Переглядів: 619 Час на прочитання: 2 хв
Новости

30 червня у Лондоні відбудеться благодійна особлива вечеря від українського шеф-кухаря. Юрій Ковриженко готуватиме вишукані страви та збиратиме кошти для українок. Зібрану суму шеф передасть у Фонд Маша, який створила Маша Єфросініна. Tomato.ua розповість детальніше про благодійний вечір.

Юрій Ковриженко – відомий український шеф-кухар, теле- та радіоведучий, амбасадор української кухні у світі, лауреат Global Chef Awards 2017 в Сінгапурі за внесок у розвиток гастрономії.

Наразі кухар перебуває у Лондоні. Він скористався цією можливістю – максимально багато працює і збирає кошти для українського народу.

Шеф активно допомагає нашій країні та людям, які постраждали від війни. Tomato.ua раніше розповідав про благодійний рух #CookForUkraine, в рамках котрого Юрій готував українські страви на благодійній вечері на підтримку України разом із всесвітньовідомим шеф-кухарем Джеймі Олівером.

Цього разу Юрій Ковриженко влаштовує у Лондоні благодійну вечерю для допомоги українським жінкам. Шеф розповів про подію на своїй сторінці в Instagram:

Особливий для мене вечір, адже це перший спільний проект з Home Grown Club, а також це мій перший фандрейз для фонду Маші Єфросініної. Ця фундація допомагає жінкам, дітям та особам похилого віку, що постраждали від війни.

Також особливою для мене ця благодійна колаборація є у світлі довгоочікуваної ратифікації Стамбульскої конвенції, адже у мирний час цей фонд допомагає жертвам домашнього насильства.

На гостей чекає вражаюча вечеря з 4 стравами та напоями.

?Захід відбудеться 30 червня у готелі Home Grown Club у Лондоні.

Вартість благодійної вечері – 85 фунтів стерлінгів з особи.

❗Весь прибуток з продажу квитків буде перераховано до фонду, який заснувала відома українська телеведуча та актриса Маша Єфросініна.

Тож нетерпінням чекаю на вас 30 червня у Home Grown Club!

Фонд Маша створений для промоції протидії насильству та вихованню в суспільстві нульової толерантності до домашнього насильства.

З початку війни Фонд Маша розпочав збір коштів для гуманітарної допомоги в Україні:

  • жінкам;
  • дітям;
  • людям похилого віку.

Інформація про резерв місць на благодійну вечерю у дописі Юрія в Instagram.

До зустрічі ??

Воєнний Мішлен: як пройшла благодійна вечеря у Києві зі збором коштів на дрон для ЗСУ

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.