Переглядів: 1477 Час на прочитання: 2 хв
Ужгород

У реабілітаційному центрі в Ужгороді відкрили інклюзивну пекарню-майстерню Good Bread From Good People, яка працевлаштовує людей із ментальною інвалідністю. Про це повідомив власник пекарні Владислав Малащенко – детальніше на Tomato.ua.

У Good Bread From Good People працюватимуть 15 осіб, які ходять до центру та зможуть відчути себе справжніми пекарями, працюючи на професійному обладнанні. Вони отримають правильні вміння та навички, після чого зможуть знайти собі справжню роботу.

«Ми робили цю майстерню більше ніж півроку. Ми вимірювали, збирали та вивіряли кожен сантиметр пекарні. Ми збирали гроші, заробляли їх у пекарні Гуд Бред, щоб відкрити ворк шоп для хлопців з далекого Ужгорода», — розповідає Владислав Малашенко.

Наразі пекарня Good Bread From Good People працює і у Києві – вона відкрилася 2 роки тому. Сюди працевлаштовують людей з інвалідною відсталістю, аутизмом і синдромом Дауна. Випічку від Good Bread можна замовити на сайті. В асортименті – Лимонний кекс (300 грн), Мигдалеві круасани (360 грн), Кіш з овочами (450 грн) та багато іншого.

Наступну пекарню планують відкрити у східних областях України. Захоплюючи кожну область, трудову терапію у пекарні зроблять реальною для всіх людей з ментальною інвалідністю.

Самые интересные заведения Киева: подборка интересных ресторанов и кафе от Tomato.ua

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Буковель

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти в Ужгороде

Показати все

Читати статті про Новости

Показати все Показати все

Читати статті про Ужгород

Показати все