Переглядів: 2700 Час на прочитання: 6 хв
Куди піти у Києві

Тако, фахіта, борщ, бургер, стейк, салат, млинці, окрошка, гаспачо, піта, хумус – ресторани пропонують варіанти обіду на будь-який смак. Tomato.ua підготував огляд ланчів від закладів столиці. Розповідаємо, де пообідати в Києві. У добірці – ROJO OJO, Остання Барикада, Риба Пила, Very Well Café, BEEF, Pita Kyiv.

У час війни особливо важливо слідкувати за харчуванням, щоб мінімізувати стрес. Заклади забезпечать готовий, свіжий обід – вам потрібно лише виділити на нього трохи часу.

Водночас ресторани продовжують готувати для захисників і допомагати тим, хто цього потребує.

ROJO OJO

ROJO OJO – ресторан мексиканської кухні в центрі міста на вулиці Володимирській. Тут на вас чекають різноманітні мексиканські страви та оригінальні авторські коктейлі з концептуальної барної карти.

У меню представлені тако, начос, буріто, кесаділья, фахіта, енчіладас, основні страви та закуски, хот-доги і бургери, десерти та навіть тако суші – сучасні цікаві страви на будь-який смак.

Ви можете насолодитися улюбленими мексиканськими стравами у розпалі робочого дня за привабливою ціною. ROJO OJO запрошує на Lunch time. В закладі діє спеціальна пропозиція – обирайте дві страви та напій всього за 299 грн!

Супи: Санта-Роса, Курячий бульйон. Основні страви: Цезар з куркою, Тако з куркою, Кесадилья «Три сири», Фахіта з куркою. Напої: Американо, Еспресо, Чай, Обліпиховий лимонад. Lunch time діє з понеділка до п’ятниці з 12:00 до 15:00.

На вихідних у ресторані на вас чекає атмосферна трапеза – у супроводі живої музики. А для тих, хто ворк хард і просто хоче почілити вдома, є зручна доставка.

Остання Барикада

Остання Барикада – мистецько-гастрономічний простір, місце зустрічі вільних людей. Це один із закладів мережі ресторанів Gastrofamily Дмитра Борисова.

У закладі на вас чекають нові погляди на українські гастрономічні традиції: борщ, вареники, стейки, котлета по-київськи, шмат індички, рибна пательня та багато іншого.

Заклад запрошує на українські обіди з понеділка до п’ятниці з 12:00 до 16:00. Готують обіди дуже швидко, адже знають: роботи багато, і ви поспішаєте.

Обід в Останній Барикаді – це дві страви з меню та напій за ціною 179 грн. Кожного дня пропонують новий ланч.

Понеділок – Курячий бульйон, Бургер з яловичиною, Узвар, Хліб. Вівторок – Червоний борщ, Ципа з медом, Напій бузиновий, Хліб. Середа – Зелений борщ, Банош з беконом, Узвар, Хліб.

Четвер – Курячий бульйон, Бургер з куркою, Томатний сік, Хліб. П’ятниці – Червоний борщ, Ципа з медом, Лимонад.

Риба Пила

Риба Пила – найрибніший ресторан у серці Києва на Великій Васильківській. Тут готують різноманітну рибу, морепродукти та цікаві сезонні страви на будь-який смак. Асортимент неймовірно великий: корюшка, барабулька, бички, сарган, тунець, лосось, восьминіг, кальмар, рапани, гребінець, креветки і т. д.

Риба Пила розробила 3 сети ланчів для найпрацьовитіших киян. Тепер ви можете пообідати в кращих традиціях Риби Пили дуже швидко та поживно в самому серці столиці.

У меню представлені три види ланчів: Місо суп з мідіями + стріпси з карпа з обсмаженим рисом, Фішерман суп + рибні котлети з пюре, Юшка по-одеськи + паста з мідіями.

До кожного ланчу подають сік або компот на вибір. Пропозиція діє у будні з 12:00 до 15:00. Вартість кожного ланчу — 300 грн.

