Переглядів: 714 Час на прочитання: 2 хв
Куди піти у Києві

У понеділок будемо святкувати День святого Валентина. Тому ці вихідні пройдуть в атмосфері кохання. Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві, щоб провести романтичний вікенд смачно та цікаво. У цій підбірці Pesto Cafe, Gelarty, DOM, Gastrofamily Food Market.

Куди піти у Києві 11 – 13 лютого

П’ятниця, 11 лютого

У п’ятницю ввечері завітайте до Pesto Cafe. Тут влаштовують винну дегустацію. Сомельє розповість цікаві факти про вина, а шеф підготує спеціальне меню, яке розкриє смак кожного вина: сет антіпасті, оливки, гріссіні, брускети. Початок о 19:00. Вартість участі: 500 грн

Субота, 12 лютого

У суботу ресторан Gelarty об 11:00 влаштовує майстер-клас та дегустацію «Устриці та морозиво». У меню: устриця Gillardeau з соєвим сорбетом з часниковим фрешем та соусом табаско; устриця La Speciale Geay з гранатовим сорбетом з діжонською гірчицею; устриця Versaille з морозивом із пікантної горгонзоли; устриця Fine de Claire з сорбетом із новозеландського Sauvignon Blanс. Ці всі страви гості приготують разом з Массімо Джеларті. А також послухають лекцію експерта з WINETIME про устриці та вино. Вартість участі: 1490 грн.

Увечері завітайте до ресторану DOM. Тут о 20:00 влаштовують суботню вечірку LOVE DJ SET під звуки вінілових платівок. Отримайте насолоду від улюблених пісень та п’янких коктейлів. Також на гостей чекає приємне доповнення: десерти у подарунок від шеф-кондитера ресторану, печиво з передбаченням та романтична фотозона. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Неділя, 13 лютого

У неділю о 12:00 Gastrofamily Food Market влаштовує безлімітний бранч. У меню: ігристе — без обмежень; устриці Fine de Claire з лимоном; морські равлики булоти з соусом та лимоном; тартар із лосося з червоним кіноа та вершковим багетом; тартар із тунця з м’ятою та трюфельною олією і вершковим багетом; спрінг-роли з овочами та креветками; хелсі-салат з кіноа; макі-рол з вугрем; рол California з тунцем; пухкі панкейки з кав’яром оселедця; мідії у вершковому соусі; неаполітанська піца Карбонара; хрумкі чебуреки з м’ясом; картопля, смажена скибочками. Основна страва на вибір гостей – шашлик зі свинини (ошийок) з соусом на лаваші або стейк з тунця з картопляними дипами та салатом. Вартість: 599 грн.

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

https://tomato.ua/blog/dostavka-pici-vid-novikh-zakladiv-kieva/
Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все