Переглядів: 13749 Час на прочитання: 19 хв
Куди піти у Києві

У нашому житті наразі багато стресу. Відпочинок на природі допоможе перезавантажитися, зцілитися, зарядитися й відпочити тілом і душею. Tomato.ua розповість про заміські комплекси під Києвом. Ми враховуємо такі критерії: територія, розташування та умови, послуги й розваги, проживання й номери, ціни, меню та ресторан, безпека. У добірці Shelest, Sobi club, Характер Park, УЛІС, Глібівка, Eden Resort, Equides Club, Бобриця Дача, Hotel SPA.

Заміські комплекси біля Києва продовжують працювати, аби хоча б на мить подарувати вам відчуття спокою та відпочинку. Готелі й ресторани надають робочі місця, підтримують економіку й допомагають нашим захисникам.

Shelest – мистецтво slow living

Shelest – заповідна зона відпочинку в стилі скандинавського х’юґе в оточенні природи. З висоти функціональний комплекс з 47 котеджами нагадує три сонця — автори проєкту забезпечили повну приватність території кожної сім’ї, де відпочивають і тілом, і душею. На території також є ресторан, басейн, лазня та чан. Гості можуть насолодитися СПА-процедурами й масажем. Будинки розмістили так, щоб не пошкодити дерева.

Ціни

Для проживання пропонують сучасні комфортабельні номери та будиночки. 

Вартість:

  • Класичний двомісний номер із видом на ліс — 3900 грн/доба.
  • Преміум-номер для двох із терасою/балконом — 5900 грн.
  • Family Forest View Room (5900 грн) — номер, створений для відпочинку в колі сім’ї або невеликої компанії друзів з 3-х осіб. 
  • Окремий будиночок для 4-х осіб з двома великими ліжками, кухнею, каміном, терасою і власним басейном — 11500 грн за добу. 

У вартість проживання входять відвідування басейну та сніданок (шведська лінія) з келихом просекко. Якщо ви хочете поплавати до заселення, вам необхідно сплатити половину вартості відвідування, якщо ж після — повну вартість (550 грн).

Меню

У меню зібрали улюблену кухню з різних куточків світу. Тут є все: від закусок до десертів і страв з хосперу, а також дитяче меню та сезонні страви, вино, крафтове пиво та інші напої. Яскраві позиції:

  • Ризото з лисичками (430 грн);
  • Бургер з рубленою яловичиною та беконом (770 грн);
  • Курча з полентою (495 грн).

Безпека

На території комплексу є укриття в підвальному приміщенні. Сирени тут не чутно. Але персонал дізнається про початок тривоги за допомогою спеціальних застосунків і попереджає про це гостей наживо, за телефоном або в смс-повідомленні, запрошуючи пройти в укриття. У сховищі є комфортні лежаки й питна вода. 

Розваги

У Shelest можна кататися на велосипеді, читати книжки з мінібібліотеки, грати в ігри, відпочивати біля озера, дивитися кіно на великому екрані, гуляти в лісі та слухати спів пташок, грітися та мріяти біля озера, їсти улюблені страви, плавати в басейні та засмагати біля нього, релаксувати на масажі, в лазні або в СПА, грати у футбол, займатися на спортмайданчику, слухати платівки, проводити час разом із хвостатими улюбленцями, бешкетувати у дитячій кімнаті та, звісно ж, нічого не робити.

Територія

Shelest – це 8 га території, 4 га прибережної зони та 47 котеджів. Комплекс відпочинку розташувався у Хотянівці, біля дамби Київського Водосховища, в напрямку с. Лебедівка.

Переваги

Shelest – ідеальне місце для slow living та усамітнення з природою. Головні переваги — зручне розташування в мальовничому лісі біля Київського моря, велика гарна територія, наявність басейну, розваг для дітей і всіх умов для справжнього безтурботного відпочинку в тиші, спокої та затишку. 

Оцінка в Google

Оцінка в Google: ⭐4,1. Серед плюсів відвідувачі відмічають простору територію, зручність розташування, ввічливий персонал, сучасні будиночки, басейн, затишне місце для прогулянок і відпочинку в оточенні гарної природи. З мінусів — доволі високі ціни.

Sobi club зі SPA-центром у сосновому бору біля Київського моря

Sobi club – резиденція вашого відпочинку. Це територія і природа, екологія та чистота, гастрономія та чуттєве задоволення, відпочинок і сервіс, розваги й умиротворення. У клубі знайдуться цікаві розваги для дорослих і дітей.

Ціни

Готель клубу пропонує 37 комфортабельних номерів підвищеного комфорту з просторими балконами з видом на мальовничий ліс:

  • двомісні номери категорії «Люкс» (від 3300 грн/доба);
  • номери категорії Family Room (4600 грн);
  • beach room біля басейнів преміум-зони (від 2500 грн);
  • номер для молодят (від 3300 грн).

