Переглядів: 4771 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Київ

Цей рік навсив нас цінувати близьких людей поруч. Тепер кожна мить із ними – найважливіша. Сімейні ресторани Києва – ідеально для вечері з найріднішими. Tomato.ua розповість про Saxagansky Restaurant, Mercato Italiano, Alexgut Grill, Matisse, Моменти.

Заклади продовжують працювати, щоб дарувати вам тепло й затишок, щоб відновлювати економіку та підтримувати українців.

Кращі сімейні ресторани та кафе Києва

Saxagansky Restaurant

Saxagansky Restaurant – затишний ресторан для всієї родини. Це атмосферний заклад із сучасним вишуканим інтер’єром і оригінальними стравами італійської кухні.

У меню ви знайдете цікаві авторські страви від бренд-шефа Елеонори Баранової. Рекомендуємо замовити на сімейну вечерю Фетучіні з креветками в томатному соусі Напуле з цукіні, Пармезаном та оливками (335 грн) та Філетто Д’анатра – філе качки з пюре батата або з яблуками фламбе на вибір (495 грн). Ви також можете замовити яскраві десерти з власної кондитерської.

У Saxagansky Restaurant влаштовують різноманітні святкові події. 19 грудня на День Святого Миколая в ресторані проведуть Дитячий кулінарний майстер-клас. Малеча навчиться готувати ароматні різдвяні пряники, що створить святковий настрій. Початок о 15:00, вхід вільний.

А 25 грудня у закладі можна буде насолодитися чарівною грою на фортепіано від Володимира Чалова. На вас чекає різдвяне меню – це чудова пропозиція для всієї сім’ї. Початок о 16:00, вхід вільний.

Mercato Italiano

Mercato Italiano – сімейний італійський ресторан-бар, який розташувався на 6 поверсі ТРЦ Gulliver. Місія закладу – смачно готувати та створювати затишок для вас і вашої родини.

У меню ви знайдете страви для всієї сім’ї: Фокача з соусом песто і сиром пармезан (115 грн), Домашнє курча на грилі (495 грн), Лазанья з соусом Болоньєзе (345 грн). Яскраві новинки сезонного меню – соковиті реберця, ароматна піцу барбекю та Олів’є з лососем.

Сімейні ресторани в Києві дарують дітям смачні враження. День Святого Миколая в Mercato Italiano відбудеться майстер-клас для дітей із виготовлення Lollipops. У дружній теплій атмосфері шеф навчить хлопчиків і дівчаток готувати цікаві ласощі – десерт з какао та глазурі. Захід відбудеться 19 грудня о 17:00 та 18:00. Тривалість МК – 40 хвилин, вартість участі – 50 грн для однієї дитини.

Alexgut Grill

Alexgut Grill – місце яскравих гастрономічних вражень. Тут на вас чекає ароматне м’ясо на грилі, затишна атмосфера відпочинку для всієї родини, оригінальні авторські рецепти та цікаві напої.

Родзинка закладу – в тому, що все м’ясо та овочі тут готують на великому відкритому мангалі. Завдяки цьому вони зберігають свою соковитість і набувають неймовірного аромату.

У меню – паста, піца, бургери, м’ясо на грилі, розливне пиво та інші напої.

Любителям бургерів неодмінно варто скуштувати Класичний бургер з яловичиною, у який додали сир Камамбер (295 грн). Не менш яскраві позиції – Фірмові реберця у соусі «Барбекю» з кукурудзою гриль (305 грн), М’ясо індички в класичному маринаді на грилі (245 грн), Піца З шинкою та печерицями (195 грн), Лосось зі шпинатом та соусом з авокадо (410 грн).

Сімейні ресторани Київ створюють святковий настрій. В Alexgut Grill вже панує новорічна атмосфера: прикраси, ялинка та цікава їжа. І дорослі, і діти оцінять оригінальну подачу страв зі святковим декором.

Matisse

Matisse – панорамний ресторан сучасної європейської кухні. заклад розташувався на 15 поверсі готелю Cityhotel на вулиці Богдана Хмельницького – сімейна вечеря пройде з унікальним видом на центр міста. Авторське меню закладу – це про середземноморську кухню та автентичні позиції українського меню.

Сімейні заклади в Києві пропонують страви на будь-який смак. У меню Matisse є все: холодні та гарячі закуски, брускети та салати, супи та гарніри, паста, ризото, равіолі, риба та морепродукти, м’ясні страви, морепродукти на грилі, стейки з мармурової телятини, страви національної кухні, десерти.

Рекомендуємо скуштувати Запечені голубці з томатно-грибним соусом (315 грн), Борщ український з пампушками та салом (215 грн), Деруни з беконом і лісовими грибами (245 грн). А також – Тигрові креветки на грилі (350 грн), Запечені ньокі карбонара (255 грн) та Салат з сиром шевр і шароном (295 грн).

Моменти

Моменти – сімейне кафе на Русанівці, місія котрого – створювати затишок, атмосферу спокою, тепла й незабутні моменти. Це чудове місце для вечері з рідними. Цінності кафе – сімейні та дитячі свята.

У меню – страви української та європейської кухні, приготовані виключно зі свіжих і якісних продуктів.

Неодмінно скуштуйте покращене Фірмове філе качки – тепер з вершковою полентою та журавлиним соусом. Чудовий варіант вечері – Ніжне філе лосося з кіноа, овочами в устрично-соєвому соусі під келих терпкого білого вина.

Не менш цікаві страви – Паста з креветками, кабачком та томатами у вершковому соусі (275 грн), Салат з прошуто, грушою та сиром дор блю (225 грн). На десерт – Наполеон з карамельним соусом (105 грн) або Штрудель з вишнею, який подають з кулькою морозива та мигдалевим грильяжем (120 грн).

Сходили на сімейну вечерю? Не забудьте про донат на ЗСУ!??

FAQ

  • Стильні, сучасні та затишні ресторани для всієї сім’ї в Києві: рекомендації від Tomato.ua

Редакція Tomato.ua рекомендує влаштувати сімейне свято або родинний вікенд у закладах  Saxagansky Restaurant, Mercato Italiano, Alexgut Grill, Matisse, Моменти. Це чудові локації для всієї родини.

  • Які кращі кафе з дитячою кімнатою Київ?

У столиці є різноманітні затишні кафе з дитячою кімнатою та всіма умовами для перебування з малечею. Tomato.ua розповідав про заклади Києва, уважні до батьків і малюків.

  • Розваги для всієї родини: пропозиції від закладів столиці

Ресторани під Києвом та у самій столиці влаштовують яскраві заходи для всієї сім’ї. Наразі дуже популярні кулінарні майстер-класи. 25 грудня Saxagansky Restaurant влаштовує особливий вечір. Ви та ваша родина зможете насолодитися чарівною грою на фортепіано від Володимира Чалова. Окрім музики, на вас чекає яскраве різдвяне меню.

Головна фотографія: Saxagansky Restaurant.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

ТОП-5 преміум-локацій Києва для проведення новорічного корпоративу

 

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все