Переглядів: 549 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

На цих вихідних ми нарешті будемо проводжати зиму і зустрічати весну. Вже так хочеться тепла та радісних новин. Tomato.ua знає, куди піти у Києві в останній вікенд лютого. У цій підбірці Alchemist Bar, Кухмейстер, China Ma, SHEF, Spezzo

Ресторани продовжують роботу у складний час попри постійні відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 23 – 26 лютого

Четвер, 23 лютого

У четвер Alchemist Bar о 18:30 влаштовує джазовий четверг з бендом Mykhailo Vasylenko Quartet. Квартет трубача Михайла Василенка – це потужний ансамбль чудових українських джазменів. В програмі вечора прозвучать твори лідера проекту, а також відомі джазові стандарти в небанальних авторських аранжуваннях. Вартість квитків: 290 – 390 грн.

Кухмейстер о 19:00 влаштовує Stand Up вечір. Цього разу на сцені виступить майстер гострих жартів, комік з нашого Херсону, патріот та інфлюенсер – Слава Бу. Вартість квитків: 350 – 550 грн.

Пʼятниця, 24 лютого

У п’ятницю Wine Club by Biologist о 19:00 влаштовує дегустацію «Цікаві червоні бленди». Навіщо змішувати різні сорти винограду? Щоб результат бленду був цікавіший від його складових. Кожен сорт має свій неповторний характер і додає цей характер кінцевому вину. Гості продегустують шість цікавих українських блендів:

  • Інтрига (Каберне, Мерло, Піно Нуар), Biologist, 2020 (Чернігівщина),
  • Bakota (Санджовезе-Неббіоло), Богдан Павлій, 2020 (Івано-Франківщина),
  • Висока Гамма (Каберне-Мерло), Колоніст, 2020 (Одещина),
  • Pinot Noir-Merlot, Vinoman, 2019 (Чернігівщина),
  • AO (Одеський Чорний-Мальвазія), Beykush Winery, 2020 (Миколаївщина),
  • Red Blend (Одеський Чорний, Каберне, Мерло), Biologist 2021 (Київщина).

Вартість участі: 750 грн.

Субота, 25 лютого

У суботу China Ma о 12:00 влаштовують майстер-клас по ліпленню дімсамів з шеф-кухарем. Також на гостей чекає дегустація справжніх китайських чаїв. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Ресторан SHEF о 18:00 запрошує всіх бажаючих на концерт «30+».  Команда «30+» – гумористичний колектив, всеукраїнського телевізійного проєкту «Ліга Сміху». Досвідчена за віком та завжди молода в гуморі «30+» стала справді «Народною Командою», поєднуючи у своїх виступах сімейний, побутовий і актуальний гумор, в якому кожен впізнає себе. На концерті на гостей чекає багато нових і смішних номерів. Весь прибуток з концерту піде на підтримку ЗСУ. Вартість квитків: 300– 450 грн.

Неділя, 26 лютого

У неділю ресторан Spezzo влаштовує для маленьких гостей кулінарний майстер-клас. Цього разу юні кухарі будуть готувати кейк попси. Початок о 14:00. Вартість: 200 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все