Переглядів: 1447 Час на прочитання: 6 хв
Львов

Ресторани та бари пропонують яскраві, освіжаючі напої. Вони допоможуть утамувати спрагу, розслабитися та відволіктися. Tomato.ua розповість про кращі літні коктейлі у закладах Львова. Читайте про напої від майстерних барменів Sino Experimental, MAD, Валентино, 12 Steps, Hash Rest&Bar, Hashtag Lounge Bar.

Заклади тішать гостей цікавими авторськими напоями, надають робочі місця, сплачують податки й допомагають нашим захисникам.

Cheers! For Ukraine ??

Sino Experimental

Sino Experimental – молодий, прогресивний, експериментальний коктейль-бар у Львові. Заклад зосереджується на локальних, сезонних продуктах і низьких відходах.

У Sino Experimental на гостей чекає великий вибір різноманітних літніх коктейлів і приємний домашній інтер’єр. Бармен приготує напій за побажанням гостя. Тому вам навіть не обов’язково дивитися меню. Усе, що необхідно зробити, – це розказати бармену про ваші вподобання. Він приготує унікальний коктейль до вашого смаку.

Один із найяскравіших авторських коктейлів для літнього вечора – Mush Negroni (180 грн). У складі – джин, гіркий апельсиновий бітер Campari, настояний на білих сухих грибах, і солодкий вермут.

З класичних коктейлів пропонують Porn Star Martini зі лікером з маракуї, Penicillin з віскі, Clover Club на основі джину (від 165 грн) та інші.

Коктейльна карта регулярно змінюється. Бармени використовують продукти, які актуальні та свіжі саме на момент приготування напою.

MAD

MAD – це 5-поверхове місце спокою, де можна відпочити, підтримати один одного, поїсти та випити коктейль. Кожен поверх – окремий заклад із власним форматом, меню та барною картою. Наразі працюють VAR BAR (1 поверх), WIN BAR (2 поверх), WONA (3 поверх), коктейльний бар BUZZ BAR (5 поверх) і тераса на даху ROOF TOP. Кожен гість обирає щось на свій смак.

Неодмінно спробуйте цікаві авторські коктейлі та безалкогольні «моктейлі» від бармена Назара Макарова. Цікаві коктейлі – Panda (280 грн) з джином, сиропом пандан, кокосовим пюре, соком яблука, лимона та лайму та Mango Sour (280 грн) з віскі, соком лайму та лимона, фруктозою, пюре манго.

Патріотична новинка від MAD –  ?? благодійний коктейль «Нептун», присвячений перемозі України, а також нашому українському «Нептуну», який відправив крейсер «москву» на дно Чорного моря.

Це авторська варіація класичного коктейлю French75, на основі джину, ігристого та цитрусів. Подають з легендарною (їстівною) маркою «рускій воєнний корабль – ??». Усі кошти з продажу MAD передаcть на допомогу волонтерським організаціям і ЗСУ.

Валентино

Ресторан Валентино пропонує у літній спекотній день відпочити на затишній панорамній терасі з прохолодним коктейлем. Затишна тераса створена для романтичних побачень, пізніх сніданків, вечерь із найближчим, обідніх зустрічей і важливих моментів, які запам’ятаються на все життя.

У меню Валентино представлено багато класичних коктейлів – ідеальна пропозиція для поціновувачів класики. Одна з яскравих позицій – фірмовий коктейль Валентино (130 грн) з джином, гренадином і грейпфрутовим соком.

Колоритна Маргарита (230 грн) з текілою бланко, куантро та лимонним фрешем перенесе вас у яскраву Мексику. Блакитна Лагуна (75 грн) з горілкою, блю кюрасао та Спрайтом і Текіла Санрайз (130 грн) з текілою бланко, гренадином і апельсиновим соком створять ефект перебування на мальовничому узбережжі. Хоча Валентино пропонує не менш привабливий краєвид на чарівний Львів.

У меню ви знайдете також легендарні коктейлі Манхеттен, Апероль Спрітц, Куба Лібре, Лонг Айленд Айс Ті та багато іншого.

