Переглядів: 1641 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Київ

На вас чекає море свіжої риби в Києві. Лосось, тунець, дорадо, гребінці, вугор, ставридка, макрель – асортимент неймовірно великий. Ресторани та кафе готують суші, роли, цікаві закуски та страви, які неодмінно вас здивують. У добірці від Tomato.ua – рибний пікнік від ресторанів столиці. Розповідаємо про Fish&PussyCat Sushi Bar, Fujiwara Yoshi, Fish Fetish, Egersund Seafood, Чорноморка.

Заклади надають робочі місця, підтримують економіку, влаштовують благодійні вечори та долучаються до ініціатив для допомоги українцям і роблять усе можливе, аби наблизити Перемогу!??

Fish&PussyCat Sushi Bar

Fish&PussyCat Sushi Bar – каліфорнійський суші-бар, який належить до Mimosa family. У меню ви знайдете панкейки, тако, закуски, супи, поке, основні страви, роли, нігірі, сашимі та ще багато цікавого з рибою.

Якщо ваша душа бажає чогось легкого та освіжаючого, вам варто спробувати Севіче з тунця в соусі солодка соя з авокадо та грейпфрутом (285 грн).

Неодмінно зверніть увагу на сашимі. В асортименті – Лосось з соусом юзу-халапеньо, Гребінець з соусом понзу-трюфель, Лангустин з соусом чилі гарлик (від 215 грн).

Спеціально для любителів бранчів створили Панкейки з цукіні, лососем, м’яким яйцем і грецьким йогуртом (367 грн). Якщо додати келих вина і розташуватися на літній терасі – це ідеальний початок дня.

Чудовий варіант обіду – Поке з вугрем, авокадо та горіховим соусом (375 грн). Фреш рол – найкраща пригода літнього сезону. Тунець, лосось і лангустин уже чекають на вас. Ще одна яскрава позиція – Кранч рол з лососем і креветками темпура (495 грн).

Fujiwara Yoshi

Fujiwara Yoshi – найбільший японський ресторан Європи. Тут готують суші, роли та інші страви з риби, привезеною спеціальними рейсами з Європи та Азії, та з унікальних японських продуктів, які замовляють просто з Японії.

Неодмінно скуштуйте Сашимі Асорті (1310 грн) з трьох видів на вибір шефа, щоб не довелося обирати щось одне. У закладі готують класичні та авторські роли з вугрем, лососем, креветками, ікрою, королівським крабом, тунцем.

Ідеальні варіанти для компанії – Фірмові набори. Яскраві позиції – Топ Рол Бокс (1550 грн) – асорті з 5 найпопулярніших ролів. На вибір пропонують три Сіфуд бокси (1750 грн) з рибним асорті та іншими стравами й закусками.

Fujiwara Yoshi запрошує на особливу рибу BlueFin. За своїми властивостями вона нагадує м’ясо тварин, але за смаком і варіативністю приготування – це вишукана риба, яку називають «морським золотом». У Tuna Menu представлені різноманітні цікаві страви: Хон Магуро Філадельфія (795 грн), Суші Торо (215 грн), Спайсі о-торо (245 грн).

Fish Fetish

Коли жителі та гості міста збираються у Fish Fetish, риба стає головним фетишем. Місця вистачить усім: 78 посадкових місць у ресторані та 32 на літній терасі. Тут на вас чекає дійсно море риби: лосось, дорадо, тунець, сибас, вугор, гребінець і багато іншого.

У меню є цілий розділ Риба моєї мрії. Команда ресторану перетворює назви страв на мистецтво: Сон дружини рибалки, Фріто місто, Кохання по-грецьки… Та тут навіть моредоги є!

Яскраві новинки меню – Страчатела з сашимі тунця та авокадо (390 грн), Бурата з копченим лососем (469 грн), Лосось місо (340 грн). Ідеально для компанії – Гола рибка (1350 грн).

Вашої уваги також вартий суші бар і сашимі: Рол з попкорном вугра, Філадельфія з карамеллю, Гункан гребінець.

На терасі ви побачите величезну мапу України. Кожен гість може долучитися до благодійної ініціативи від закладу. Придбайте стікер і розмістіть його на мапі. Всі зібрані кошти передають на допомогу українцям.

Egersund Seafood

Egersund Seafood – один із найбільших виробників риби в Норвегії. Компанія працює з 1921 року. А перша поставка риби в Україну відбулася в 1996 році.

Egersund Seafood поставляє морепродукти дикого улову та фермерську охолоджену рибу без антибіотиків, консервантів і біостопів. Ви можете замовити свіжу рибу, морепродукти. А також різноманітні готові страви.

У меню представлені суші (нігірі, роли, гункани, сашимі, тар-тар) та боули, супи, страви на грилі, сендвічі та бургери, пасти та багато іншого.

Яскраві роли – Роял Філадельфія з лососем слабосолоним (375 грн), Норвезький рол з оселедцем Матіас (170 грн), Рол з гребінцем та ікрою (385 грн).

Чудовий варіант обіду – Боул. В асортименті – з лососем, з лососем та рисом, з тунцем, з вугром і гребінцем (від 290 грн).

Зверніть увагу на страви на грилі. Вибір доволі широкий – Філе червоної риби, Скумбрія в італійських травах, Сібас, Філе нільського окуня, Дорадо, Форель, Стейк червоної риби, Голець норвезький і багато іншого.

Чорноморка

Чорноморка – колоритний ресторан, у якому можна замовити свіжу та смажену рибу, морепродукти та багато іншого.

Ви можете обрати будь-яку рибку, яку приготують на місці. Пропонують рибку з Одеської області, Атлантики, Закарпаття, Дністровського лиману, Нової Зеландії, Іспанії, Японії та інших країн. На вибір три варіанти – смажити на грилі, на пательні або у соусі (вершковому/томатному).

Асортимент неймовірно широкий: Барабуля (98 грн), Хамса (29 грн), Камбала калкан стейк (268 грн), Ставридка (62 грн), Сарган (143 грн), Лосось стейк (245 грн), Луфар (110 грн), Сібас (96 грн), Макрель (57 грн), Судак (99 грн), Дорадо (89 грн), Стерлядь (94 грн) та багато іншого. Ціна вказана за 100 г сирого продукту.

У меню ви також знайдете цікави закуски та страви. Цікаві позиції – Асорті брускет (246 грн) з лососем, тюлькою, оселедцем, шпротами, Форшмак по-одеськи з оселедця (108 грн), Тартар із тунця з пюре авокадо (298 грн), Кав’яр щуки із зеленою цибулею (364 грн), Олів’є з лососем слабої солі (184 грн).

З’їв рибку – задонать на ЗСУ!??

Головне фото – Fish Fetish.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Доставка їжі з улюблених ресторанів Києва

 

 

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все