Чудовий варіант для родинного відпочинку або компанії — котеджі. 

На вибір пропонують: будиночки двомісні, двоповерховий будинок, апартаменти, апартаменти люкс, будинок із сауною, дачі, вілла-люкс, зруби з лазнею і басейном, апартаменти люкс (з лазнею), вілли (від 2900 для двох і від 5000 грн для 4-х).

Двоповерховий будинок із натуральної сосни, з якого відкривається чудовий краєвид — чудова схованка від гаміру великого міста. У сосновому корпусі номери люкс (від 2200 грн) та напівлюкс (від 2000 грн).

Ви можете обрати Стандартний тариф (проживання), Базовий тариф (проживання + сніданок) або Full (проживання + сніданок + відвідування СПА-центру 3 години).

Меню

Ресторан Sobi club ідеально підходить для заходів будь-якого масштабу: від Дня народження до річниці. У меню – Хачапурі з кавказькими сирами (210 грн), Бограч з телятиною (430 грн), Салат з морепродуктів (390 грн) та багато іншого.

Long Story – новий бутік-ресторан, що розташувався на території комплексу. Великі панорамні вікна створюють чудову атмосферу для романтичного побачення та святкувань. Гордість закладу – винотека з винами з різних регіонів світу. А шеф-кухар підібрав яскраву палітру північно-італійських і французьких смаків. Яскраві позиції – Маш-салат з крабами (540 грн), Тальятеле з білими грибами (320 грн), Медальйони з телятини під соусом із підкопченого перцю (800 грн), вино Chateau Malbec Bordeaux.

Літні тераси представлені двома локаціями:

  • гриль-зона на березі заливу Дніпра з чарівними краєвидами;
  • альтанки біля ставка з лебедями, де можна відпочити з великою компанією.

Тут можна скуштувати цікаві страви на вуглях: шашлик з телятини, сома, ошийка свинини, курки, скумбрію, дорадо, димні овочі, картоплю запечену в беконі, сир сулугуні в лаваші і т.д.

Безпека

Неподалік комплексу велися бойові дії, проте він був зачинений і перебував під охороною, тому наразі тут безпечно. У випадку тривоги гостям пропонують пройти в укриття, розташоване під готелем.

Розваги

Перелік послуг у Sobi club вражає: SPA-центр, критий басейн і під відкритим небом, пляж, кінні та велопрогулянки, дитяче дозвілля, весловий човен. Одна з особливостей клубу — 5 грунтових тенісних кортів із повним набором обладнання для тренувань і змагань. Для найменших гостей проводять захоплюючі кулінарні майстер-класи. Також для малечі є дитячі басейни з водними гірками. Нещодавно в СПА-центрі відкрили новітню старослов’янську лазню на дровах. Унікальна пропозиція від Sobi club — конференц-сервіс в укритті.

Територія

Заміський комплекс відпочинку розташувався в сосновому бору, в рекреаційний зоні між Київським морем і обвідним каналом Дніпра, володіє власним піщаним пляжем і 25 га території свободи й затишку. І все це всього за 9 км від Києва та 1 км від Київської ГЕС.

Переваги

Основні переваги комплексу – спа-центр, багато зелені, широкий спектр послуг, ресторан з цікавими стравами, комфортабельні номери. Комплекс знаходиться у близькій доступності до Києва та чудово підходить для відпочинку з дітьми.

Оцінка в Google

⭐4,4. Відвідувачі позитивно описують неймовірні краєвиди, зручність розташування. З негативного — деякі гості говорять про те, що басейн не розрахований на ту кількість людей, яка відпочиває в клубі.

Характер Park – A-frame, шале, бунгало, басейн

Характер Park – місце для відпочинку біля озера та лісу з шале, бунгало, сучасними будиночками A-frame. На території є 2 види терас: на схилі біля води й на пірсі на воді. BBQ зона — чудове місце для посиденьок з друзями та різноманітних святкувань.

Ціни

Для проживання пропонують різноманітні локації: три шале та три будинки A-frame. Шале розраховані на дві (5000 грн/доба) та 4 особи (7500 грн). Сучасні будиночки A-frame розраховані на двох гостей. Вартість – від 5000 грн за добу.

До послуг гостей – прилегла територія з власною терасою на воді з двома шезлонгами, столиком і стільчиками. Будиночки розташовані доволі далеко один від одного. Тому одна компанія не заважатиме інші. Ви можете відпочити в тиші й насолодитися компанією рідних, друзів або коханої людини.

У будиночках є все необхідне для комфортного проживання: мангал, посуд, халати, інтернет, кондиціонер, опалення, телевізор, холодильник та інше.

Одна з головних особливостей Характер Park — пляж в лагуні красивого озера з відкритим басейном і шезлонгами та бунгало.