Якщо у вас немає можливості завітати до закладу, ви завжди можете обрати страви з меню на обід і замовити з доставкою в офіс або додому. У меню – сашимі, гункани, хенд-роли, оригінальні гарячі страви, закуски та багато іншого.

Very Well Café

Very Well Café – по-домашньому затишне місце, де можна скуштувати пасту, равіолі, бургери, різноманітні салати, закуски, супи, основні страви та страви на грилі.

З понеділка до пятниці з 12:00 до 16:00 у Very Well на вас чекають бізнес ланчі з двох страв та напою.

Понеділок – Овочевий салат зі сметаною та зеленню, Бефстроганов з картопляним пюре. Вівторок – Суп пюре з броколі та лососем, Запечене куряче стегно з томленими овочами та тайським соусом. Середа – Салат «Цезар», Млинці з м’ясом грибами та сиром брі.

Четвер – Борщ український зі сметаною, Лосось зі шпинатом у вершковому соусі з ароматним рисом з шафраном. П’ятниця – Салат літній із молодої капусти з редисом, огірком і травами, Запечений яловичий язик з картопляним пюре, печеними овочами та соусом чилі-теріякі.

Кожен ланч подають із хлібом Бюрлі. З напоїв на ваш вибір пропонують журавлинний морс або фірмовий час.

Вартість ланчу – 210 грн, меню час від часу змінюється, тому слідкуйте за новинами.

BEEF

Ланчі в BEEF – це дещо завжди особливе. Кожне меню оновлюють з дотриманням ключових принципів: якісне соковите м’ясо, сезонні продукти, швидкість приготування кожної страви.

Заклад пропонує цікаві варіанти ланчів. Дві страви та напій – за 420 гривень. Пропозиція діє у будь-який час з 12:00 до 16:00.

Стартери: Окрошка, Гаспачо, Солянка, Салат з локальних томатів.

Основні страви: Мітболи з капонатою, Індичка з рататуєм із цукіні, Спагеті із цукіні з котлетами з морепродуктів. Серед них і страви з лисичками: Курка карі з лисичками та птітімом, Картопля з вогню та лисички. Встигніть скуштувати, сезон уже закінчується.

Якіторі: Яловичина з кімчі, Курячі серця у соусі теріякі, Кебаб, Курча в азійському соусі.

Ви можете додати деякі страви до ланчу з умовою доплати. Стейк Рібай UA (+350 грн), Стейк Нью-Йорк UA (+300 грн). А також Сорбет дня (+60 грн) і Келих вина (+140 грн).

Pita Kyiv

Pita Kyiv – ресторан ізраїльської кухні. Заклад забезпечить соковитий і поживний ланч. У меню ви знайдете цікаві страви: соковиті піти вишуканий хумус і багато інших оригінальних смаколиків, у тому числі, і для вегетаріанців.

Цікава пропозиція – Піта Азія Чікен (169 грн) – курка, маринована в азійському стилі з японським соусом bbq, овочі стір фрай, шрирача майо.

Піта подвійний чізбургер (219 грн) – подвійна яловичина, подвійний чеддер, маринована цибуля, солоний огірок, помідор на грилі, сметана, айолі, песто, петрушка.

Одна з найпопулярніших страв – Хумус зі швармою (179 грн) – курка, томати і цибуля на подушці з хумусу, соуси тхіна та харіса.

Любителям морепродуктів варто скуштувати Піту з мідіями – мідії, стебло селери, фенхель, сирний соус, зелена цибуля. Це, до речі, піта місяця.

Вигідна пропозиція обіду – Комбо-меню (від 229 грн). Улюблена соковита піта + картопелька фрі + напій на вибір.

Пообідав – задонать на ЗСУ! ??

Головна фотографія: ROJO OJO.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Гід ресторанами Лівого берега Києва: атмосферні заклади

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти в Киеве

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все