Переглядів: 5980 Час на прочитання: 7 хв
Куди піти у Києві

Ароматна, поживна, ніжна, справжня італійська паста в Києві – ця страва нагадає вам про домашній затишок та на хвильку перенесе вас до яскравої сонячної країни. Tomato.ua розповість про кращі ресторани італійської кухні. У добірці Capo di Monte, Vero Vero, Тісто, сир і тітка Белла, Vino e Cucina, La Fontana, Італієць з Бейрута.

Заклади працюють не лише для відвідувачів, але й на економічному фронті. Наближаємо перемогу разом!

Паста в ресторанах Києва

Capo di Monte

Capo di Monte – ресторан автентичної італійської кухні в серці столиці. Заклад розташувався на перетині вулиць Саксаганського та Антоновича. Тут на вас чекає приємна атмосфера, італійська гостинність і сучасний інтер’єр у стилі модерн із елементами лофту. У ресторані можна відчути смак справжніх італійських страв.

Capo di Monte пропонує величезний вибір пасти: Спагеті карбонара (170 грн), Тальятеле з білими грибами та трюфельною пастою (190 грн), Тальятеле з сьомгою (198 грн), Спагеті неро з морепродуктами (235 грн), Тальятеле болоньєзе (170 грн), Спагеті з тигровими креветками (220 грн). Усю пасту, від карбонари до тальяетеле, готують виключно власноруч із твердих сортів добірної пшениці.

Перед пастою рекомендуємо замовити М’ясне антипасті (335 грн): оливки каламата, прошутто котто, прошутто крудо, салямі наполі, салямі пепероні, шинка шпек, моцарела. Чудово смакує з келихом червоного. А ось після пасти потіште себе десертиком, наприклад, найніжнішою панакотою.

Окрім пасти, у меню представлено безліч інших вишуканих страв. Їх готують за автентичними італійськими рецептами, які кухар закладу привіз прямісінько з Італії. Ресторан також славиться своїми бізнес-ланчами та сніданками.

Заклад ідеально підходить для побачення, посиденьок із друзями, сімейної вечері, важливих переговорів і для святкування будь-яких подій: від корпоративу до весілля.

Vero Vero

Vero Vero – маленька Італія на Подолі. Заклад відомий неймовірними стравами південної італійської кухні та великою колекцією вин.

Spaghetti alle vongole (580 грн) – знакова для всього Півдня Італії страва. В ній є все, за що ми любимо цей куточок гастрономічного світу. Це молюски вонголе з присмаком моря, ботарга, висушена на сонці, паста ручної роботи. Єднає їх делікатний соус.

Паста Орек’єте – один із символів регіону Апулія. У закладі готують Орек’єте з сицилійським песто, стиглими ароматними овочами та анчоусами. До страви ідеально смакує La Fuga Chardonnay Contessa Entellina DOC 2020 з фестивалю Donnafogata.

Рекомендуємо також скуштувати фірмові Тальятеле Vero Vero з морепродуктами (595 грн) та Орзо Болоньєзе Київ (380 грн). Любителям равіолі пропонують цікаві варіанти: Капрі (295 грн) та з кроликом і шавлією (285 грн).

У новому меню від ресторану ви знайдете інші яскраві страви. Ароматні трави півдня розмарин, тим’ян і м’ята надають обсмаженим креветкам присмаку узбережжя. А чотири види кольорових томатів і соус – літню насиченість і свіжість. Завершальним штрихом цієї суто південної страви стала сардинська ботарга. Заклад запрошує на Смажені креветки з томатами і ботаргою (598 грн) і на сицилійське вино Kabir Moscato di Pantelleria DOC 2020 з фестивалю Donnafugata.

Краща паста в Києві та сицилійське вино – це втілений Південь!

Тісто, сир і тітка Белла

Тісто, сир і тітка Белла – затишний заклад, де на вас чекає неаполітанська піца, паста та інші смаколики від італійської тітки.

Домашнє паста кафе – чудове місце для того, щоб зібратися на келих просеко та улюблені страви, обійняти свого аморе та жити разом це життя.

Яскраві позиції – Карбонара (195 грн), Болоньєзе (205 грн), Паппарделле Альфредо (205 грн) з курячим філе, печерицями та пармезаном під вершковим соусом, Сінатра (195 грн) – тальятелле з куркою, чері, цукіні та пармезаном під соусом песто та Вегано (185 грн) з томатами чері, цукіні, солодким перцем і соусом песто.

У новому меню Белла презентувала перфетто пармеджано, шість брускет, нові піци, покращене різотто та навіть беліссімо коктейль для настрою.

Неаполітанська піца на будь-який смак: Маргарита, Чотири сири, Прошуто, Пеппероні піканте, Буррата, Лососьо (від 145 грн).

Белла, як справжня італійка, любить, коли гаряче та контрастно. Одного осіннього дощового дня вона вирішила вигадати щось беллісімо. Взяла свіжий лосось, томати чері, взяла вдома баночку улюблених каперсів, погралася з різними соусами, провела день на кухні та нарешті досягла свого – створила Тальятеле з лососем (225 грн).

Чудове доповнення до пасти – яскравий, зелений і такий незвичний Салат з ківі (145 грн). Запашний базилік і м’ята, шпинат, горіхове праліне та екзотичний ківі.

Замовити паста Київ від тітки Белли можна з доставкою на сайті.

Vino e Cucina

Vino e Cucina – італійський ресторан Київ з живою музико, енотекою з окремою сирною кімнатою, невеликою піцерією зі справжньою дров’яною піччю.

