатна основа, ніжні сири, вялені томати, ароматний базилік. Краса у простоті.

Любителям гостренького рекомендуємо замовити Пікантну соковиту пепероні з перцем чилі (380 грн) з томатним соусом, моцарелою, пепероні, чилі, орегано, пармезаном.

Комета приготує соковиту піцу з хрустким бортиком до вашого смаку. Вам потрібно лише обрати піцу з меню та її розмір: 30 см – для себе, 45 см – щоб поділитись із друзями. І обов’язково – слайс «на потім» з собою. Кожну з піц можна приготувати з філлі-бортиком (з вершковим крем-сиром). До бортиків пропонують соуси на вибір: трюфельний мед, блю чіз, анчоус айолі.

Veterano Pizza

Veterano Pizza – піцерія мережі Veterano Group, створеної ветеранами АТО. Тут можна замовити італійську піцу Київ. Заклад пропонує піцу двох розмірів – 30 і 40 см.

Яскрава позиція – піца Dolce Pere (240 грн) – вершки, моцарела, волоський горіх, груша, рікота, горгонзола. Для справжніх патріотів – піца Українська (260 грн) – італійські томати, моцарела, шинка, бекон, салямі, цибуля, помідор. Для любителів риби (325 грн) – вершки, моцарела, рукола, рікота, лосось, червона ікра.

Піца М’ясна (240 грн) – італійські томати, моцарела, шинка, бекон, салямі пепероні. Tenerezza (265 грн) – вершки, моцарела, рікота, пармезан, рукола, ітлаійське м’ясо Di Parma. Мисливська (245 грн) – італійські томати, моцарела, пармезан, мисливські ковбаски, печериці.

У Veterano Pizza ви можете замовити підвішену піцу для захисників і захисниць, для лікарів, працівників патрульної поліції або рятувальників ДСНС. Заклад постійно на зв’язку з волонтерами, які відвозять піцу тим, хто цього потребує найбільше.

Піцерія Автостанція

Автостанція – міська піцерія з бранчами на старій подільській автостанції. Тут на вас чекають натуральне вино, каштани, зелені стільці, терті пироги та, звісно ж, піца.

Улюблена класика – Маргарита (155 грн): зі стиглими томатами, фермерською моцарелою та базиліком + анчоусний соус до бортиків – доречна у будь-який момент дня.

Оригінальна позиція для любителів піци на сніданок – Ранкова піца з яєчнею: на томатній основі, з фермерською моцарелою, перцем чилі, маслинами та оливковим маслом. Вона, як справжнє сонце в тарілці.

Шеф постійно вигадує нові піци до сезону. Яскравий варіант – Піца з цукіні, страчателою та аночоусами (205 грн).

Ще одна нова сезонна новинка – Піца з моцарелою копченою на щепках череші, смаженими артишоками (205 грн) запеченою молодою картоплею, кропом, оливковим маслом, землею з маслин.

Любителям солодких піц варто скуштувати Солодкі яблука з проволоне (225 грн) – яблука з Житнього ринку, проволоне, мята, фундук, мед, вершки, фермерська моцарела.

Chicago Pizza

Chicago Pizza – це мінімум 500 г сиру який тягнеться до місяця і назад, 1.5 кг ваги у кожній піці, оригінальне тісто з використанням кукурудзяного борошна, crunch-бортики з пармезаном, соус на основі томатів Пілаті, італійський пармезан, 100% італійська моцарела.

На перший погляд можна подумати, що це пиріг, але це піца. Ви можете замовити цілу, міні або половинку піци.

У меню ви знайдете різноманітні смаки. Чикаго BBQ (645 грн) – рване м’ясо телятини в оригінальнмоу Чиказькому соусі BBQ, моцарела, вершковий соус.

Чикаго з тунцем (650 грн) – тунець, маринований перець халапеньо, вершковий соус з дор блю, моцарела.

Чикаго Jack Daniel’s (690 грн) – рване м’ясо телятини в солодкому соусі Jack Daniel’s, вершковий соус на основі вершків і дорблю, моцарела, пармезан.