Вартість:

  • Шезлонг – 300 грн у будній день і 400 у вихідний.
  • Шезлонги ротанг з матрацом у зоні Lounge та Beach – 600 грн/будній і 800 грн/вихідний.
  • Ліжко на 2 персони – 1500 грн/будній, 2000 грн/вихідний.
  • Бунгало на 2 персони з ліжком – 1500 грн/будній, 2000 грн/вихідний.
  • Бунгало з кріслами на 4 персони – від 1500 грн.

Меню

На території комплексу розташувалося кафе з баром і терасою. У меню – суші, основні й перші страви, BBQ, гарніри, сніданки, салати, а також кава, безалкогольні напої, десерти й бар: міцні напої, коктейлі, пиво й вино. Для маленьких гостей є дитяче меню. 

Цікаві позиції:

  • Рол без рису вугор та креветка (290 грн), 
  • Скумбрія в йогуртовому соусі (270 грн), 
  • Грудинка куряча на мангалі (160 грн) для дітей.

Безпека

Інформацію щодо укриття уточнюйте у адміністрації закладу.

Розваги

Характер Park пропонує широкий спектр послуг. З водних розваг – Sup-бординг і прогулянки на катері в оточенні природи. Також можна отримати яскраві емоції від зіплайну, та позайматися йогою на свіжому повітрі. На вас чекає назабутня риболовля (від 200 грн у літній період). В озері можна зловити карася, щуку, лускатого й дзеркального коропа, судака, окуня, плотву й товстолоба. Ви можете поплавати в басейні й позасмагати на пляжі, а також посмажити шашлики й відпочити в bbq зоні. А після активного насиченого дня порелаксувати в чані або сауні. Характер Kids – безкоштовний дитячий майданчик в еко стилі під відкритим небом, має мотузковий парк, гірку, батут, гойдалки й скелелазку. Поруч із майданчиком – дитяча кімната.

Територія

Характер Park розташувався в Крюківщині в Бучанському районі за декілька км від Києва, неподалік від Жулянського мосту. 

Переваги

Головні переваги Характер Park – відпочинок біля озера та лісу, затишні будиночки з окремою територією біля кожного з них, басейн із комфортними лежаками. Ви можете приїхати сюди просто погуляти чи на відпочинок навіть без ночівлі: вхід на територію безкоштовний. Характер Park допоможе продовжити літо: тут є басейни з підігрівом. А цього року восени так тепло, що можна купатися і у вересні.

Оцінка в Google

4,2. Гостям подобається територія, ліс, чисте повітря, красиве сучасне оформлення комплексу. Відвідувачі пишуть про те, що було б непогано розділити зони відпочинку біля басейну: для дорослих і дітей. Також відмічають високу вартість оренди шезлонгів.

УЛІС з будиночками в лісі з недоторканою природою

УЛІС – сучасний комплекс будинків із безконтактним сервісом. На вас чекає відпочинок під Києвом на природі, який заряджає. Тут немає галасливих басейнів, висотних будівель, штучних газонів, ресторанів-барів-караоке, гулянь і корпоративів. Лише тиша й недоторкана природа, щоб гості змогли відпочити й наповнитися нею.

Частину прибутку передають на відбудову Димерської громади.

Ціни

Для проживання пропонують різноманітні варіанти:

  • А-фрейм на 1 спальню для 2-х гостей (від 5 100 грн/доба).
  • А-фрейм на 2 спальні для 4-х гостей (від 6300 грн).
  • А-фрейм для двох (від 4450 грн).
  • Будинок на 1 спальню в лісостепі для двох (від 4600 грн).
  • Будинок на 2 спальні в лісі для 4-х (від 5800 грн).
  • Студія для 2-х гостей (від 4600 грн).
  • Сімейний 2.2 для 4-х (від 5500 грн).
  • Кебін для двох (від 3350 грн) та інші.

Усі будиночки Pets friendly. 

Меню

Ви можете замовити страви з меню та смакувати їх у будиночку. В асортименті – сніданки, перекуси, вечері, десерти, мангал, бар. 

Рекомендуємо скуштувати:

  • Бельгійські вафлі з заварним кремом і ягодами (195 грн),
  • Салат з куркою та карамелізованим персиком (165 грн), 
  • Пасту з грибами та трюфельною сальсою (240 грн). 

Для мангалу пропонують Свинячий ошийок в маринаді (385 грн), Форель (295 грн), Ковбаски з яловичини (269 грн), Креветки на шпажці (285 грн) та ін.

Безпека

Неподалік велися бойові дії, проте будиночки не постраждали. Локацію перевіряли протягом двох тижнів – вона безпечна. Укриття на території не передбачені, оскільки ідея комплексу – в мінімальному втручанні людини в природу.