У кухні закладу поєднали найкраще, що Італія подарувала світу. Традиційні страви італійської кухні, великий вибір домашньої пасти, антипасті, піца, м’ясні та рибні страви, різотто та багато іншого. Ще одна візитівка ресторану – величезна колекція вин.

Тальоліні – найтонша з паст, яка дозволяє створити найніжніші страви. Яскравий приклад – П’ємонтські тальоліні з легким соусом і пелюстками запашного чорного трюфелю (515 грн). Келих делікатного вина з родини Піно Нуарів довершить італійську вечерю.

Паста рісі – не просто традиційна. Вважається, що це перша паста, яку почали готувати на території сучасної Тоскани. Її головний секрет – товщина й неоднорідна поверхня, завдяки чому паста вбирає соус і набуває насиченого смаку. У меню – Пічі з томатним соусом, пікантною ботаргою та козячим сиром (352 грн).

Лазанья – легендарна страва для двох або навіть цілої родини. Вона об’єднує та дарує спільні гастрономічні враження. Це так по-італійськи!

Домашня паста Spaghetti al Polpo – ідеально для любителів морепродуктів. Гострий смак, ніжні текстури та справжні італійські пристрасті.

Паста замовити Київ – це завжди гарне рішення. Замовляйте страви з італійського серця столиці прямо зараз.

La Fontana

La Fontana – італійський ресторан Київ із затишною терасою та фонтаном. У меню – авторські та класичні страви італійської кухні, різні види пасти власного приготування, італійські спеціалітети, брускети на хрусткій чіабаті, закуски, салати, випічка, ризото, страви на грилі, супи. У закладі є піч на дровах, де готують піцу.

Перед пастою неодмінно потіште себе закусками: домашнім сиром Буррата, тартаром, ростбіфом. Чудові італійські спеціалітети для двох або для компанії – Плато сирів і Плато м’ясних антипасті. Якщо ви шукаєте чогось незвичного, скуштуйте брускети З ростбіфом і соусом Вітело Тонато (265 грн) та З печеним перцем та страчателлою (175 грн).

Домашня паста види потішать навіть найвибагливіших гурманів. Поєднання смаків неймовірні: Спагеті Карбонара з в’яленим жовтком та трюфельною еспумою (245 грн), Букатіні болоньєзе з руколою (270 грн), Фузілі з прошуто котто та шпинатом у вершковому соусі (275 грн), Відкриті равіолі з лососем та сибасом у вершковому соусі (338 грн).

Ідеально на вечерю – Pappardelle з білими грибами — паста, від якої не відмовиться жодний італієць! «Delizioso» — найкраще слово, аби описати тальятеле з креветками гриль у соусі «Росо».

Чудове доповнення до страв – ігристе та вини з власної енотеки та шум фонтану.

Італієць з Бейрута

Італієць з Бейрута – сучасний ресторан ліванської та італійської кухні. У меню – органічне поєднання страв. Тут готують піци, кебаби, шаверму, пасту, пироги-фатіри, салати, шакшуку, плов, рис по-ліванськи та багато інших цікавих страв.

Людину зустрічають по вигляду, а заклад – по закусках. Італієць неодмінно залишить про себе лише найкраще враження. Асортимент величезний: хумус, бабагануш, мухаммара, мутабаль, крем-сир, ракатат. Для компанії рекомендуємо замовити Мезе-сет (399 грн), Асорті італійських брускет (265 грн), Асорті італійських сирів (499 грн).

Візитна картка закладу – хумус. Класичний, гранатовий, зелений з авокадо, з манго, кіноа та сиром рокфор, з телятиною по-бейрутськи (від 225 грн) – смаків безліч. Подають із гарячим свіжеспеченим коржиком табуна.

Замовити пасту Київ від італійця з Бейрута – чудове рішення. У меню оригінальні позиції. Букатіні «а-ля карбонара» (269 грн), Вершкова паста з лососем (299 грн), Паста з креветками (299 грн), Паста з кебабом та міні моцарелою (275 грн). Є цікаві пропозиції і для вегетаріанців – Фарфалле зі шпинатом, Паста Капрезе (по 209 грн).

Щовихідних у закладі можна послухати живу музику. Літня тераса італійця ідеально пристосована до осінньої погоди – для комфортного перебування гостей тут є все: обігрівачі та м’які пледи, а також глінтвейни та обійми найрідніших.

Завдяки майстерності кухарів ви можете скуштувати справжню італійську пасту в Києві!

Замовив пасту – задонать на ЗСУ!??

FAQ

  • Де скуштувати пасту та класичні страви італійської кухні в Києві?

Брускети, паста, антіпасті, неаполітанська піца, капрезе – все це готують у ресторанах Capo di Monte, Vero Vero, Тісто, сир і тітка Белла, Vino e Cucina, La Fontana, Італієць з Бейрута.

  • Яку пасту можна скуштувати у столичних закладах?

Ресторани тішать великим вибором різноманітної пасти: тальятеле, болоньєзе, карбонара, фетучіні, спагетті Київ та багато іншого. Пропонують страви з м’ясом, рибою, морепродуктами, овочами, а також веганську пасту.

  • Де замовити пасту власного приготування у Києві?

У ресторанах Capo di Monte, La Fontana, Vino e Cucina пропонують різі види пасти власного приготування. Одна з фішок Capo di Monte – паста фреска (в перекладі з італійської «свіжа паста»). Тісто для неї власноруч готують із використанням спеціальної італійської муки – семоли.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Кращі хачапурі в Києві: ТОП-7 ресторанів і доставок грузинської кухні

 

 

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все