12 Steps

12 Steps – це місце яскравих емоцій. Від справжньої насолоди вас відділяють всього 12 кроків. У барі на вас чекають п’янкі та освіжаючі, ароматні та заворожуючі напої, які втамують не лише спрагу. Вони допоможуть відволіктися від поганих думок і позбавитися негативу.

Освіжаючий і тонізуючий коктейль з великою історією – це саме те, що потрібно для ідеального початку літнього вечора. До вашої уваги – коктейль Американо  (150 грн) – яскраве поєднання солодкого вермуту та незабутнього біттеру з невеликою порцією тонізуючої содової.

Ідеальний аперитив – Hugo Spritz (170 грн). Це простий коктейль з бузини та ігристого вина. Неймовірні аромати пишної м’яти, базиліку, соковитої цедри цитрусових, які ідеально доповнюють напій і підкреслюють ті смаки, які хочуть передати бармени.

У меню ви знайдете також багато цікавих коктейлів із фруктовими нотками. Desire to Chill – джин, грейпфрут, мигдаль, ананас, лимон. Holy Chinka – текілка, лікер Aperativo, персик, лимон. Zephyr Song – полуничний джин, какао, лимон, лікер Aperativo. Усі – по 200 грн.

Hash Rest&Bar

Hash Rest&Bar пропонує гостям багато авторських коктейлів.

Petruchio (164 грн) – цікавий коктейль, наповнений приємною тонкою цитрусово-трав’янистою гіркуватістю на шикарній оксамитовій текстурі джентльменського сауру.

Lichi Spritz (169 грн) – улюблена класика на основі ігристого, яка асоціюється з легкістю, відпочинком, безтурботним часом і безкінечними розмовами про все на світі.

Amaro Hash – пряний, міцний авторський коктейль на основі гіркого італійського бітеру, що доповнюється солодкою любов’ю барменів.

Одна з фішок закладу – ви можете замовити будь-який коктейль. Навіть той, котрого немає у меню. Просто скажіть, що саме ви бажаєте: солодкий чи кислий, пряний чи, можливо, з гірчинкою. Професійні бармени приготують будь-який напій до вашого смаку.

Нещодавно у закладі почала працювати літня тераса. Тут на вас чекає затишок і вражаюче розміщення в серці міста Лева. Тераса створена для яскравих вечорів із друзями та близькими за прохолодним коктейлем і ранків за запашною кавою.

Hashtag Lounge Bar

Hashtag Lounge Bar – стильний лаунж-бар, який пропонує гостям широкий асортимент страв і коктейлів, кальяни та PS-5.

У меню Hashtag Lounge Bar представлено 32 позиції коктейлів. Алкоголь у поєднанні з різноманітністю: фруктові, ягідні, кислі, цитрусові, пряні та інші різноманітні смаки. Гість може обрати собі напій до смаку – для кожного знайдеться цікавий варіант.

Рекомендуємо скуштувати коктейль Ocean Breath. Це саме ті бризки океану, які ви можете дозволити собі цього літа. І вони неодмінно вас здивують. Це ідеальний варіант для літа, коли хочеться свіжості та легкості. Ocean Breath (149 грн) – це смак м’ятного лікеру та зеленого яблука, який органічно поєднується з цікавим післясмаком троянди та сухого італійського вина.

Ще один цікавий коктейль – Tropical trails (149 грн). Це саме той варіант, коли ви можете визначитися, чого вам хочеться найбільше: ківі, ананасу чи келиху Просеко? Уявіть, що ви отримаєте це все разом. Всього один ковток перенесе вас на тропічний пляж під палючим сонцем.

Відпочиньте від важких думок і справ, не забувайте про час для зустрічей із друзями та близькими і цікавих розмов у стінах улюбленого бару. І не забувайте донатити ЗСУ або волонтерам!??

Головне фото — Hashtag Lounge Bar.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Чай, какава, пироги: друзі-переселенці відкрили кав’ярню Кііт у Львові. Пошуки Містера Кота продовжуються

 

 

 

 

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.