Ресторан лівансько-італійської кухні «Італієць з Бейрута» зустрічає своїх гостей у провулку Ярославському на Подолі в самому центрі Києва.
У закладі передбачено 80 посадкових місць. Просторе приміщення включає зони з низькою і високою посадками, затишні обідні зони, барну зону і відкриту кухню. У теплу пору року гості можуть відпочити на тихому літньому майданчику, що розмістився у внутрішньому дворі ресторану.
Дизайнерський інтер'єр поєднує сучасний стиль і східні мотиви - м'які крісла та дивани з оббивкою з текстилю з квітковим принтом, меблі та оздоблення з натурального дерева світлих порід, ковані елементи декору, стіни, які прикрашають декоративні квіти, виконані в техніці плетіння.
Меню ресторану поєднує автентичні страви ліванської кухні з італійським акцентом і авторськими рецептурами. Гостям представлено 5 видів кебабів - з куркою і беконом, з яловичиною, з бараниною, з овочами, а також фірмовий кебаб з яловичиною та бараниною.
Уранці й до полудня в закладі готують комплексні сніданки:
- шакшуку,
- круасани з різними начинками,
- яєчню з мисливськими ковбасками,
- скрембл з овочами,
- бейгл з тартаром з лосося, авокадо і яйцем пашот,
- вівсянку з шоколадною пастою і журавлиною,
- йогуртовий пудинг з чіа і малиною.
До фірмових позицій ресторану відносяться:
- ізраїльський салат з печінкою, томатами чері, булгуром, мікс салатом, моцарелою й авокадо,
- хумус з кебабом і ліванським коржем,
- сир халумі-гриль з інжировим конфі,
- лазанья з копченою паприкою,
- паста «Путанеска» з пармезаном, яйцем пашот і соусом,
- піцета з кебабом, томатами чері й моцарелою,
- шорба з бараниною і кисломолочним напоєм лабан,
- курка по-бейрутськи з картоплею фрі, бейглос і часниковим соусом,
- кебаб «Араіс» з телятиною і бараниною, запечений у ліванському коржі з міні хумусом, бабагануш і картоплею фрі,
- дорада по-сицилійськи під йогуртовим соусом з песто і сальсою,
- традиційний шашлик з баранини «Мешві» із запеченими овочами, солоними огірками, томатами й маринованим перцем,
- чизкейк від шефа з паличками савоярді, маскарпоне і горіхами.
Серед напоїв представлені фреші, зокрема й по-сицилійськи, три види лимонаду, мілкшейки, фірмова камбуча з сезонними фруктами, чай по-ліванськи й по-східному, кава, кавомікси, глінтвейн.
У барній карті є асортимент розливного і крафтового пива, віскі, міцний алкоголь, класичні, сезонні й авторські коктейлі, вина Аргентини, Іспанії, Ізраїлю, Італії, Португалії, Південної Африки, Франції.