Розваги

УЛІС мотивує гостей більше ходити безмежними лісовими просторами і пропонує корисний і цікавий відпочинок. Комплекс інтегрований у природу – на території мінімум штучного ландшафтного дизайну й інфрастуктури. Тут практично непомітний слід людей і є максимум речей, які ви не можете робити в місті. В УЛІС є сауна та два чани, розташовані біля ставка й оповиті тишею. Ви можете порибалити та орендувати велосипеди й проїхатися околицями.

Територія

Комплекс розташувався в селі Дудки в Київській області за 40 км від столиці. Їхати можна через Святошин — це 52 км (≈ 51 хв) від КП. Та через Оболонь — 55 км (≈ 55 хв) від КП. Територія комплексу повністю відкрита — парканів тут немає.

Переваги

В УЛІС можна забути про метушню міста, побути віч-на-віч з природою та по-справжньому відпочити: морально й фізично. Найкраща розвага тут – уповільнення, пізнання себе, бути на самоті з близькими. Ви відпочиваєте ніби в палатках на природі, але зі всіма зручностями готелю.

Оцінка в Google

4,7. Гостям сподобалася атмосфера, тиша, затишок, комфортабельні будиночки, безконтактний чек-ін, гарний ліс з соснами. Деякі відвідувачі пишуть про те, що аж занадто потрібно дотримуватися тиші. Але про це і є сам комплекс. Також пишуть про те, що багато комах.

Глібівка – відпочинок для всієї родини на Київському морі

Glibivka – дачний готель під Києвом посеред лісу й біля води. У розпорядження гостей будиночки й номери різних категорій, басейни, СПА-комплекс, великий вибір розваг і умови для заходів. Відпочинок під Києвом з басейном у колі родини чи з друзями, релакс, активності, свята – команда створить всі умови для вашого комфорту.

Ціни

Глібівка пропонує номери готелю, котеджі й таунхауси на будь-який смак і бюджет:

  • Номери готельного комплексу до 4 гостей призначені для тих, хто шукає недорогий відпочинок, але зі зручностями й сервісом. В асортименті – стандарт твін, люкс, suite, суперіор, стандарт. Вартість – від 2500 грн/доба за двох у стандартному номері до 12000 грн з 6-х у віп-котеджі.
  • 14 категорій котеджів, виконаних з екологічно чистих матеріалів. Це вілла студіо економ, прем’єр, модерн, прибережна, сімейна, прованс, ексклюзив, віп шале та інші (від 5390 грн за добу). Котеджі з кухнею, терасою, балконом і всім необхідним, розраховані до 10 гостей.
  • Сучасні та стильні таунхауси з окремими входами – чудова пропозиція для кількох сімей або компаній (до 6 гостей). Вартість – від 6490 грн за добу.

Ви можете відвідати басейн без проживання в готелі (800 грн для дорослих і 400 грн для дітей).

Меню

Маяк – ресторан із затишною терасою та неймовірним видом на Київське море. В основі меню ресторану Маяк – найсвіжіші якісні продукти та унікальна рецептура. На вас чекає багатогранний вибір страв європейської та української кухні. Гостям пропонують різні варіанти меню: корпоративне, банкетне, сезонне, дитяче, кальянне, пивне тощо. 

Яскраві позиції з основного меню:

  • Деруни з червоною ікрою (300 грн), 
  • Каре телятини на грилі (220 грн/100 г), 
  • Піца по-домашньому (390 грн).

Ви також можете скористатися послугою Room service – замовляйте найкращі страви європейської та локальної кухні прямо в номер.

Безпека

Село було під окупацією росіян, проте наразі тут безпечно. У випадку тривоги ви можете спуститися у підвал.

Розваги

СПА-комплекс – це відкритий і закритий басейни, сауни, фітнес-центр і спа-процедури. З розваг також пропонують настільний і великий теніс, бадмінтон, велосипеди, міні-футбол, водний транспорт (катамарани, каяки), ретро-автомобіль. Ви можете замовити фотосесію і закарбувати незабутні моменти не лише в пам’яті, але й на яскравих знімках. Захоплюючі розваги для маленьких гостей – дитячий потяг і окремий літній басейн для дітей з водною гіркою.

Територія 

Готель розташований у селі Глібівка на березі Київського моря, за 35 км від Києва. Загальна територія охоплює 4.7 га. 

Переваги

Глібівка – це шум прибою Київського моря, аромат лісу, чисте повітря, спів птахів, закрита територія та різноманітні послуги. Одна з переваг — розташування в мальовничому місці біля столиці. Комплекс чудово підходить для Дня народження, весілля, корпоративу чи будь-якого іншого заходу, а також для відпочинку з дітьми.

