Переглядів: 3217 Час на прочитання: 7 хв
Ужгород

Цікаві авторські й традиційні страви, неповторний колорит, вишуканий інтер’єр, високий рівень обслуговування – ресторани й кафе допоможуть влаштувати незабутнє свято для іменинника. Tomato.ua розповість, де святкувати День народження в Ужгороді та Мукачево. У добірці Ferdinand, Порядний Ґазда, Villa Del Re, Комітат Унг, Riverside.

Заклади продовжують працювати, щоб тримати економічний фронт і допомагати захисникам.

Де можна відсвяткувати день народження у Мукачево та Ужгороді: куди піти?

Ferdinand

Ferdinand – готель-ресторан на березі річки в центральній частині Мукачева, який чудово підходить для святкування Дня народження. Ресторан займає перший поверх комплексу Ferdinand.

Для святкування пропонують зали з вишуканим інтер’єром. Сучасний елегантний дизайн, цікаві елементи декору та релаксуюча музика сприяють гарному настрою.

У ресторані Ferdinand представлена кухня переважно європейського напрямку. Рекомендуємо скуштувати Авторський салат FERDINAND і яскраві новинки: Стейк Томагавк з соусом Аль-помідор, Телячі щічки з картопляним кремом, Філе яловичини зі шпинатно-вершковим соусом.

На території ресторану розташувалася тераса, де за філіжанкою кави можна помилуватися навколишніми пейзажами над річкою Латорицею. Також є дитячий майданчик, де весело проведуть час найменші гості.

Після святкування ви можете залишитися в готелі – комплекс налічує 30 номерів від стандарт до люкс. Тут часто зупиняються зірки, які проїжджають через місто.

Вартість святкування Дня народження – від 850 грн з гостя.

Порядний Ґазда

Якщо ви шукаєте, куди піти у Мукачево на День народження, щоб відчути справжню атмосферу міста, вам сподобається Порядний Ґазда – ресторанний комплекс, заснований у 2013 році. Заклад розташувався біля підніжжя однієї з найвизначніших пам’яток історії. Тут готують їжу за рецептами, які перевірені століттями.

Особливості закладу – закарпатська гостинність, особлива регіональна кухня, колорит і цікаві традиції. У ресторані дбають про збереження та відновлення етно- та гастро- культури Закарпаття.

Ви можете замовити проведення Дня народження із Порядниим Ґаздою, який варить боґрач за рецептом, якому 300 років.

У меню ви знайдете цікаві страви закарпатської кухні та інші цікаві позиції. Яскраві страви – Традиційні угорські огірки (85 грн), Вареники з крумплями та білими грибами (175 грн), Рулька з медово-хрусткою скоринкою, Підчеревина в смокері з молодою картоплею (189 грн), Стейк Нью-Йорк, Салат із шовдарем і ароматом трюфеля (165 грн).

У барному меню – літні, освіжаючі коктейлі, настоянки, пиво та інші алкогольні напої.

Villa Del Re

Villa Del Re – ресторанний комплекс у самому центрі міста «подарованого королем». Це ресторан із сучасним дизайнерським інтер’єром і приємною атмосферою. У ресторані Мукачева для святкування Дня народження пропонують всі умови. Обирайте для святкування банкетну залу, розташовану на одному з трьох поверхів закладу.

У меню – вишукані страви європейської, азіатської, грузинської та української кухні, а також справжня піца з унікальної італійської печі.

Банкетне меню складається з різноманітних закусок і страв. В асортименті – устриці, роли, брускети, національні закуски, закарпатські рулети, паштети й намазанки, бабагануш, тар-тар. А також – Цезар, Шуба, Олів’є, голубці, люля, аранчині, млинці, ребра, баранина, голяшка, хачапурі, креветки панко, тушкований кролик, качка по-пекінськи, банош, котлета по-київськи, лосось гриль – безліч страв, які задовольнять різні смакові вподобання.

Вартість бенкету – від 1000 грн на особу.

Комітат Унг

Якщо ви шукаєте цікаві заклади для дня народження, ювілею в Ужгороді, зверніть увагу на Комітат Унг. Це колоритний ресторан-корчма та винарня Ковача. Заклад розташувався в історичній частині міста в будівлі колишньої ратуші – тут панує особлива атмосфера 19 століття. Відсвяткувати День народження можна на терасі або в одному з залів, які присвячені художникам, графам, мисливцям, закоханим, які відіграли важливу роль в історії міста.

Тут на вас чекають страви карпатської кухні, прочитані по-новому, та локальні напої: вина, настоянки палинки, фруктові дистиляти і т.д.

У меню Комітат Унг представлена вся смакова палітра закарпатської кухні: бограч-гуляш, страви на мангалі лоці-печеня, карпатська форель, банош зі шкварками, суп із білих грибів, лаваш із овочами та сиром, ковбаски-гриль власного виробництва та багато іншого.

На День народження неодмінно замовте страви з мангалу та закуски з м’ясних делікатесів власного виробництва (249 грн). В асортименті – Лоці-печеня, Американські реберця, Короп карпатський, Чіллагош (телятина на кості), шашлик, стейк (від 100 грн/100 г).

Riverside

Святкування дня народження з бургерами та безалкогольним вином в Ужгороді? Чому б ні? У Riverside можна влаштувати яскраве свято.