Чикаго Hot-Dog (635 грн) – американські сосики, карамелізовані у соєвому соусі з додаванням діжонської гірчиці, фирмовий соус BBQ, моцарелла, американська гірчиця.

Родзинка кожної піци – хрусткі бортики з пармезаном.

Якщо немає бажання виходити з дому, обрайте заклад з доставкою піцци в Києві. Швидке замовлення і доставка піци на дім або в офіс — дуже зручний варіант для реалій, у яких ми живемо.

FAQ

У Києві є багато чудових піцерій, але декілька з них відомі своєю відмінною італійською, американською та авторською піцою. Деякі з найкращих варіантів включають Pink Rbbt, Bro Pizza, Napule, Ха, Ninja Pizza, Adriano pizza, Positano, Mimosa Brooklyn Pizza, Kometa, Veterano Pizza, Автостанція, Chicago Pizza., де ви можете насолодитися смачними піцами в автентичній атмосфері.

У ресторанах, піцеріях і кафе Києва ви знайдете різноманітні види піци. Італійські піцерії пропонують традиційні італійські сорти піци, такі як Маргарита, Кватро Формаджі, Діавола та інші. Американські піцерії можуть пропонувати більші розміри піци, багато топінгів та різноманітні соуси. Авторські піцерії зазвичай мають свої унікальні рецепти та інгредієнти, які роблять їх піцу особливою.

Ароматна піца на дровах має неповторний смак. Неодмінно скуштуйте піцу з дров’яної печі від Adriano pizza, Positano та Mimosa Brooklyn Pizza, Pink Rbbt, Napule.

Справжня італійська піца має тонке тісто, простий склад інгредієнтів, і випікається в печі при високій температурі. Вона часто має класичні комбінації, такі як Маргарита (помідори, моцарела, базилік) або Капрічоза (шинка, гриби, анчоуси, моцарела).

Ви можете замовити піцу з доставкою по Троєщині, Оболоні, Борщагівці, центру та інших районах міста всього за декілька секунд. Цікаві та вигідні пропозиції чекають на вас у закладах Pink Rabbit, Adriano pizza, Positano, Mimosa Brooklyn Pizza, Kometa, Veterano Pizza, Автостанція, Chicago Pizza.

Американська піца має товсте тісто і більш розмаїті поєднання інгредієнтів. Вона може містити різні види м’яса, сирів, овочів і соусів, і вона часто має більш густу консистенцію.

Авторська піца — це творчий підхід до створення піци, де шеф-кухар використовує свої унікальні рецепти і комбінації інгредієнтів. Це може бути поєднання різних видів сирів, неочікуваних соусів або незвичайних топінгів, що робить авторську піцу непередбачуваною і цікавою.

Ціни на піцу можуть варіюватися в залежності від розміру, виду та інгредієнтів. В деяких піцеріях ціни можуть бути дещо вищими, особливо у випадку авторської піци, яка використовує особливі інгредієнти. Проте, багато піцерій пропонують також доступні варіанти або акції, які дозволяють насолоджуватися смачною піцою за прийнятну ціну. У нашій статті ми вказуємо конкретні піци з цінами.

Столичні заклади пропонують лояльні ціни на піцу. Наприклад, Adriano pizza пропонує піцу 4 сири за 259 грн, Pink Rbbt пропонує Піцу Чізбургер за 260 грн. У Mimosa Brooklyn Pizza можна замовити піцу Буррата з томатами за 265 грн, а в Positano класична Маргерита коштує 155 грн.

Багато піцерій в Києві пропонують послугу доставки. Ви можете замовити піцу зручним для вас способом: за телефоном, через онлайн-сервіси доставки або через їхні офіційні веб-сайти. Потім виберіть бажаний вид піци і її розмір, і кур’єри швидко доставлять піцу додому, в офіс або будь-який куточок столиці. Оплатити піцу можна онлайн, переказом на карту або готівкою при отриманні.

Якщо ви вже обрали, де замовити смачну піцу, не забудьте про донат на ЗСУ! ??

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Головна фототографія: Napule.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 3.8 / 5. Кількість оцінок: 8

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5

Показати все