Оцінка в Google

4,5. Відгуки гостей свідчать про те, що Глібівка — чудове місце для відпочинку з друзями, сім’єю або дітьми: хороші будиночки, доглянута територія, смачна їжа та привітний персонал. З мінусів відмічають маленькі номери та незручну ванну кімнату.

Eden Resort – бутик-готель у єднанні з природою

Eden Resort – бутик-готель на березі Київського моря. Цей заміський комплекс – місце для душі, в основі якого єднання з природою, здоровий спосіб життя, спорт і відпочинок.

Ціни

У готелі є різні номери: від стандарт до преміум:

  • Стандартний для 2 осіб (від 1600 грн/доба);
  • Комфорт для 3 людей (від 2200 грн);
  • Сімейний для трьох (від 2600 грн);
  • Преміум на 3 осіб (від 3600 грн).

Вхідний квиток в клуб коштує від 400 грн у літній сезон. Ви також можете замовити день-конференц залу (5500 грн) або годину (500 грн), відвідати сауну (від 700 грн/2 год), поплавати на сапі, човні чи каяках (від 150 грн) та ін.

Меню

На території є гриль-зона, де ви можете посмажити шашлики на мангалі чи приготувати страви в тандирі. Також є кухня (в одному котеджі — одна велика кухня на 5 кімнат), де можна самостійно готувати. А куштувати страви можна в альтанці, на річковому пляжі або ж за столиком на самій кухні.

Безпека

На початку повномасштабного вторгнення комплекс був під окупацією, проте не постраждав. Наразі територія безпечна.

Розваги

На вас чекають відпочинок біля річки Київська область з різноманітними активностями. Клуб пропонує послуги та розваги на будь-який смак: спа і спорт, водні розваги, «несезонні» заходи, романтичні, для малечі. 

Обирайте дозвілля до смаку: волейбол, футбол, пінг понг, пляж, басейн із підігрівом, катання на човнах, сапах, байдарках, риболовля, камін, теніс, настільні ігри, кіно, велосипеди, фінська та японська сауни, гриль UNO і зона барбекю з мангалом і тандиром, розваги для дітей, батут.

Територія 

Eden Resort розташувався у Ясногородці неподалік від Київського водосховища. На території 6000 м – два котеджі, сауна, альтанка, річковий пляж.

Переваги

Головні переваги – відпочинок під Києвом недорого, наявність пляжу, басейну, річки, сауни та інших послуг. Заміський комплекс чудово підходить для відпочинку в колі рідних і друзів.

Оцінка в Google

⭐4,6. Відвідувачі розповідають про Eden Resort, як про комплекс з приємною атмосферою, великими затишними номерами, чудовим басейном і безліччю розваг. Це гарне місце для відпочинку від міської метушні.

Equides Club – кінна їзда, гольф, оздоровлення, первозданна природа

Equides Club – заміський парково-готельний комплекс із концепцією оздоровлення. Тут на вас чекають первозданна природа, джерельне озеро, чисте повітря й тиша. Equides Club поєднав у собі готель, кінний клуб, спа-центр, дитячий клуб, гольф-центр, ресторани й конференц-сервіс.

Ціни

На території комплексу розташувалися готелі Chalet Equides і Riders та бунгало.

Вартість проживання в бунгало:

  • Бунгало стандарт – 4500 грн.
  • Бунгало з каміном/люкс/сімейний – 9890 грн/доба.

Готельний комплекс Riders:

  • Номер Люкс – 2500 грн;
  • Стандарт – 1990 грн.

Готельний комплекс Chalet Equides:

  • Президентський люкс – 24800 грн;
  • Panoramic View – 27900 грн;
  • Стандарт – 3920 грн;
  • Стандарт з мансардним вікном – 3570 грн.

Ви можете замовити урок верхової їзди тривалістю 45 хвилин (від 890 грн).

У Equides також діє програма відвідування:

  • Гостьовий візит – 1 день/1 гість – 2650 грн.
  • Privat zone – від 4300 грн до 4 гостей.

Також можна замовити клубну карту на 1 рік вартістю 49280 грн.

Меню

На території комплексу є 2 ресторани.

Villa Ozero розташувався на березі незайманого водоймища. Тут представлена авторська кухня з локальних продуктів. В інтер’єрі – велика кількість натурального дерева та каменю.

У ресторані Chalet Equides на вас чекає гастрономічна неокласика, найпопулярніші хіти кулінарних шедеврів Італії та Середземномор’я. Ви можете відпочити з друзями та сім’єю за круглим столом у затишній залі або на гарній видовій терасі.

У меню – закуски, салати, м’ясо та птиця, перші страви, паста та ризото, риба та морепродукти, дичина під замовлення, українські страви, десерти, а також винна карта. Яскраві страви:

  • Равлики по-бургундськи з часниковим маслом (594 грн);
  • Пене з горгонзолою, грушею та горіхами (487 грн);
  • Курча д’Авола з розмарином та овочами (457 грн).