У меню представлені бургери, панкейки, салати, фрітати, сніданки, птітім. А також є healthy меню для тих, хто звик харчуватися здоровою корисною їжею.

Рекомендуємо скуштувати фірмовий бургер Рівер (280 грн) з котлетою з яловичини, корнішонами й пармезаном і Бургер «Є» (280 грн) з котлетою з яловичини, фетою, яєчнею, смаженим беконом і огірково-гірчичним релішем.

Святковий настрій створять панкейки на будь-який смак: з куркою, з беконом і печерицями, сирні, з лососем, ягідні, шоколадні, з персиком, з кавовим кремом (від 140 грн).

Riverside – це кав’ярня, ростерія і брю бар. Це чудове місце для святкування дня народження кавоманів – воно створене для поціновувачів і любителів кави. Заклад пропонує каву власної обсмажки.

FAQ

У нашій статті ви знайдете кращі заклади для святкування дня народження у Мукачево та Ужгороді, які зроблять ваше свято незабутнім. Наприклад, у Мукачево можна відвідати ресторани Ferdinand, Комітат Унг, Riverside, де вам запропонують широкий вибір страв і забезпечать святкову атмосферу. Ужгород також має декілька ресторанів, наприклад Порядний Ґазда, Villa Del Re, де ви зможете скуштувати цікаву їжу та отримати високий рівень сервісу. Ці ресторани допоможуть поринути в неповторну атмосферу Закарпаття та сповна нею насолодитися.

При виборі закладу для святкування Дня народження, варто враховувати кілька критеріїв:

  • Розмір приміщення: переконайтеся, що заклад має достатньо місця для ваших гостей та запланованих розваг.
  • Меню: перегляньте меню закладу, щоб бути впевненим, що воно задовольнить смаки ваших гостей.
  • Розваги: якщо ви плануєте організувати додаткові розваги, такі як ігри, конкурси, майстер-класи або музику, переконайтеся, що заклад надає такі можливості.

Святкування у ресторані чи кафе має декілька переваг. По-перше, ви можете насолодитися смачною їжею та напоями, які пропонуються у закладі. По-друге, вам не потрібно хвилюватися про підготовку страв та прибирання після свята, оскільки все це беруть на себе працівники закладу. Крім того, багато ресторанів та кафе можуть забезпечити спеціальну атмосферу та розваги, такі як жива музика, танці, караоке тощо.

Заклади з нашої добірки пропонують різноманітні види кухні, щоб задовольнити різні смаки. Ви зможете знайти заклади з українською, європейською, азіатською, італійською, закарпатською кухнею, а також заклади зі спеціалізованим меню для вегетаріанців, веганів та осіб з дієтичними обмеженнями.

Багато закладів, що спеціалізуються на проведенні святкувань, можуть надати додаткові послуги для вашого Дня народження:

  • Резервування приміщення для святкування.
  • Індивідуальне меню.
  • Розваги, такі як жива музика, виступи артистів, аніматори, караоке, ігри тощо.
  • Індивідуальний святковий торт на замовлення або можливість принести власний торт.
  • Фото-та відеозйомка події.
  • Прикрашання залу, декор і флористика.
  • Оренда проектора чи звукової апаратури.

Рекомендується заздалегідь з’ясувати, які додаткові послуги пропонуються в обраному закладі та обговорити ці деталі під час бронювання.

Більшість закладів надають можливість попереднього бронювання. Рекомендуємо зв’язатися з обраною локацією завчасно, щоб упевнитися у наявності вільних столиків/ залів у необхідний день.

Багато закладів мають спеціальні умови та розваги для дітей. Вони можуть надавати послуги аніматорів, ігрові майданчики, куточки для творчості та інші дитячі розваги. Перед вибором закладу, де ви бажаєте влаштувати Дитячий день народження Ужгород, рекомендуємо переглянути сайт, соціальні мережі або зв’язатися для отримання більш детальної інформації. Чудове кафе для дитячого Дня народження – Фердинанд. Заклад надає всі умови для організації дитячого дня народження.

Заклади пропонують спеціальні акції, знижки, подарунки та бонусні програми для святкування Дня народження. У багатьох кафе безкоштовно на День народження можна отримати привітання з тортиком, ігристим чи іншими смаколиками. Зателефонуйте до ресторану та зарезервуйте свято зі знижкою, попередньо дізнавшись усю необхідну інформацію про поточні пропозиції та знижки.

Де відсвяткувати день народження у Мукачево та Львові для дорослого або для дитини, щоб усім гостям було комфортно? Багато закладів мають приватні кімнати або окремі зали, які можна забронювати для камерного святкування з рідними чи гучного банкету. Ресторани пропонують можливість організації закритих вечірок, де ви будете мати приміщення тільки для вашої компанії – вам ніхто не заважатиме. Це дозволяє вам святкувати в приватній атмосфері і забезпечує більшу свободу щодо організації програми.

Святкуєте День народження – задонатьте на ЗСУ!??

Головна фотографія: Villa Del Re.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 2

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Читати статті про Куда пойти в Ужгороде

Читати статті про Куди піти у Мукачево

Читати статті про Мукачево

Показати все

Читати статті про Ужгород

Показати все