Безпека

На території є укриття в підвальному приміщенні.

Розваги

Одна з головних особливостей Equides Club — верхова їзда. Тут проводять змагання та вчать їздити на конях на спеціальному майданчику для тренувань. Ще одна цікава особливість — гольф. Якщо душа бажає релаксу, до ваших послуг — оздоровчий СПА-центр (спортивний лікар, догляд за обличчям і тілом, масаж, тренажерна зала, аква зона), банний комплекс (фінська сауна, хамам, середземноморська терма, 2 sweet-сауни), відкритий і закритий басейни. А для дітей є дитячий клуб із безліччю розваг.

Територія 

Комплекс з доглянутою територією в 18 га та мальовничим розташувався в селі Лісники на Новообухівський трасі за 7 км від Києва (15 хв від центру міста).

Переваги

Головна перевага – зручне розташування неподалік від міста й повна тиша, а також широкий спектр послуг: від басейну й дитячого клубу до майданчику для кінних тренувань і гольф-центру. Територія неодмінно вам сподобається.

Оцінка в Google

⭐4,7. Відгуки відвідувачів говорять про те, що територія готелю чиста й доглянута, номери комфортні, а персонал ввічливий. Також позитивно описують спа-центр і атмосферу, яка панує в клубі.

Бобриця Дача – святкувати життя без приводу

Коли хочеться втекти подалі від міста, приїжджайте на Дачу . Святкуйте життя без приводів, відпусток чи вихідних. Дихайте на повну серед лісу та своїх, близьких людей.

Ціни

З дачі не треба їхати ввечері: обирайте кімнату до смаку. Є різні категорії: маленькі, на одну людину та люкси для сім’ї або компанії:

  • Одномісний (від 2300 грн) – ідеально, щоб побути наодинці зі своїми думками, або ж попрацювати в тиші.
  • Комфорт з видом на долину або на озеро (від 4600 грн) – на дачі 11 таких кімнат. У кожній з них двоспальне ліжко, яке легко перетворюється на два односпальні.
  • Двокімнатний Люкс (від 7300 грн) – найбільша кімната Дачі, з панорамними вікнами і терасою з видом на озеро, зі спальнею, вітальнею, каміном і двома санвузлами.
  • Покращений комфорт з найкращим видом, з патіо або терасою (від 4900 грн) і ліжком-трансформером king size.
  • Делюкс (від 6500 грн) – особлива кімната з шиком і богемною естетикою. Її родзинка – білосніжна ванна посеред кімнати, навпроти панорамних вікон.

Меню

Основа ресторану Kommuna Kitchen – місцеві продукти за сезоном, зрозуміла, корисна та смачна їжа. Тут готують улюблені страви з овочів і зелені, що виростили у власній теплиці. Гриби збирають біля дачі, м’ясо й молоко купують у сусідів фермерів. Гостям пропонують основне, барне, дитяче меню та сніданки.

Цікаві страви:

  • Томатний суп з місо-баклажанами, квасолею та крутонами (165 грн), 
  • Молода картопля з маслом, бринзою та кріспі-беконом (165 грн), 
  • Сирнички для малюків (140 грн), 
  • Бобрицький сніданок (240 грн) – скрембл зі свіжими овочами, сиром, грінками, шинкою або індичкою.

Безпека

Один із залів ресторану в напівпідвальному приміщенні використовують як сховище.

Розваги

На дачі можна весь десь лежати біля басейну з підігрівом (тут їх 2: дорослий і дитячий) й насолоджуватися коктейлями, милуватися видом на озеро та ліс. А можна активно відпочивати: кататися на велосипедах, закидати вудки, гладити коней, грати в бадмінтон, настолки, познайомитися з Долиною двох річок, посмажити барбекю, прогулятися в лісі, полювати за грибами, полюбити Бобрицю. Діти можуть весело провести час на майданчику.

Територія 

Дача розташувалася в селі Бобриця в Бучанському районі за 1 годину їзди від центру Києва. 

Переваги

Відпочинок, як на дачі, у колі своїх людей з усіма зручностями. При цьому, ви можете насолодитися усіма принадами готельного сервісу. Ви також можете орендувати всю дачу для весілля чи іншого свята, що дуже зручно: камерно і водночас масштабно.

Оцінка в Google

⭐4,6. Відвідувачі позитивно пишуть про приємну атмосферу, гарну природу, доглянуту територію, смачну кухню, а також про сучасні, чисті номери зі зручними ліжками.

Hotel SPA – процедури, природа, ресторан-корабель

Hotel SPA – це відпочинок під Києвом у заміському комплексі з чистим повітрям і озером, цікавими стравами й авторським бутик-готелем. Неймовірної краси місце оточене молодими соснами, дубами та квітами. До послуг гостей – стильні номери, басейни, масаж, СПА-процедури, цікаві активні розваги для дорослих і дітей, а також ароматні вишукані страви від шеф-кухаря.

Ціни

Hotel SPA має номери 5-ти категорій, включаючи двокімнатні люкси з індивідуальною джакузі та VIP віллу. Кожен номер – це завершена дизайнерська думка, урбаністичний стиль і яскраві непересічні акценти.

Номери для двох коштують від 1850 грн. Ідеальна пропозиція для сім’ї або компанії з 4-х людей– двоповерхова VIP вілла площею 160 м2 у відокремленому куточку лісу. Її вартість – 8900 грн за ніч.

У вартість проживання включено сніданок та вхід у СПА-центр -50% від тарифу МАХ.

Меню

На території комплексу є ресторан Шкіпер і тераса. Ви також можете замовити ресторан для весілля, банкету або будь-якого святкування.

Шкіпер – двопалубний корабель, який пришвартувався в мальовничому місці на водоймі. Це не просто ресторан на озері, це стилізований дерев’яний корабель, який пришвартувався в мальовничому місці. Ресторан має декілька зон: зимова зала, палуба, адмірал зал, тераса, острів барбекю. У меню – соковиті стейки, свіжі морепродукти, бургери, м’ясо, легкі закуски, десерти, основні страви, сезонне й дитяче меню.

Рекомендуємо скуштувати:

  • Судак смажений з грибами, цибулею та картопляним пюре (395 грн), 
  • Брускети з качкою (120 грн), 
  • Бургер фірмовий (640 грн).

Ресторан SPA – витончений ф’южн ресторан з великими вибором страв, унікальним дизайном і м’яким освітленням. Тераса працює з ранньої весни до пізньої осені.

Безпека

Після звільнення від окупації та роботи саперів територія комплексу безпечна.

Розваги

Відпочинок включає 4 басейни, лазню, сауну та джакузі, SPA-процедури, масаж, догляд за обличчям і тілом, активні розваги на природі (прокат човнів), дитячу кімнату з аніматорами, іграми, веселим лабіринтом, майстер-класами. 

Територія 

Hotel SPA знаходиться у смт Ворзель у Бучанському районі всього за 30 хв їзди від Києва.

Переваги

Головні переваги – сучасні номери, басейни, лазні та сауни з джакузі, ресторан з авторськими стравами, розваги для дітей, гарна природа. Тут можна як активно провести час, так і порелаксувати.

Оцінка в Google

⭐4,6. З позитивного гості відмічають гарну доглянуту територію, гарне обслуговування, чистоту номерів, сучасну сауну й смачну кухню.

КомплексВартістьРозташуванняРічка, озеро, водойма, басейнОцінка GoogleБезпекаРозваги для дітейПереваги

Shelest
Від 3900 грн (класичний 2-місний номер)Дамба Київського Водосховища, в напрямку с. Лебедівка, 33 км від центру КиєваКиївське море, басейн 4.1Укриття в підвальному приміщенніДитяча кімната, спортмайданчик, футболСтильні сучасні будиночки, ресторан, ліс, є всі умови для сповільнення та відпочинку
Sobi clubВід 2500 грн (маленький номер для двох)Хотянівка, 9 км від КиєваКиївське море, басейн4.4Під готелем є укриттяКулінарні майстер-класи, дитячі басейни з водними гіркамиСПА-центр, багато зелені, цікаві страви, комфортабельні номери
Характер ParkВід 5000 грн (шале для двох)Крюківщина, 6 км від столиціОзеро, басейн4.2Уточнюйте інформацію у адміністратораДитячий майданчик з мотузковим парком, гіркою, батутом, гойдалкою і скелелазкою
УЛІСВід 3450 грн (кебін), 4450 грн (будиночок А-фрейм для двох)Дудки, 40 км від столиціОзеро4.7Укриття немає, а на території безпечно (неподалік велися бойові дії)Дитячий майданчик, прогулянки в лісі, риболовля, велосипедиІдеальне місце для тих, хто хоче усамітнитися з природою і відпочити в тиші
ГлібівкаВід 2500 грн (стандартний номер для двох)Глібівка,35 км від КиєваКиївське море, басейн4.5У випадку тривоги можна спуститися у підвалДитячий потяг і окремий басейн із водною гіркоюСПА-комплекс, ресторан, гарна територія, басейн із видом на море, великий вибір розваг
Eden ResortВід 1600 грн для двох (стандартний номер)Ясногородка, 58 км від центра КиєваКиївське море, басейн4.6Після звільнення від окупації територія безпечнаБасейн, пляж і річка, батут, кіно, каяк, настільні ігри, дитячий майданчик, пінг-понг, бадмінтон, човен, риболовля, PlayStation 5, кіновечориПривабливі ціни, наявність басейну, річки й пляжу, розваги для дорослих і дітей
Equides ClubВід 1990 грн (стандартний номер для 2-х осіб)Лісники, 7 км від КиєваОзеро, басейн4.7Укриття в підвальному приміщенніДитячий клуб, який пропонує різноманітні розваги, критий і відкритий ігрові майданчики, навчання, майстер-класи – і все це під наглядом висококваліфікованих вихователівКінний клуб, оздоровчий СПА-центр, готель, ресторан, гольф
Бобриця Дача2300 грн за одномісний номер і від 4600 грн для двох (номер комфорт)Бобриця, 35 км від ХрещатикаОзеро, басейн4.6Роль сховища виконує один із залів ресторану в напівпідвальному приміщенніДитячий басейн, настільні ігри, риболовля, велосипеди, бадмінтонАтмосфера, як у друзів на дачі, але з сервісом готелю, басейн, озеро, ресторан, коні, гриби, грядки
Hotel SPAВід 1850 грн за номер для двохВорзель, 34 км від центру столиціОзеро, басейн4.6Після звільнення від окупації та роботи саперів територія безпечнаДитяча кімната з аніматорами, лабіринт, розвиваючі ігри, приставка, майстер-класи, дитячі автівки на радіо-керуванні, басейнSPA-процедури, масаж, сауна, басейни, активні розваги для дорослих і дітей, мальовничий ліс

FAQ

За версією редакції Tomato.ua, у ТОП заміських комплексів відпочинку біля Києва входять:

  • Shelest;
  • Sobi club;
  • Характер Park;
  • УЛІС;
  • Глібівка;
  • Eden Resort;
  • Equides Club;
  • Бобриця Дача;
  • Hotel SPA.

Ці комплексі мають позитивні відгуки, чудову репутацію та відмінні оцінки в Google: середня — 4.5 з 5.

Ви з легкістю можете бюджетно відпочити під Києвом з коханою людиною, друзями чи сім’єю. Готелі пропонують сучасні номери з усіма зручностями для двох, а також будиночки для компанії чи родини. Ціни стартують від 1600 грн за номер. Середня вартість за котедж – 4000 грн.

Сучасні готелі пропонують басейни криті, під відкритим небом, з підігрівом, для дітей. Це комплекси Shelest, Sobi club, Характер Park, Глібівка, Eden Resort, Equides Club, Бобриця Дача, Hotel SPA. У Sobi club, наприклад, є цілих два басейни для дітей із водними гірками. А в Характер Par є підігрів басейну, що дозволяє купатися навіть восени. А в критому басейні в Equides Club можна плавати в будь-яку пору року й у будь-яку погоду.

Відпочинок у Київській області на вихідних – це дуже зручно. Ви зможете насолодитися природою, і при цьому, вам не доведеться далеко їхати. Усі заміські комплекси з нашої добірки знаходяться біля Києва, максимум за годину їзди.

Якщо ви шукаєте, де провести час за містом, вам неодмінно сподобаються Глібівка, Eden Resort, Hotel SPA, Shelest, Sobi club, Характер Park, Equides Club. Тут є дитячі зони, кімнати, ігри, басейни та цікаві розваги з аніматорами.

Київське море – чудова альтернатива Чорному або іншому морю. Tomato.ua розповідає про заміські комплекси на Київському водосховищі: Sobi club, Shelest, Glibivka, Eden Resort.

Переваги відпочинку в заміських комплексах під Києвом включають в себе легкість доступу з міста, чисте повітря, спокійну атмосферу, затишок, природну красу, тишу, гарні краєвиди та різноманітні розважальні можливості. Ви можете побувати в лісі, на озері, біля річки й насолодитися величчю природи, далеко не виїжджаючи за шумний мегаполіс.

Заміські комплекси пропонують різноманітні види розваг, такі як басейни, спа-процедури, ресторани, спортивні активності, прогулянки на природі, риболовлю та інше. Ви можете навіть пограти в гольф, посадити грядку чи навчитися їздити верхи. Для дітей є спеціальні майданчики, кімнати, клуби, зони, басейни з водними гірками та багато іншого.

Рекомендації для вибору підходящого заміського комплексу включають: розташування, територію, послуги, наявність житла й харчування та їх якості. Також слід враховувати свої власні вподобання, бюджет і потреби у розвагах під час відпочинку.

Так, багато заміських комплексів мають функціональні приміщення та надають послуги для організації весіль, банкетів, Днів народжень, корпоративів та інших святкувань. Заклади пропонують сучасні зали, затишні тераси, спеціально обладнані майданчики та інші локації під відкритим небом. Професійна команда допоможе влаштувати свято вашої мрії.

Відпочиваєте в заміському комплексі — не забудьте про донати на ЗСУ!??

Головна фотографія: УЛІС.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 4

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все